header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Hoe studeren aan de Universiteit van Oxford u een verstandige baan kan opleveren

Oct 10, 2022 7:42 AM ET

Een van de oudste universiteiten ter wereld, de Universiteit van Oxford werd opgericht aan het eind van de 11e eeuw. De exacte oprichtingsdatum is echter nog niet bekend. Oxford is niet alleen een van de oudste universiteiten in de Engelssprekende wereld, maar herbergt ook het oudste universiteitsmuseum ter wereld en de grootste universiteitspers ter wereld.

Oxford staat elk jaar in de top drie van universiteiten in de wereld. Het is de thuisbasis van meer dan 40.000 studenten, waaronder internationale studenten uit meer dan 138 landen, goed voor ongeveer 3% van de totale studentenpopulatie.

In Oxford vindt u een groot aantal cursussen om uit te kiezen. Er zijn meer dan 350 graduaatprogramma’s in verschillende disciplines, van rechten en bedrijfskunde tot theologie en psychologie. En Oxford beperkt zich niet tot traditionele cursussen; het biedt ook diploma’s en doctoraten aan.

Ook bekend als de ‘stadsuniversiteit’ heeft Oxford geen hoofdcampus. In plaats daarvan zijn er meer dan 30 colleges, afdelingen, accommodatie en andere faciliteiten verspreid over het stadscentrum.

Oxford heeft een geschatte schenking van 6,1 miljard pond vanaf 2019. Daarom is het goed in staat om studenten de beste tijd van hun universitaire ervaring te geven. En om kansarme studenten te helpen hun dromen te verwezenlijken, biedt de universiteit talrijke beurzen aan, waaronder de Rhodes Scholarship, een van de oudste internationale beurzen voor afgestudeerden die aan academisch uitzonderlijke studenten wordt aangeboden.

Veel alumni van Oxford zijn in de loop van de geschiedenis van de universiteit opmerkelijk geworden in de academische wereld en op verschillende andere gebieden. Oxford is de thuisbasis van 69 Nobelprijswinnaars die prijzen hebben gewonnen in alle 6 categorieën. Andere opmerkelijke alumni zijn 28 Britse premiers en vele staatshoofden van vele landen, zoals Manmohan Singh van India en Bill Clinton van de VS. Geen wonder dat studenten uit de hele wereld naar Oxford willen, want het brengt een glansrijke carrière met zich mee. Hier leest u hoe studeren aan Oxford u een zinvolle baan kan opleveren.

Meer dan 91% van de afgestudeerden van Oxford heeft zes maanden na het afstuderen een baan of studeert verder. Werkgevers waarderen een diploma van Oxford zeer. Tijdens uw tijd in Oxford hebt u volop mogelijkheden om uw vaardigheden te ontwikkelen en uw carrièrevooruitzichten te verbeteren voor een zinvolle baan na uw afstuderen.

Oxford biedt carrièrediensten om u waardevolle ervaring te bieden en u te helpen bij het verwerven van industriële vaardigheden. Cursussen in Oxford zijn gemaakt op een manier die real-world ervaring en probleemoplossende vaardigheden geeft.

Oxford studenten kunnen zich aanmelden voor stages zoals het Summer Internship Programme, dat toegang biedt tot wereldwijde stagemogelijkheden tijdens het zomer semester. Er zijn meer dan 100 zomerstages van 2 tot 12 weken beschikbaar in verschillende sectoren. Oxford biedt ook “The Micro-Internship Programme”, dat werkt voor kortlopende stages bij organisaties in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Stages kunnen onderzoeksmatig of professioneel zijn in verschillende sectoren, van investeringsbanken en adviesbureaus tot tech start-ups en erfgoedsites. Het beste deel van dit stageprogramma is dat onkosten zoals reiskosten en eten worden gedekt.

Het beste deel van Oxford Career Service is dat elke oud-afgestudeerde van Oxford gebruik kan maken van deze carrièrediensten. Deze diensten omvatten één-op-één adviessessies, toegang tot carrièrebeurzen en honderden vacatures op de officiële website. Aangezien netwerken een integraal onderdeel is van carrièreontwikkeling, kunt u deel uitmaken van het wereldwijde netwerk van meer dan 300.000 afgestudeerden van Oxford die over de hele wereld werken.

Het universiteitsleven draait niet alleen om plezier. Uiteindelijk moet je ook begrijpen dat je hier bent om een betere toekomst voor jezelf te maken. De ervaring die u in Oxford opdoet, is uw springplank naar een mooie carrière. Oxford zorgt ervoor dat geen enkele student achterblijft. Door deze inzet onderscheidt Oxford zich van andere universiteiten. Oxford wil een verschil maken en de wereld de beste professionals in hun vakgebied geven.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire