header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Dolman Law Group Accepteert momenteel Tylenol-Autisme rechtszaken

Oct 10, 2022 7:46 AM ET

De Dolman Law Group aanvaardt momenteel cliënten met potentiële claims in verband met autisme veroorzaakt door het gebruik van Tylenol door zwangere moeders. Hun team bekijkt momenteel zaken zonder kosten voor personen die menen een claim te hebben.

Tylenol & Autisme – Achtergrond

Recente studies hebben aangetoond dat het gebruik van Tylenol tijdens de zwangerschap het risico kan verhogen dat een kind gezondheidsproblemen ontwikkelt, waaronder autismespectrumstoornis, complexe ontwikkelingsstoornis en ADHD (attention deficit hyperactivity disorder).

Tylenol is een merknaam van het generieke geneesmiddel acetaminophen, dus personen kunnen een claim hebben, zelfs als ze generieke acetaminophen namen.

De Dolman Law Group zoekt momenteel claims tegen:

– McNeil Consumer Products Company, de maker van Tylenol

– Mallinckrodt Pharmaceuticals, het bedrijf dat generieke acetaminophen

– Mogelijk bepaalde detailhandelaars die acetaminophen verkopen, waaronder CVS, Walmart en Costco

Het gebruik van Tylenol tijdens de zwangerschap kan naar verluidt leiden tot aanzienlijke verliezen voor moeders en hun kinderen

Vrouwen die Tylenol gebruikten tijdens de zwangerschap en hun kinderen kunnen naar verluidt aanzienlijke verliezen lijden gedurende jaren of zelfs decennia. Als een kind bijvoorbeeld een autismespectrumstoornis (ASS) ontwikkelt, mogelijk als gevolg van het gebruik van Tylenol door zijn of haar moeder, kan het kind medicijnen, extra hulp op school en therapie nodig hebben. In feite kan een kind met ernstige ASS zijn hele leven lang zorg nodig hebben.

Om deze reden verwachten veel waarnemers dat succesvolle Tylenol-autisme claims zullen resulteren in een aanzienlijke schadevergoeding.

Hoeveel kunnen slachtoffers verwachten te krijgen?

Hoewel het nog te vroeg is om precies te bepalen hoeveel een Tylenol-acetaminophen claim waard is, hebben de advocaten van de Dolman Law Group enkele voorlopige cijfers opgesteld. Zorgverleners delen ASD in drie niveaus in, waarbij één het minst ernstig is en drie het ernstigst.

De Dolman Law Group’s projecties voor mogelijke schikkingswaarden zijn als volgt:

– ASD Level 1 Claims – $150,000 tot $225,000 – ASD Level 2 Claims – $250.000 tot $500.000 – ASD Level 3 Claims – $500.000

De Dolman Law Group is een full-service letselschade advocatenkantoor dat cliënten bedient in Florida, Massachusetts, Houston, San Antonio en New York. Naast het vertegenwoordigen van cliënten met claims in verband met Tylenol en autisme, werken ze met personen die verwondingen hebben opgelopen bij auto-ongelukken, vrachtwagen-ongelukken, ongevallen met voetgangers, motorfiets-ongelukken en fiets-ongelukken. Journalisten die meer informatie willen over het verband tussen Tylenol en autisme of potentiële cliënten kunnen een gratis case-evaluatie ontvangen door contact op te nemen met het kantoor op (727) 451-6900 of via hun online contactformulier.

Contact: Matthew A Dolman, Esq.Dolman Law Group800 N Belcher RDClearwater, FL 33765Telefoon: (727) 451-6900[email protected]

Contactgegevens:

Matthew A Dolman, Esq.
Dolman Law Group
800 N Belcher RD
Clearwater, FL 33765
Phone: (727) 451-6900
[email protected]