header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Waterstofcelvoertuigen marktomvang, vraagstatus, regionale vooruitzichten, groeistimulansen en topproducenten trends 2022 – 2030

Oct 7, 2022 1:04 AM ET

De wereldwijde markt voor waterstofbrandstofcelvoertuigen zal tegen 2030 46,89 miljard dollar bereiken met een AGR van 68,52, zo meldt het nieuwe rapport van Market Research Future.

Hydrogen Fuel Cell Vehicle Market Drivers

Surge in Environmental Concern to Bolster Market Growth

Door de groeiende bezorgdheid over de verslechtering van het milieu en de uitputting van natuurlijke hulpbronnen, komen er een aantal technologieën op de markt die het milieuvriendelijke idee van milieubehoud bevorderen. De invoering van waterstofvoertuigen op brandstofcellen wordt ook beïnvloed door de toenemende verkeersdrukte en de uitstoot van broeikasgassen, samen met een groter bewustzijn van de negatieve effecten van luchtvervuiling, omdat ze milieuvriendelijker zijn dan andere conventionele voertuigen.

Key Players

In het rapport over de wereldwijde markt voor waterstofvoertuigen op brandstofcellen worden de volgende belangrijke spelers uit de industrie geprofileerd:

  • Toyota Motor Sales USA Inc. (Japan)
  • The Hyundai Motor Company (Zuid-Korea)
  • Daimler AG (Mercedes-Benz) (Duitsland)
  • BMW (Duitsland)
  • General Motors Company (VS.)
  • Groep Renault (Frankrijk)
  • Mazda Motor Corporation (Japan)
  • Hydrogenics (Canada)
  • Kia Motor Corporation (Zuid-Korea)
  • Tata Motors Limited(India).

Vraag gratis voorbeeldpagina’s aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4722

Kansen voor de markt voor waterstof-brandstofcelvoertuigen

Toename van overheidsinitiatieven biedt Lucratieve kansen

De toename van overheidsinitiatieven om infrastructuur voor waterstof-brandstofcellen te bouwen zal de markt in de geprojecteerde periode een aanzienlijk potentieel bieden. Verschillende regeringen hebben verschillende programma’s geïmplementeerd om milieuproblemen aan te pakken.

Hydrogen Fuel Cell Vehicle Market Restraints and Challenges

High Initial Investment in Infrastructure to act as Market Restraint

The high initial investment in infrastructure and volatility of raw material prices for hydrogen fuel cells may act as market restraints over the forecast period. In vergelijking met diesel, aardolie en andere brandstoffen zijn de installatiekosten van waterstofbrandstofstations en de bijbehorende infrastructuur hoger, wat de markt gedurende de prognoseperiode zou kunnen afremmen. Daardoor is de infrastructuur voor het tanken van waterstof in vergelijking met andere alternatieve brandstoffen wereldwijd langzamer gegroeid. Dit komt door de dure apparatuur die voor deze brandstof nodig is en de verplichte veiligheidsmaatregelen en voorzorgsmaatregelen omdat waterstof een gemakkelijk brandbare brandstof is.

Report Scope:

Rapportkenmerk/Maatstaf

Details

Marktgrootte

2030: USD 46.89 miljard dollar

CAGR

68.52 AGR (2022-2030)

Basisjaar

2021

Prognoseperiode

2022 tot 2030

De belangrijkste marktkansen

Het gewicht verlagen

De rijervaring verbeteren

De belangrijkste marktdrivers

Hoogwaardigekwaliteitsproducten

Veranderende levensstijl van consumenten

Stijgende koopkracht

Hydrogen Fuel Cell Vehicle Market Segmentation

De markt voor waterstofbrandstofcelvoertuigen wordt ingedeeld op basis van voertuig en technologie.

Per technologie is de waterstof brandstofcel voertuig markt gesegmenteerd in vaste oxide brandstofcel, alkaline brandstofcel, en proton uitwisseling membraan brandstofcel.

Per voertuigtype, personenauto’s zullen de markt domineren in de voorspelde periode.

Vraag een verbazingwekkende korting aan: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4722

COVID-19 Analyse

Door de aanwezigheid van grote bedrijven die als “essentiële ondernemingen” opereren, had COVID-19 een verwaarloosbaar effect op de waterstof-brandstofcelindustrie. COVID-19 had een nadelig effect op de economische gezondheid van de meeste landen en regio’s en droeg bij tot economische achteruitgang. Een aantal productie- en exploratieactiviteiten werd uitgesteld door uitgaansverboden en lockdowns, waardoor de benzineprijs steeg. De vraag naar brandstofcellen zal naar verwachting ook toenemen als gevolg van het groeiende bewustzijn van de consument van de noodzaak om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en de aandacht voor duurzame energiebronnen. Installatie- en onderhoudswerkzaamheden zijn ook beïnvloed door een gebrek aan arbeidskrachten, fabriekssluitingen, een tekort aan leveranciers van middenspanningsapparatuur, slechtere productiviteit van aannemers/onderaannemers en andere oorzaken. Uit onderzoek van het Internationaal Energieagentschap (IEA) van november 2021 blijkt bijvoorbeeld dat de vraag naar energieopslagsystemen op een aantal plaatsen wereldwijd toeneemt, waarbij China, een aantal belangrijke Europese landen en de Verenigde Staten telkens voorop lopen. Bovendien zijn fabrikanten van batterijen voor elektrische voertuigen (EV) zich onlangs gaan concentreren op het verlagen van de aanloopkosten en het vergroten van de actieradius van voertuigen door efficiëntere energiebronnen te creëren.

Hydrogen Fuel Cell Vehicle Market Regional Analysis

North America to Sway Hydrogen Fuel Cell Vehicles

Het grootste deel van het marktaandeel komt voor rekening van Noord-Amerika, dat de markt tijdens de prognoseperiode zal blijven beheersen. De staat Californië blijft een ongeëvenaard leiderschap tonen in de ontwikkeling van infrastructuur voor waterstofvoertuigen. De staat was een van de eerste in de wereld die commerciële emissievrije FCV’s op zijn wegen had dankzij voortdurende planning en bijstand. Bedrijven als Toyota Motor Sales hebben de ontwikkeling van infrastructuur voor het tanken van waterstof aanzienlijk bevorderd, terwijl staten als Californië, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Japan plannen hebben aangekondigd om te helpen bij de financiering van tankstations voor waterstof.

Talk To Expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4722

Over de voorspellingsperiode zal Noord-Amerika de markt domineren. De voortdurende planning en steun van de staat, de aanwezigheid van commerciële FCV’s met nulemissie op de weg, de ontwikkeling van infrastructuur voor het tanken van waterstof door de aanwezigheid van grote autofabrikanten, de aanwezigheid van ontwikkelde economieën zoals Californië, Japan, Duitsland en het VK, de financiering van waterstoftankstations en een aanzienlijke investering door het Amerikaanse ministerie van Energie in de productie van brandstof zijn allemaal redenen waarom Californië een ongeëvenaard leiderschap heeft op het gebied van FCV-stimuleringsmaatregelen en waterstofinfrastructuur. Bovendien dragen de beschikbaarheid van talrijke waterstoftankstations, de vraag naar emissiearme voertuigen in de VS en Canada, de stijging van de verkoop van brandstofcelvoertuigen in Californië en Canada, subsidies voor brandstofcelvoertuigen, de beschikbaarheid van verscheidene op waterstofcellen gebaseerde vorkheftrucks, een aanzienlijk aantal FC-bussen in de staten, en de aanwezigheid van toonaangevende brandstofcelfabrikanten in de VS en Canada bij tot de expansie van de markt.

Contactgegevens:

Contact
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire