header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


DRAM-markt zal naar verwachting 221,67 miljard dollar bereiken in 2030 | CAGR van 9,2% | De groei en uitbreiding van de halfgeleiderindustrieën

Oct 10, 2022 6:42 AM ET

DRAM Market Overview: Internationaal wordt verwacht dat de DRAM-markt in 2030 221,67 miljard dollar zal bedragen, met een CAGR van 9,2% tijdens de prognoseperiode, gedreven door de ontwikkeling en toename van halfgeleiderbedrijven.Het DRAM verwijst naar Dynamic Random Access Memory dat gegevens veilig bewaart op een aparte condensator. De markt ontwikkelt zich door de internationale groei van datacenters. De marktvraag is het gevolg van de ontwikkeling en de toename van halfgeleiderbedrijven. De toegenomen snelheid van voortschrijdende communicatietechnologieën vraagt om bescherming en hogere gegevensopslagstructuren in de huidige wereld. Het toenemend gebruik van elektrische consumentenapparatuur zoals laptops, smartphones, tablets en digitale camera’s verhoogt de verkoopcijfers, waardoor de inkomsten van de DRAM-markt verder stijgen. De vraag naar meer invloedrijke technologieën vergroot het marktaandeel door de toenemende aandacht voor hogere opslagstructuren met minder energieverbruik. De markt is ook inspirerend als gevolg van kansen zoals het accepteren van 5G-technologie, die in de afgelopen jaren de belangrijkste inkomsten heeft bereikt. De pandemie klaar drijft de groei van de markt als gevolg van het onderhoud van online activiteiten. De snelle ontwikkeling van 5G-smartphones en de toegenomen verkoop van DRAM verhogen de waarde van de markt. Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/978De COVID-19-pandemie heeft de DRAM-markt zwaar getroffen, waardoor eindgebruikers zoals mobiele telefoons, pc’s/laptops en andere enorme omzetverliezen lijden. De COVID-19 pandemie had negatieve gevolgen voor alle bedrijven, zowel kleine als grote. De regering van verschillende landen legde een aantal regels en voorschriften op om de mensen te beschermen tegen het virus. Na een kleine onderbreking in 2019 trof de COVID-19-pandemie opnieuw de geheugenmarkt, maar de beperkingen na de lockdown kalmeerden met de tijd, en de DRAM-markt trekt geleidelijk weer aan. Het stay-at-home budget en de bloei van de datacenterserver dreven de robuuste vraag naar DRAM in het jaar 2020.De constante stijging van de datacenter- en computermarkten genereert een aanzienlijke vraag naar SRAM, computers, visuals en geheugen & opslag voor snelle gegevenscontacten. Geavanceerde DRAM-marktleiders zijn krachtig begonnen met het zoeken naar het bestormen van goederen op basis van het nieuwe LPDDR5-randgemiddelde. DRAM-marktneigingen zoals het toenemende aantal datacenters, de sterke groei van halfgeleiders en de toenemende verkoop van high-end smartphones doen de marktomvang toenemen. De snelle en vooruitstrevende ontwikkeling van 5G-smartphones zou de verkoop van DRAM aanzienlijk doen toenemen, meer dan die van andere communicatiemiddelen.

Report Scope:

Marktomvang in 2030USD 221.67 miljard dollarForecast Period2022-2030<td=”380″> Revenue Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Report Attribute/Metric Details
Groei: CAGR van 9.2van 2022 tot 2030
Report Coverage

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/dram-market-978 DRAM Market Segmentatie: De DRAM-markt wordt gesegmenteerd in type, technologie, toepassing en regio. Per type:

  • Synchrone DRAM
  • Burst extended data output
  • Extended data output
  • Asynchrone DRAM
  • Fast page mode
  •  

Het synchrone DRAM (SDRAM) segment zal naar verwachting domineren tijdens de prognoseperiode. Het SDRAM-segment zal naar verwachting tegen 2023 een markt van 120 miljard USD vertegenwoordigen. Per technologie: Het technologiesegment is onderverdeeld in:

  • DDR2,
  • DDR3
  • DDR4
  • DDR5/GDDR5.

Het DDR5/GDDR5 segment zal naar verwachting ook een gezonde ontwikkeling doormaken tijdens de voorspellingsperiode. Check Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/978 Door toepassing:

  • Mobiele telefoons,
  • Gaming consoles
  • PC’s of Laptops
  • Networking apparaat
  • Overige

Het PC of laptop segment is het primaire toepassingssegment van al deze, en het mobiele telefoon segment zal naar verwachting het op een na grootste aandeel hebben tijdens de prognoseperiode. Gerelateerde rapporten: Public Cloud Market, By Cloud Computing, By Service, By Organization Size, By Industry – Forecast to 2030Machine Control System Market Research Report, By End User, By Type, By Equipment – Forecast till 2027 Over Market Research Future: Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en korrelig onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen. Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire