header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Video Streaming Markt zal naar verwachting 972,31 miljard USD bereiken met een CAGR van 18,1 y 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 7, 2022 12:38 AM ET

Marktoverzicht: Het marktonderzoek naar videostreamingmarkt laat een potentiële groei zien van 18,1 AGR tijdens de prognoseperiode die loopt tot 2030 met een waardering van USD 972,31 miljard.Er is een goede groei geweest in de technologie en het internet, waardoor de markt van videostreaming een potentiële groei laat zien. Moderne technologische vooruitgang heeft ook geresulteerd in video streaming vooruitgang door het ontwikkelen van de toegankelijkheid van live video en verschillende soorten internetverbindingen. Het is te wijten aan video streaming, nu live vergaderingen kunnen heel goed worden uitgevoerd, samen met levende conferenties waardoor men kan communiceren met de klant en komen met alle mogelijke veranderingen in de status van het bedrijf. Er is een goede toename in het gebruik en Smartphone ontwikkeling die verder heeft geleid tot de ontwikkeling van de video streaming markt. De video streaming proces is de video en audio transmissie waarbij het beoogde gebruik wordt gevolgd van de ene locatie naar de andere. Er zijn enkele bekende publieke platforms zoals YouTube en Netflix die de videostreamingmarkt hebben vergroot. Video Streaming Market Report Scope:

Parameter Details
Winstverwachting in 2030: USD 972.31 Billion
Groeipercentage: Groeipercentage van 18.1van 2022 tot 2030
Studieperiode: 2022 -2030
Report Coverage: Referue Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Get PDF Sample Of This Report: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3150Live streaming is een trending feature van de videostreamingmarkt die enorm aan populariteit heeft gewonnen. De functie kan helpen bij de ontwikkeling van het bedrijf als het creëert een modus van communicatie met de doelgroep. Dit maakt het geen gedoe voor de mensen om de zakelijke onderwerpen te begrijpen. Het werkt ook als een bron van betere inkomsten in de afgelopen tijd. De live streaming functie is gaan op trend voor enige tijd niet alleen in een of twee landen, maar op mondiaal niveau. De technologische vooruitgang in de markt over een paar jaar, zoals blockchain-technologie en kunstmatige intelligentie heeft de groei van de videostreamingmarkt verder geplaveid.Als gevolg van de Covid-19 impact over de hele wereld, moest de regering een aantal strikte acties zoals lockdown als gevolg waarvan mensen meer vertrouwen op videostreaming opties zoals Hulu, Netflix en YouTube. Het virus heeft zich in grote mate verspreid en mensen werd verteld dat ze moesten werken en thuis moesten blijven, waardoor ze uiteindelijk hun kostbare tijd besteedden aan het bekijken van de video. Dit heeft geleid tot een stijging van de marktwaarde van de videostreamingmarkt gedurende enige tijd. De toename van de pandemie over de hele wereld leidde tot een aantal drastische veranderingen in het marktaandeel van videostreaming. Door de overheidsbeperkingen kozen mensen voor online streaming via smartphone en ook firesticks en andere platforms. Video Streaming Market Segmentatie: Op basis van de componenten:

  • Diensten
  • Oplossing

Op basis van het type:

  • Video hosting management
  • Video content
  • Video analytics
  • Live Streaming
  • Mobiele video

Bekijk de volledige rapportages: https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-streaming-market-3150 Vanuit het distributiekanaal:

  • Academisch en onderwijs
  • Reclame
  • Gezondheidszorg
  • Media
  • Commerciële videoplatforms
  • Video delen
  • Overheid
  • Retail en e-commerce
  • IT en telecommunicatie

Als regio

  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Zuid-Amerika
  • Azië-Pacific
  • Het Midden-Oosten en Afrika

Video Streaming Market Regional Classification: De regionale analyse van de markt van videostreaming toont aan dat Azië-Pacific de regio is die een groot marktaandeel heeft over een paar jaar en waarschijnlijk de voorspelde tijdlijn zal bereiken. Gevolgd door het Noord-Amerika staat in de tweede positie als gevolg van het brede scala van live streaming opties beschikbaar.Bekijk Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3150 Industry News: De Airtel IQ video op oktober 2021 werd geïntroduceerd door het bedrijf Bharti Airtel voor het uitvoeren van videostreaming op kleine en grote schermen.Gerelateerde rapporten:https://theamberpost.com/post/travel-management-software-market-insights-global-analysis-and-forecast-by-2030https://medium.com/@hemantkolhe.mrfr/cloud-application-security-market-key-players-competitive-landscape-growth-statistics-revenue-3c20d232c2f6https://likefm.org/blog/adaptive-learning-market-size-ind Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek te leveren aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen. Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire