header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


IoT in de Warehouse Market groeit met een CAGR van 23,28 y 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 10, 2022 6:13 AM ET

IoT in de Warehouse Market Overview:

IoT in Warehouse Market Forecast, the growth of the market is estimated to be with a CAGR of 23.28 uring the forecast period. De waardering van de markt in 2020 was USD 6,4 miljard.

De IoT Market heeft een goede groei laten zien, afhankelijk van de vraag naar warehouse efficiency oplossingen in het werk zoals voorraadbeheer, workforce management, elektronische gegevensuitwisseling en reguliere operaties die minimale en zelfs niet-menselijke inmenging nodig hadden. Het is waarschijnlijk dat het toekomstige magazijn betere controle zou hebben over de prijs voor operationele logistiek door gebruik te maken van efficiëntie automatiseringstechnologieën.

Klik hier om Sample Premium Report te krijgen:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8687

IoT in the Warehouse Market Report Scope:

Parameter

Details

Winstverwachting in 2020:

USD 6.4 Miljard

Groeipercentage:

CAGR van 25.9van 2020 tot 2030

Groeiperiode:

2020 -2030

Rapportdekking:

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

De markt is getuige geweest van een goede adoptie van de technologie van de magazijnoplossing en ook een stijging van het aantal aangesloten apparaten bedrag. Dit heeft de groei van het IoT op mondiaal niveau in de magazijnindustrie in grote mate gestimuleerd. De magazijnbeheerders worden ook geconfronteerd met uitdagingen om te gaan met de toegenomen verwachtingen van de klant, supply chain en commoditisering. Er is een verlaging van de operationele prijs en een vermindering van de voorraad cycli, terwijl het omarmen van een aantal nieuwe IoT in het magazijn markt.

Er waren ook een aantal drijvende krachten die achter de groei van IoT in het magazijn markt die lage rekeningen van elektriciteit, eenvoudig ontwerp, en lage operationele waarde. De elektriciteitsrekeningen worden verlaagd door de prijzige batterij back-up eliminatie en hebben ook de hoge netten. De overheid moedigt ook de creatie van hernieuwbare energie en de installatie van zonnepanelen aan, wat de markt kan stimuleren. De markt heeft verder gunst als de prikkels en subsidies werden ingevoerd.

De Covid-19 en de pandemische crises hadden een enorme impact op de markt over de hele wereld op een negatieve manier. Het hielp het IoT in magazijnen echter in grote mate omdat er meer groei was door e-commerce. Tijdens de pandemische crises was het IoT in de magazijnen een enorme hulp voor de gezondheidszorg, aangezien het een bijdrage leverde aan de distributie en opslag van medische benodigdheden en alle andere gezondheidszorgproducten die nodig waren om de pandemische crises te bestrijden. Er is veel vraag naar IoT in het magazijn, alleen al vanwege de distributie van vaccins die nodig waren om de gevolgen van de Covid-19 te beperken. De vraag zal in deze fase waarschijnlijk een hoger tempo aannemen vanwege het toegenomen gebruik van VDP en ook de gepersonaliseerde verbindingen die met de klanten worden gelegd. Covid-19 is een gunstige factor gebleken voor het IoT in de magazijnmarkt.

Browse Full Report Details: https://www.marketresearchfuture.com/reports/iot-in-warehouse-market-8687

IoT in the Warehouse Market Segmentation:

Als oplossing:

  • Telematica en automatisering
  • Elektronische gegevensuitwisseling
  • Inventarisbeheer
  • Workforce management

Als per apparaat:

  • Netwerken en gateways
  • Sensing devices

Als per industrie:

  • Automotive
  • Electrical and electronics
  • Healthcare
  • Logistics & retails
  • Beverage and food

Als per Regio:

  • Zuid-Amerika
  • Azië-Stille Oceaan
  • Amerika
  • Europa

Korting controleren: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8687

IoT in the Warehouse Market Regional Classification:

De regionale analyse die is gemaakt op de IoT in the Warehouse Market toont de bifurcatie wordt gedaan in vele regio’s, maar Noord-Amerika is de leidende regio als gevolg van de prominente spelers en geschoolde expertise. Er zijn enkele nieuwe strategieën die spelers zoals Zebra Technologies en Argos Software implementeren voor marktgroei.

Industry News:

Link Labs heeft in het jaar 2020 een aankondiging gedaan om de AirFinder SuperTag Pro Evaluation kit te lanceren die aanwezig was op Amazon.

Gerelateerde rapporten:

https://www.openpr.com/news/2759910/live-streaming-market-is-booming-to-rapidly-growing-534-37

https://www.openpr.com/news/2759913/at-45-2-cagr-metaverse-market-size-2024-2030-to-reach-usd

https://theamberpost.com/post/geospatial-analytics-market-to-witness-robust-growth-by-2027-top-players

 

https://theamberpost.com/post/linux-operating-system-market-to-witness-robust-growth-by-2030-top-players

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
1 628 258 0071 (US)
44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire