header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Security Operations Center-markt zal naar verwachting uitkomen op 27,61 miljard dollar met een CAGR van 13,6 tijdens de prognoseperiode – rapport van Market Research Future (MRFR).

Oct 10, 2022 6:59 AM ET

Marktanalyse

De wereldwijde security operations center markt zal tegen 2030 27,61 miljard dollar bereiken met een AGR van 13,6, stelt het nieuwe rapport van Market Research Future.

 

Security Operations Center Market Drivers

Groeiende behoefte aan bewaking en analyse van bedrijfsveiligheid om de bedrijfsveiligheid te stimuleren. en analyseren van bedrijfsveiligheid om de marktgroei te stimuleren

De groeiende behoefte om bedrijfsveiligheid te monitoren en te analyseren zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Ingenieurs, analisten en managers die in beveiligingscentra werken, zijn belast met het ontdekken, analyseren en effectief reageren op cyberveiligheidsproblemen.

Report Scope:

 

<td=”width: 26%; height: 46px;” width=”26%”>Studieperiode:

Parameter

Details

Winstverwachting in 2030

USD 27.61 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR van 13.6van 2022 tot 2030

2022 -2030

Report Coverage:

Report Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Vraag een sample aan van dit onderzoeksrapport https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3682

Opportunities

Rising Adoption of Social Media and Mobile Devices to offer Robust Opportunities

De stijgende adoptie van sociale media en mobiele apparaten zal robuuste kansen bieden voor de markt tijdens de prognoseperiode. Het bedrijf is kwetsbaar voor cyberaanvallen en gegevensdiefstal omdat de beschikbaarheid van gegevens het mogelijk maakt het gedrag van klanten te volgen, kennis te verzamelen over leveranciers en activiteiten, en marktinzichten te verwerven.

 

Restraints and Challenges

Groeiende bezorgdheid over dataprivacy als marktbeperking

Toenemende zorgen over de veiligheid van iemands persoonlijke informatie, datalekken, misbruik van informatie en de frequentie van aanvallen zullen de markt waarschijnlijk benadelen.

 

Security Operations Center Markt Segmentatie

De wereldwijde security operations center markt is onderverdeeld op basis van service, organisatiegrootte, model en vertical.

Jinxdeepl82

Per dienst wordt de markt van het Security Operations Center onderverdeeld in Security Monitoring Service, Information Security Incident Response Service, Risk Reporting and Analytics Service en andere

Jinxdeepl82

Per organisatiegrootte zullen grote ondernemingen de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode vanwege de toegankelijkheid van een enorme hoeveelheid middelen en gegevens en de grotere gevoeligheid voor cyberaanvallen.

Jinxdeepl82

Op basis van het model zal het uitbestede SOC de markt domineren tijdens de prognoseperiode. Vanwege hun verbeterde schaalbaarheid en lagere kosten is de vraag naar uitbestede beveiligingscentra sterk toegenomen. De meeste gevestigde bedrijven hebben toegang tot veel gegevens, maar het ontbreekt hen aan de nodige instrumenten om deze te beschermen en diefstal en verlies tegen te gaan.

 

Per verticaal gezien zal BFSI de markt tijdens de prognoseperiode leiden. De BFSI-sector merkt een toename van de vraag naar beveiligingscentra. Het stelt banken en financiële instellingen in staat om privégegevens van klanten en financiële informatie te beschermen, kosten te besparen en de inkomsten te verhogen.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/security-operation-center-market-3682

 

COVID-19 Analysis

Van huis uit werken, online onderwijs, virtuele evenementen en beurzen zijn slechts enkele van de nieuwe trends in de sector die de pandemie heeft veroorzaakt. De markt wordt in 2020 geconfronteerd met een grotere mate van bedreiging in verband met cyberveiligheid, ondanks de stijging van de vraag naar continue internetdiensten en verbonden apparaten. Om cyberaanvallers te bestrijden en diensten en gevoelige gegevens te beschermen, werken de belangrijkste marktdeelnemers samen met de overheid aan een strikte naleving die wordt ondersteund door wettelijke vereisten en technologische vooruitgang. Voor de doelgroep om te vertrouwen op en het verbeteren van operaties voor de wereldwijde marktsectoren tijdens de geprojecteerde periode, concentreren de spelers zich ook op het bouwen van hogesnelheidsinternetdiensten.

Jinxdeepl82

Korting controleren: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3682

 

Security Operations Center Market Regional Analysis

North America to Domineer Security Operations Center Market

In 2020 werd de markt voor security operations centers wereldwijd gedomineerd door Noord-Amerika. Bedrijven wenden zich steeds vaker tot security operations centers vanwege de enorme toename van de behoefte aan veilige bedrijfsactiviteiten. De ontwikkeling van de internetinfrastructuur in de regio en de snelle invoering van geavanceerde technologieën zijn de drijvende krachten achter de groei van de markt. De markt in de regio ontwikkelt zich door de toenemende invoering van technologisch geavanceerde systemen door bedrijven als verdediging tegen cyberaanvallen en gegevensdiefstal. Vanwege de sterke economische omstandigheden in de regio en de toegenomen aandacht voor het verbeteren van de bescherming van moderne technologieën voor bedrijven, had Noord-Amerika de afgelopen jaren het grootste aandeel in de Security Operations Center-markt. De primaire focus van de SOC’s bij het identificeren van bedreigingen van buitenaf is cyberveiligheid. Verwacht wordt dat Noord-Amerika in de loop van de prognose de wereldmarkt zal domineren. De toename van cyberaanvallen, de escalerende geopolitieke spanningen en de toenemende toepassing van digitale technologieën in tal van sectoren in landen als de Verenigde Staten, Canada en Mexico dragen allemaal bij aan de groei. Daarnaast wordt voorspeld dat in de loop van de projectieperiode de regionale marktexpansie zal worden gestimuleerd door een ontwikkelde industriële sector in Noord-Amerika en aanzienlijke investeringen in O&O voor de ontwikkeling van nieuwe beveiligingsapparatuur. De toenemende behoefte aan evaluatie, detectie, onderzoek, bewaking en reactie op cyberdreigingen is de belangrijkste drijfveer voor de dominantie van de Noord-Amerikaanse regio op deze markt. Daarnaast zal de markt in de regio zich ontwikkelen door de stabiele economische omstandigheden en de toenemende nadruk op gegevensbescherming.

Security Operations Center Market Competitive Analysis

Belangrijke spelers uit de industrie die in het marktrapport over het Security Operations Center worden geprofileerd, zijn onder meer Capgemini SE (Frankrijk), Cisco Systems Inc. (VS), Secureworks Inc. (VS), Symantec Corporation (VS), Raytheon Company (VS), Netmagic Solutions (India), Dark Matters Inc. (VAE), Digital Guardian (VS), Fortinet Inc. (VS), AT & T (VS), Alertlogic (VS), Rapid7 (VS), F5 Networks Inc. (VS) en Netdatavault (India).

 

De belangrijkste spelers hebben verschillende strategieën toegepast om voorop te blijven lopen, zoals partnerschappen, nieuwe productlanceringen, fusies en overnames, en andere.

 

Gerelateerde rapporten:

https://www.letsdiscussonline.com/hot-articles/an-inside-perspective-on-b2b-telecommunications/

https://www.ourmarkethub.com/telecom-expense-management/

https://dailytechtime.com/fiber-optics-is-widespread-across-the-globe-know-why/

https://latestbusinesses.com/global-digital-map-market/

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire