header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


EL BUEN PASTOR – HAUTE CUISINE TACO’S OP 7 AUGUSTUS

Oct 10, 2022 7:59 AM ET

Een paar dagen geleden was ik bezig met een lange en vermoeiende boodschap in de wijk “7 de Agosto” in Bogota, toen ik me plotseling realiseerde dat het twee uur ‘s middags was en ik nog geen lunch of ontbijt had gehad. Ik verliet de plaats, waar mij was verteld dat ik minstens twee uur zou moeten wachten, om in de nabijgelegen restaurants op zoek te gaan naar iets te eten. Het aanbod was ontmoedigend, in de omgeving waren slechts een paar buurtwinkels en een paar cafetaria’s waar geen lunch meer verkrijgbaar was. Plotseling schoot mij een plek te binnen die enkele cliënten van mij tijdens de quarantaine hadden ingericht, die zoals ik mij herinnerde midden in het hart van de “Zeven” lag. Opgewonden liep ik naar Carrera 19 en Calle 66 om “El Buen Pastor” te vinden, een Mexicaanse taqueria gespecialiseerd in de bereiding van taco’s, quesadillas en tortas “al pastor”.

Het eerste wat ik bestelde was een Costeña, die me op een absoluut perfecte temperatuur en een snelheid die ik waardeerde werd gebracht. Daarna gaven ze me het gedrukte menu, een gebaar dat ik ook waardeerde omdat QR-codes me eerlijk gezegd beginnen te overweldigen. Het aanbod omvatte de eerder genoemde “al pastor” opties plus nieuwe uitstapjes naar rundvlees birria, suadero, aubergine en pens. Ik bestelde verlegen een al pastor taco en een aubergine taco; daarna, omdat ik nog steeds honger had, probeerde ik een birria en daarna een suadero taco. Er waren in totaal vier taco’s die ik met volle teugen genoot en waarvoor ik het bescheiden bedrag van 26 duizend pesos betaalde, inclusief de Costeña en een onbeperkte portie van enkele voortreffelijke sauzen die ze bij de gerechten aanbieden: een licht pittige groene tomatensaus en een andere rode, niet zo tam als de vorige. Bovendien serveren ze ingemaakte rode uien die uitstekend passen bij alle taco’s, tortas of quesadillas die u bestelt.

El Buen Pastor is een pretentieloze plek met alle stukken op het juiste niveau van kwaliteit en comfort. Het is niet tevergeefs het werk van dezelfde makers van bijzondere en succesvolle plaatsen als het Mexicaanse restaurant “Insurgentes” of de bar van Bacchus’ drank “Altas”, beide in Chapinero Alto. De waarheid is dat ik het zo naar mijn zin had dat ik terug wilde naar het terras op de tweede verdieping, naar het geluid van de fijne muziek die ze spelen, het heerlijke eten dat ze serveren en hun ijskoude hop en gerst gefermenteerde dranken.

Voor degenen die trek hebben en willen gaan genieten van deze prachtige plek, vertel ik je dat ze geen reserveringen accepteren, dus het is het beste om vroeg te komen of tijdens daluren. Ze zijn elke dag open van 12 uur tot 21 of 22 uur en je kunt met creditcard of contant betalen.

THE GOOD SHEPHERD 66th Street No. 19 – 85 CornerBogotá, ColombiaInstagram @elbuenpastordelsiete

ACERCA DEL AUTOR:

Como Economista y Sommelier Profesional, Michelle Morales combineert haar werk als consultoría administrativa y estratégica voor restaurantbedrijven in Colombia met een actieve deelname aan medios escritos waarin ze haar geschiedenissen en levenservaringen deelt op haar belangrijkste werkterrein: de gastronomie en de levensstijl. Daarnaast is hij actief als Sommelier Consultor bij verschillende bedrijven in de sector, waarbij hij zijn ervaringen met restaurants, bars, hotels en andere ervaringen die hij door zijn werk en levensstijl wil opdoen, communiceert via zijn sociale netwerken.

@Mikkisan1122

@mikkisan1

@michellemoralesr

Contactgegevens:

THE GOOD SHEPHERD
66th Street No. 19 – 85 Corner
Bogotá, Colombia
Instagram @elbuenpastordelsiete