header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Surface Mining Market 2022 Top Impacting Factors: Analyse van marktscenario’s, trends en impact tegen 2030

Oct 7, 2022 2:22 AM ET

De wereldwijde surface mining markt werd bereikt tot de 39.748 miljoen dollar in 2030 met een CAGR van 3,20 y 2030 tijdens de prognoseperiode. De factoren die verantwoordelijk zijn voor de groei van de wereldwijde oppervlakte mijnbouwmarkt zijn snelle verstedelijking en industrialisatie over de hele wereld. De vraag naar steenkool nam toe omdat het een essentiële hulpbron was voor de energieproductie door de energie-industrieën. Het staal werd gebruikt in verschillende industrieën zoals de bouw, het transport, de productie en verschillende soorten consumentenproducten.

De groei van de markt voor geproduceerde consumptiegoederen werd gestimuleerd door het toegenomen besteedbare inkomen. Deze factor speelt een zeer belangrijke rol in de mijnbouwactiviteiten voor kolen, metalen en mineralen die effectief zijn voor de groei van de markt voor oppervlakte mijnbouw. Als gevolg van de lockdown in covid 19 pandemie, de internationale handel, wegblokkades in de bouw, mijnbouw en onderhoud activiteiten wordt stilgelegd. Dit leidt tot het lage verbruik van producten, wat een aanzienlijke invloed heeft op de markt voor oppervlakte mijnbouw.

De onderbrekingen in de toeleveringsketen en het tekort aan arbeidskrachten hebben de waarde van nieuwe contracten in onroerend goed verminderd. De vraag naar producten voor de oppervlaktemijnbouw daalt in veel industrieën, wat een grote invloed heeft op de groei van de markt. Er zijn verschillende factoren die de groei van de mijnbouwmarkt hebben gestimuleerd, zoals de toegenomen vraag naar metalen en niet-metalen mineralen, de overvloedige afzettingen, de lage kapitaalvereisten en de toename van het energieverbruik.

De belangrijkste factor die verantwoordelijk is voor de beperking van de mijnbouwmarkt was het gebrek aan geschoolde arbeidskrachten. De belangrijkste beperking voor het marktaandeel van de oppervlakte mijnbouw was de Land Acquisition Act. Van ruwe gegevens worden de geavanceerde gegevensanalyses gebruikt om de visualisaties, inzichten en suggesties te bieden.

Download Report Sample Copy: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5494

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor oppervlakte mijnbouw is gesegmenteerd op basis van type, toepassing en categorie.

Op basis van het type is de wereldwijde markt voor oppervlakte mijnbouw onderverdeeld in strip mining, open pit mining en terrace mining.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor oppervlakte mijnbouw onderverdeeld in kolenmijnbouw, metaalmijnbouw en mineraalmijnbouw.

Op basis van categorie werd de wereldwijde markt voor oppervlakte mijnbouw onderverdeeld in geautomatiseerde apparatuur, waaronder graafmachines, robotwagens, boormachines & en transportpompen; componenten omvatten hardware zoals sensoren, RFID-tags & intelligente systemen, software zoals software voor gegevens- en operationeel beheer, veiligheids- en beveiligingssystemen, connectiviteitsoplossingen & analyseoplossingen, diensten zoals ondersteuning en onderhoud (engineering service), systeemintegratie (implementatiedienst) & adviesdiensten.

Check Discount: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5494

Regionale indeling

De wereldwijde markt voor oppervlaktemijnbouw is verspreid in de volgende regio’s – Noord-Amerika omvat S., Canada & Mexico; Europa omvat Duitsland, Zweden & Verenigd Koninkrijk; Azië-Pacific omvat China, India, Japan, Australië & LAMEA; Latijns-Amerika; Midden-Oosten; Afrika.

Industry News

De belangrijkste spelers die betrokken zijn bij de wereldwijde markt voor oppervlaktemijnbouw zijn – Komatsu Ltd (Japan), Caterpillar Inc (VS), Sandvik AB (Zweden), Atlas Copco AB (Zweden), ABB Ltd. (Zwitserland), Hitachi Construction Machinery Co. Ltd. (Japan), BHP Billiton (Australië), Vale S.A (Brazilië), Cisco Systems Inc. (VS), Anglo American Plc. (VK), Freeport McMoRan Inc. (VS) en Barrick Gold Corporation (Canada).

Toegang volledig rapport samenvatting: https://www.marketresearchfuture.com/reports/surface-mining-market-5494

Gelijkaardig rapport

Metal Recycling Market, By Metal Type (Ferro, Non-ferro), Scrap Metal (Old Scrap, New Scrap), By End-user (Packaging, Shipbuilding, Automotive, Construction, Others) – Forecast till 2030

Backhoe Loader Market Informatieverslag per toepassing (industrie, landbouw, bouw en andere) en regio – Voorspelling tot 2030

Skid Steer Loader Market Informatieverslag per toepassing (infrastructuursector, residentiële sector) en per regio – Wereldwijde voorspelling tot 2030

Excavators Market Informatieverslag per type (Mini/Compact, Crawler/Wheeled), per Eindgebruiker (Aannemers, Verhuurders, Anderen), per Toepassing (Mijnbouw, Bouw en Utiliteit) en per Regio – Voorspelling tot 2030

Plumbing Fixtures and Fittings Market Informatie, per materiaal (Vitreous China, Metaal, Kunststoffen), per product (Badkamerinrichtingen & Fittingen, Keuken en Wastafelinrichtingen & Fittingen, Toiletarmaturen & en andere), per toepassing (residentieel en commercieel) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire