header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wie is wie in het merkenrecht? Big Data vertelt het allemaal. Huski.ai heeft zojuist de eerste volledig op gegevens gebaseerde ranglijst van handelsmerkadvocaten uitgebracht.

Oct 7, 2022 2:37 AM ET

SILICON VALLEY, Californië, 6 oktober 2022

Vandaag is Huski.ai de eerste aanbieder van merkenonderzoek en inzichten geworden die AI en big data gebruikt om de vraag te beantwoorden: “Welke advocaten zijn het beste van het beste als het gaat om merkvervolging?”

Door miljoenen USPTO merkaanvragen door de jaren heen te analyseren op bepaalde succesindicatoren (filing volume, registratie succes rates, Office Action survival rates, gemiddelde verwerkingstijd, en meer). Huski.ai was in staat om een nieuwe index te creëren om de beste Amerikaanse advocaten in het merkenrecht van vandaag te rangschikken.

De top 10 advocaten zijn als volgt:

(Bezoek deze link voor de volledige lijst van de top 50 advocaten die vandaag de dag merkenrecht beoefenen)

“We hebben geen nominaties geaccepteerd voor advocaten om in de ranglijst te worden opgenomen. We hebben geen kosten in rekening gebracht. We vereisen niet dat de advocaten een lidmaatschap of abonnementsdiensten van Huski.ai of andere affiliaties kopen om te worden opgenomen in de ranglijst,” zei Henry Du, Ph.D., CEO van het bedrijf. “We willen dat de gegevens voor zichzelf spreken, zodat de beste advocaten in het veld zo objectief mogelijk worden verdedigd.”

Dit onderzoeksproject onthulde dat top merkadvocaten werken in een verscheidenheid van verschillende settings, waaronder boutique law praktijken, AmLaw 100 praktijken, grote bedrijven (waaronder AIG, Sherwin-Williams, en 3M), en overheidsinstellingen (zoals de USPS en het US Marine Corps).

Vrouwen waren ook goed vertegenwoordigd op deze lijst, met de top drie gerangschikte advocaten die allemaal vrouw zijn.

Huski.ai’s nieuw gepubliceerde ranglijst is 100 gebaseerd op algoritmen en big data. U kunt meer lezen over de methodologie achter de schermen hier.

“Aangezien bedrijven steeds meer waarde hechten aan hun merkactiva, is het belangrijk dat ze toegang hebben tot kwalitatief juridisch advies van top-tier beoefenaars. Onze nieuwe AI-gebaseerde Lawyer Ranking biedt deze waardevolle bron voor bedrijven in alle sectoren,” zei Du.

Over Huski.ai:

Huski.ai is een juridische technologische startup die advocaten en hun personeel op het gebied van intellectueel eigendom (IE) voorziet van kosteneffectieve oplossingen om te helpen bij de klaring, bewaking en handhaving van de handelsmerken van hun cliënten. Huski.ai is opgericht door AI-ingenieurs en IP-procesprofessionals die een missie delen om innovatie te bevorderen door juridische diensten efficiënter, kosteneffectiever en toegankelijker te maken. Ga voor meer informatie naar www.huski.ai.

Mediacontact: Tessa Molnar Huski.ai https://huski.ai/ [email protected] 1.609.477.6536 BRON Huski.ai

Contactgegevens:

Tessa Molnar
Huski.ai
https://huski.ai/
[email protected]
+1.609.477.6536