header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verwacht wordt dat de markt voor landbouwdrones tegen 2030 22,10 miljard dollar zal overschrijden met een CAGR van 29,3% – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 7, 2022 1:48 AM ET

Agriculture Drones Market Overview:

De wereldwijde Agriculture Drone Market zal naar verwachting een aanzienlijke CAGR van 29,3% tijdens de prognoseperiode registreren. Het wordt verwacht om een marktwaarde van 22,10 miljard dollar te verspreiden in de volgende jaren tot 2030.

Landbouwdrones zijn onbemande inflight vehicles gebruikt in landbouwacties om boeren te ondersteunen bij het verzamelen, verwerken, onderzoeken en tekenen van visies uit gegevens samengesteld door drones. Deze inzichten helpen bij het bereiken van precisielandbouw door middel van zijn aanbestedingen, waaronder gewasbewaking, irrigatiebewaking, bodem- en gewasveldanalyse, vogel- of sprinkhanenbestrijding, veldkartering, variabele dosering, planten en pesticiden spuiten, gewasonderzoek, en andere.

Agriculture Drones Market Report Scope:

 

Parameter

Details

Winstverwachting in 2030

USD 22.10 miljard

Groeipercentage:

CAGR van 29.3van 2022 tot 2030

Studieperiode:

2022 -2030

Rapportdekking:

Omzetprognose, Concurrentielandschap, Groeifactoren en Trends

Vraag een sample aan van dit onderzoeksrapport:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10794

Landbouwdrones markt profiteren op verschillende manieren, waaronder het verbeteren van het gebruik van inputs zoals zaden, water, meststoffen en andere middelen zonder de verplichte hoeveelheden te overschrijden. De angsten van het gewas, zoals onkruid, schimmels en plagen, kunnen de gewasontwikkeling belemmeren, wat leidt tot opbrengstlijders die tijdig kunnen worden opgemerkt en gered over gewasonderzoek dat geverifieerde behandeling en genomen maatregelen bevat. Dit wordt verwacht om boeren te ondersteunen in het maximaliseren van de efficiëntie van het gewas, terwijl het minimaliseren van de totale kosten voor water, pesticiden, meststoffen en andere middelen.

Enkele factoren die de Landbouw Drone markt drijven zijn de stijgende behoefte aan exactheid landbouw technologie en groeiende overheid creativiteit om competente landbouwpraktijken aan te moedigen die aanzienlijk verhogen van de efficiëntie en het voordeel van de boeren. Aan de andere kant belemmert de ontwikkeling van beleid met betrekking tot de praktijk van drones als gevolg van gegevensgeheimen deze ontwikkeling van de markt. De markt voor landbouwdrones wordt gekenmerkt door toenemende automatisering van landbouwactiviteiten. Het tekort aan internetconnectiviteit organisaties creëert tests voor de Landbouw Drones Markt.

De ongeëvenaarde toestand veroorzaakt als gevolg van epidemie van nieuwe coronavirus gevormd chaos onder de enorme menselijke bevolking en de overheid cijfers, drijvende de dreiging voor mensenlevens. Als gevolg van de snelle verspreiding van het gevaarlijke coronavirus legde de regering een streng beleid op zoals bewegingsbeperkingen, lockdowns, en het stilleggen van de productie en andere niet-commerciële diensten om veiligheid te bieden tegen de ziekte, wat veel gevolgen had voor de industriële sector. De handhaving van het thuisblijfbeleid zorgde voor een tekort aan arbeidskrachten, een grotere vraag van klanten en vertraagde processen in de toeleveringsketen.

De landbouwdronesector werd gekweld door een tekort aan capabele werknemers, verstoringen in de toeleveringsketen, geblokkeerd transport, stopzetting van industriële activiteiten in de halfgeleiderindustrie, enz. Als gevolg van de menselijke bewegingsbeperkingen steeg de vraag naar halfgeleiders vanwege de behoefte aan automatisering en verpleging in de eindgebruikerssectoren, waaronder de landbouw. Aan deze vraag kon niet worden voldaan te midden van verstoringen in de toeleveringsketen, productievertragingen, een tekort aan arbeidskrachten, een lage hoeveelheid grondstoffen en verhoogde grondstofprijzen, naast andere factoren die de activiteiten van de industrie beïnvloedden.

Agriculture Drones Market segmentation:

De wereldwijde markt voor landbouwdrones is verdeeld op basis van type, toepassing, component en regio.

Browse Full Report: https://www.marketresearchfuture.com/reports/agriculture-drones-market-10794

Agriculture Drones Market By Type

  • Vaste vleugel
  • Rotary blade
  • Hybrid

Gebaseerd op de component:

Hardware

  • Camera’s
  • Batterijen
  • Motoren
  • Elektronische snelheidsregelaar (ESC)
  • Vliegregelaar
  • Radio-ontvanger,
  • GPS
  • Anderen

Software

  • Data management
  • Beeldverwerking
  • Data Analytics
  • Anderen

Kortingen: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10794

Agriculture Drones Market By Application

  • Irrigation monitoring
  • Soil and crop field analyse
  • Beplanting en bestrijdingsmiddelen spuiten
  • Veldkartering
  • Gewasverkenning

Gebaseerd op de regio:

  • Noord-Amerika,
  • Europa
  • Azië-Pacific
  • Het Midden-Oosten & Afrika
  • Zuid-Amerika.

Gerelateerde rapporten:

http://icrowdnewswire.com/applicant-tracking-systems-market-2022-challenge-and-interaction-revenues-and-share-analysis-report-with-forecast-2027

http://icrowdnewswire.com/cloud-testing-market-size-in-2022-top-countries-data-with-cagr-value-global-industry-brief-analysis

http://icrowdnewswire.com/facility-management-services-market-trends-regional-developments-and-competitive-landscape-analysis-report

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire