header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smart Personal Safety and Security Device Market Gedreven door de stijgende vraag in verschillende domeinen en toepassingen zoals sport.

Oct 10, 2022 6:53 AM ET

Smart Personal Safety and Security Device Market overview: De Smart Personal Safety and Security Device Market zal naar verwachting aanzienlijk groeien in de periode 2020-2030. De markt zal aan het einde van de prognoseperiode naar verwachting 8,74 miljard dollar waard zijn als gevolg van deze trends en de groeiende wereldwijde vraag. Tijdens de prognoseperiode zal de markt voor slimme persoonlijke veiligheids- en beveiligingsapparaten groeien met een AGR van 13,6. De groeiende bezorgdheid over veiligheid en beveiliging van vrouwen, ouderen en kinderen is de belangrijkste drijfveer voor de expansie van de industrie. Toenemende vooruitgang in slimme apparaten met verbeterde functionaliteit en creatieve productverbeteringen in de categorieën pols- en halskleding stimuleren de marktexpansie. Bovendien stimuleren het toenemende gebruik van persoonlijke beveiligingsinstrumenten en op het IoT gebaseerde slimme apparaten, en de ontwikkeling van nieuwe geavanceerde communicatietechnologieën de marktexpansie. Bovendien stimuleert de toegenomen adoptie door consumenten van talrijke veiligheidssoftwareprogramma’s de marktexpansie.COVID-19 had een gunstige invloed op de smart personal safety and security device market vanwege het aantal industriële verticals die slimme persoonlijke veiligheids- en beveiligingsapparaten adopteerden tijdens de uitbraak van COVID-19. Veel bedrijven, met name banken, financiële diensten en verzekeringen (BFSI), alsook telecommunicatie en informatietechnologie (IT), voerden beveiligingsoplossingen in om klantgegevens te beschermen. Voorspeld wordt dat de industrie voor beveiligingsoplossingen na de pandemie zich snel zal ontwikkelen als gevolg van het toegenomen bewustzijn van de potentiële voordelen van beveiligingsapparatuur. Get Complete PDF @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1866

Report Scope:

Marktgrootte in 2030USD 8.74 miljard dollarPrognoseperiode2020-2030

Report Attribute/Metric Details
Groei: CAGR 13.6van 2020 tot 2030
Rapportdekking Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Smart Personal Safety and Security Device Market Segmentation: De markt voor slimme persoonlijke veiligheids- en beveiligingsapparaten is gesegmenteerd naar product, type, technologie en industrie. Per product:

  • Nekkleding
  • Hoofdkleding
  • Vingerslijtage
  • Overige segmenten

Per product: Type:

  • Smart Personal Security Device
  • Smart Personal Safety Device

Per Technologie:

  • Positietechnologie
  • Netwerktechnologie
  • Spraakherkenningstechnologie
  • Sensortechnologie

Per Industrie:

  • Gezondheidszorg
  • BFSI
  • Defensie
  • Telecommunicatie
  • Consumentenelektronica

In-depth Market Research Report (155 Pages) on Smart Personal Safety and Security Device Market: https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-personal-safety-security-device-market-1866 Smart Personal Safety and Security Device Market Regionale analyse: De Smart Personal Safety and Security Device markt bloeit in vier primaire gebieden: Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld. Van al deze regio’s zal Noord-Amerika deze industrie leiden, en de reden hiervoor is dat bedrijven die slimme gadgets creëren zich engageren en mensen bewust maken van hun veiligheid en beveiliging. Bovendien zijn er belangrijke technische ontwikkelingen in de communicatietechnologie-industrie. Tijdens de verwachte periode zal Noord-Amerika het grootste marktaandeel hebben, goed voor ongeveer 42% van de wereldwijde markt. Vanwege de toegenomen bezorgdheid over de veiligheid bij eindgebruikers zal ook het gebied Azië-Stille Oceaan een grote ontwikkeling doormaken. Aan de andere kant, als gevolg van een gebrek aan kennis over technische doorbraken en uitvindingen, zullen de Europese markt en de rest van de wereld een trage groei zien tijdens de projectieperiode. Check Discount @ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1866 Recente ontwikkelingen:

  • Teledyne FLIR kondigde in juni 2021 de beschikbaarheid aan van robuuste, met geavanceerde slimme sensoren uitgeruste thermische camera’s A500f/700F voor detectie van hoge temperaturen en brand in ruwe omgevingen, met alarmmogelijkheden en on-camera analytics. Deze kenmerken zijn geschikt voor vroegtijdige detectie en bewaking van industriële branden.
  • Fitbit inc. heeft in april 2020 de Fitbit Charge 4 voor pre-order vrijgegeven. Deze Charge 4 bevat GPS, een hartslagmeter, een spo2-bloedzuurstofmeter, hartslagmonitoring in rust, slaaptracking en vo2 max-monitoring.
  • In april 2020 introduceerde 100plus een platform voor patiëntmonitoring op afstand dat zal samenwerken met andere apparaten voor patiëntmonitoring op afstand, zoals bloeddrukmanchetten, bloedglucosemonitors en digitale weegschalen.

Gerelateerde rapporten @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smartphone-market-8165https://www.marketresearchfuture.com/reports/hardware-acceleration-market-8249https://www.marketresearchfuture.com/reports/outdoor-lighting-market-8340https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-tv-market-8388 Over Market Research Future: Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en korrelig onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen. Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire