header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Fotoafdrukmarkt zal 22,70 miljard dollar overschrijden tegen 2030: Snapfish, Fujifilm Corporation, Perion Network Ltd, Adorama Camera Inc.

Oct 10, 2022 7:11 AM ET

Photo Printing Market Overview:

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR, Photo Printing Market Research Report: Information by Application, Type, End-Use, Printing Device Type, and Region- Forecast till 2030, wordt verwacht dat de markt tegen het einde van 2030 een waarde van ongeveer 22,70 miljard dollar zal bereiken. Het rapport voorspelt verder dat de markt zal bloeien met een aanzienlijke CAGR van meer dan 6,1 tijdens het beoordelingstijdperk van 2020 tot 2030.

Foto Printing Market Scope: Het afdrukken van foto’s en merchandise draaien om retailers die onder andere merchandise, gepersonaliseerde fotoafdrukken en wenskaarten leveren. Deze retailers bieden diensten aan in een uitgebreid fysiek winkel netwerk, distributie, sourcing, afdrukken en ontwerp, onder andere. De bedrijven op de wereldmarkt werken voor hun gebruikers en klanten die verschillende momenten en gelegenheden willen vieren door hun foto’s te personaliseren en te delen. De wereldwijde markt voor fotoafdrukken heeft de laatste tijd enorme vooruitgang geboekt. De stijgende vraag naar industriële fotoprinters wereldwijd is de belangrijkste factor die de groei van de markt stimuleert. Het toenemende gebruik van 3D-printers en draagbare apparaten zal de groei van de markt de komende jaren waarschijnlijk stimuleren. Omgekeerd kunnen de hoge kosten van industriële fotoprinters de groei van de markt belemmeren.

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2701

Competitieve analyse

De wereldwijde markt voor het afdrukken van foto’s heeft toonaangevende spelers zoals:

  • Snapfish (VS)
  • Fujifilm Corporation (Japan)
  • Perion Network Ltd. (Israël)
  • Perion Network Ltd. (Israël)
  • Perion Network Ltd. (Israël)
  • Perion Network Ltd. (Israël). (Israël)
  • Adorama Camera Inc. (VS)
  • AdorPix LLC (VS)
  • Walgreens Corporation Inc. (US)
  • Bay Photo Lab (US)
  • Eastman Kodak Company (Japan)
  • Cimpress (Nederland)
  • Digital Lab (UK)
  • Shutterfly (VS)
  • Walmart Photo (VS)
  • PropDPI (VS)
  • Nations Photo Lab (VS)
Report Scope:

Rapport Metrisch

Details

Marktomvang in 2030

USD 22.70 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR van 6.1van 2022 tot 2030

Prognoseperiode

2022-2030

Rapportdekking

Inkomstenprognose, concurrentielandschap, Groeifactoren en Trends

Markt USP Covered

Markt Drivers

De wereldwijde markt voor fotoafdrukken heeft de afgelopen tijd een enorme vooruitgang geboekt. De groei van de markt wordt toegeschreven aan factoren zoals het gebruik van kunstmatige intelligentie met digitale technologie, de groeiende adoptie van online fotoafdrukken en de fotoafdrukindustrie die zich beschermt tegen veiligheidsbedreigingen.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/photo-printing-market-2701

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kunnen de hoge kosten in verband met installatie en onderhoud de groei van de markt beperken.

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft een enorme impact gehad op de meeste industrieën over de hele wereld. De pandemie verspreidde zich over 225 landen wereldwijd en verstoorde uiteindelijk diverse financiële en industriële activiteiten in de meeste marktsectoren. De wereld zag een enorme chaos in de gezondheidszorg als gevolg van de verspreiding van het dodelijke virus. Om de verspreiding van de ziekte een halt toe te roepen, kondigden regeringen wereldwijd gedeeltelijke of volledige lockdowns aan. De ingevoerde reisbeperkingen en sociale afstandsnormen leidden tot ernstige verstoringen in de toeleveringsnetwerken voor de meeste industriesectoren. Landen kregen te maken met een enorme daling van de toeleveringsketen en de productie. De voornaamste reden voor het vraagverlies is de wereldwijde lockdown. Aan de andere kant, met de snelle inenting wereldwijd, komen industriële operaties weer op gang. De wereldwijde markt voor fotoafdrukken zal de komende jaren naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken.

Check Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2701

Photo Printing Market Segment Analysis

Gebaseerd op de eindgebruiksectoren, wordt verwacht dat het E-commerce segment de wereldwijde markt voor fotoafdrukken zal domineren tijdens de beoordelingsperiode. E-commerce verwijst naar een enorm platform dat wereldwijd met ongekende snelheid toeneemt. Ongeacht hun leeftijd kiezen consumenten over de hele wereld ervoor om bij verschillende e-winkels te kopen en neigen ze naar op maat gemaakte oplossingen en producten. Het gemak dat deze winkels bieden, is het belangrijkste aspect dat de groei van het segment stimuleert.

Van alle producten wordt voorspeld dat het segment voor afdrukken de wereldwijde markt voor fotoafdrukken in de beoordelingsperiode zal domineren. De significante parameter die de groei van het segment stimuleert, is het stijgende aantal apps die innovatieve printontwerpen en ideeën aanbieden.

Onder alle typen wordt verwacht dat het segment voor digitaal printen de wereldwijde markt voor fotoafdrukken in de beoordelingsperiode zal leiden. Het belangrijkste aspect dat de groei van het segment stimuleert, is dat het een grotere verscheidenheid aan printdiensten, aangepast aan de vraag van de ontvanger, economisch kan genereren. Bovendien kan de inhoud aanzienlijk dichter bij de eindgebruiker worden gedefinieerd.

Op basis van de distributiekanalen wordt verwacht dat het online segment de komende jaren de wereldwijde markt voor fotoafdrukken zal leiden.

Photo Printing Market Regional Analysis

De wereldwijde markt voor fotoafdrukken wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt verwacht dat de Noord-Amerikaanse regio de wereldwijde fotoprintmarkt zal domineren tijdens de beoordelingsperiode. De regio heeft toonaangevende groeiers zoals Canada en de VS. Bovendien wordt verwacht dat het toenemende gebruik van draagbare fotoprinters de groei van de markt in de komende jaren zal stimuleren.

De Aziatisch-Pacifische markt voor fotoafdrukken zal naar verwachting de hoogste CAGR in de beoordelingsperiode registreren. De aanwezigheid van toonaangevende marktspelers is het voornaamste aspect dat de groei van de regionale markt stimuleert.

Related Reports:

Safety Light Curtains Market, Research Report: Per Component, Grondstof, Eindgebruiker en Regio – Prognose tot 2027

Automated Optical Inspection System Market , By Application, By Type, By Memory – Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire