header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gaming Console Market to Reach at A CAGR Of 5.37 y 2030 | Bedrijfsgrootte, aandeel en groeianalyse tegen 2022-2030

Oct 10, 2022 7:13 AM ET

Gaming Console Market Overview:

Volgens de analyserapporten van MRFR, Gaming Console Market Research Report: Information by Type, End User, Application, and Region-Forecast till 2030, the gaming console market is likely to flourish at a substantial CAGR of about 5.37 uring the assessment era.

Gaming Console Market Scope: Een gaming console vereist een tv en monitor voor weergave. Deze videogameconsoles worden voornamelijk aangedreven door besturingssystemen en CPU’s die verschillen van desktopcomputers. Er zijn drie krachtige spelconsoles: draagbare, hybride en thuisconsoles. Deze consoles worden bestuurd door hun overeenkomstige fabrikanten, en de software is uitgerust volgens de mogelijkheden van de machine. De gaming zolen hebben verschillende voordelen ten opzichte van de conventionele pc’s, zoals geen behoefte aan upgrades, zijn meestal goedkoper, gemakkelijk te gebruiken, ontwikkeld voor meerdere gemakkelijke spelers met console owing vrienden, en bieden controllers bieden een meer operationele ervaring aan de gebruikers. Er zijn verschillende spelconsoles, waaronder de prominente Xbox One S, Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox Series S, PlayStation 4, de PlayStation 4 Pro, en verscheidene anderen. De consoles bieden verschillende functies, waarvan de belangrijkste zijn: een dunne console, menselijke bedieningsinterface, samengevoegd entertainmentsysteem, Blu-ray, APU-pk, lage prijs, laag stroomverbruik en hybride gegevensopslag.

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10770

Competitieve analyse

De wereldwijde markt voor spelconsoles heeft prominente leiders zoals:

  • NVIDIA Corporation (VS)
  • Atari (VS)
  • Sony Corporation (Japan)
  • Sega (Japan)
  • Microsoft Corporation (VS)
  • OUYA Inc. (VS)
  • Nintendo Co, Ltd. (Japan)
  • BlueStacks (VS)
  • Logitech Inc. (Zwitserland)
  • PlayJam (UK)
  • Valve Corporation (US)
Report Scope:

Rapport Attribuut/Metric

Details

Marktomvang in 2030

USD 34.3 miljard dollar

Groei:

CAGR van 5.37% van 2022 tot 2030

Forecast Period

2022-2030

Report Coverage

Revenue Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, en trends

Markt USP Covered

Markt Drivers

De wereldwijde markt voor spelconsoles is de afgelopen tijd enorm gegroeid, Dit is te danken aan aspecten als de opkomst van e-sporttoernooien, de groeiende vraag naar 3D-videogames en ontwikkelingen op het gebied van draadloze kernverbindingen.

De groei van de markt wordt echter belemmerd door een gebrek aan geschoolde professionals.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kan het gebrek aan geschoolde professionals de groei van de markt de komende jaren beperken.

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft een aanzienlijke impact gehad op de meeste industriesectoren over de hele wereld. De snelle verspreiding van de ziekte over bijna 225 landen heeft ertoe geleid dat regeringen in deze landen gedeeltelijke of volledige lockdowns hebben opgelegd. De wereldwijd opgelegde reisbeperkingen en sociale afstandsnormen hebben de toeleveringsnetwerken van verscheidene bedrijfstakken aanzienlijk verstoord. De pandemie heeft gevolgen gehad voor diverse industriële en financiële activiteiten in bedrijfstakken, zoals IT, telecom en BFSI. Bovendien hebben de handelsbeperkingen, de daling van het productietempo, de sluiting van productielocaties, de onbeschikbaarheid van werknemers en de cashflowbeperkingen de groei van de marktsectoren wereldwijd beïnvloed. De pandemie trof het mkb, maar ook grote organisaties werden geconfronteerd met verschillende onverwachte uitdagingen. Net als alle andere marktsectoren heeft de wereldwijde gezondheidscrisis ook de wereldmarkt voor spelconsoles getroffen. Het leidde tot uitdagingen in het productieproces van spelconsoles. De transport- en reisproblemen van en naar China en andere regio’s hebben vooral het productieproces beïnvloed, aangezien China het enige land is dat elektronica en andere hardwareonderdelen aanbiedt. Verschillende ontwikkelaars en exploitanten van videospellen hebben geprobeerd hun activiteiten stabiel te houden. Anderzijds heeft de groeiende thuiswerkcultuur in de hele wereld tijdens de pandemie voor een kleine piek in de vraag naar spelconsoles gezorgd. Nu alle activiteiten weer normaal verlopen, wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor spelconsoles in de beoordelingsperiode aanzienlijk zal groeien.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/gaming-console-market-10770

Gaming Console Market Segment Analysis

Van alle apparaten wordt verwacht dat het mobiele segment de wereldwijde markt voor spelconsoles in de beoordelingsperiode zal domineren. De groei van het segment is voornamelijk te danken aan de stijgende wereldwijde penetratie van smartphones. Bovendien is de groeiende vraag naar mobiele tablets met grotere schermen een ander belangrijk aspect dat de groei van het segment doet toenemen, omdat ze een betere spelervaring bieden. Bovendien wordt verwacht dat de stijgende verkoop van draagbare consoles de groei van het segment in de komende jaren zal beïnvloeden. Aan de andere kant wordt verwacht dat het consolesegment de komende jaren aanzienlijk zal groeien.

Onder alle types zal het offline segment naar verwachting de toppositie innemen op de wereldwijde markt voor spelconsoles tijdens de evaluatieperiode. Aan de andere kant wordt verwacht dat het online segment de komende jaren de hoogste CAGR zal vertonen. De stijgende rage voor multiplayer games en de vergemakkelijking van in-game communicatie zijn enkele van de belangrijkste aspecten die de groei van het segment ondersteunen. Bovendien zal het stijgende aantal gamers dat aan online videogames denkt en de toenemende vraag naar interactieve entertainmentsystemen de groei van de markt de komende jaren beïnvloeden.

Check Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10770

Gaming Console Market Regional Analysis

De wereldwijde markt voor spelconsoles wordt bestudeerd in vijf belangrijke delen: Zuid-Amerika, Noord-Amerika, het Midden-Oosten & Afrika, Azië-Pacific en Europa.

Volgens de onderzoeksrapporten zal de regio Azië-Pacific waarschijnlijk de wereldwijde markt voor spelconsoles leiden. De regionale markt is de afgelopen jaren versterkt door de escalerende technologische vooruitgang en het stijgende aantal actieve spelers in landen als India, Japan en China. De regio heeft toonaangevende spelers zoals Sony, Nintendo Co. Ltd, en anderen.

Gezien de parameters zal de Noord-Amerikaanse regionale markt voor spelconsoles de komende jaren waarschijnlijk een robuuste groei vertonen, zoals de stijgende vraag naar spelconsoles op basis van geavanceerde technologieën zoals 3D-technologie, AR/VR-platforms, Bluetooth, clouddiensten en andere.

Gerelateerde rapporten:

Smart Elevator Market , Onderzoeksrapport: Per Component, Grondstof, Eindgebruiker en Regio – Prognose tot 2027

Multimedia Chipset Market , Per Toepassing, Per Type, Per Geheugen – Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire