header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Status, omvang, topspelers, technologie, regionale analyse, trends en industrieprognose 2030 voor de woningketelmarkt

Oct 10, 2022 6:38 AM ET

De global residential boiler market zal naar verwachting groeien met een CAGR van 6 etussen 2022 en 2030. Residential Boiler Market Overview: De wereldwijde residentiële boiler markt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke ommekeer gezien als gevolg van de snel groeiende bevolking en de toenemende verstedelijking in opkomende economieën. Verwacht wordt dat de markt voor woonboilers de komende jaren zal groeien naarmate consumenten zich meer bewust worden van de voordelen van moderne, schone boilers. Traditionele boilers, die groot en zwaar waren, zijn vervangen door kleinere, efficiëntere boilers. De nieuwere ketels zijn ook minder duur en toegankelijker voor een grotere bevolking. De voortdurende investeringen in de groene bouwsector zullen de marktgroei stimuleren. De toenemende inspanningen om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en de toenemende goedkeuring van strenge regelgevende maatregelen zijn enkele belangrijke factoren die de groei van de industrie stimuleren. De wereldwijde residentiële boiler markttrends zullen verder worden gestimuleerd door lage operationele kosten en hoge verwarmingsefficiëntie. Veranderende trends in de richting van het installeren van energie-efficiënte waterverwarmingssystemen zullen de marktvraag naar woonboilers stimuleren.Belangrijke bedrijven die in dit onderzoeksrapport worden genoemd

  • Ariston Thermo SpA
  • Bradford White Corporation
  • Burnham Holdings Inc.
  • Ferroli S.P.A.
  • Lennox International
  • Noritz Corporation
  • Robert Bosch GmbH
  • Slant/Fin Corporation
  • SPX Corporation
  • Viessmann Manufacturing Company Inc.

Get Free Sample PDF: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10891 Recente ontwikkelingen:

  • Viessmann, een fabrikant van hydronische verwarming, zal zijn nieuwste producten aankondigen tijdens een aanstaand virtueel evenement in juni 2021. Deze release zal naar verwachting nieuwe digitale toepassingen en nieuwe Vitodens-ketels voor aannemers en huiseigenaren belichten.
  • A.O. Smith Corp. heeft in oktober 2021 Giant Factories Inc. overgenomen, een Canadese fabrikant van huishoudelijke en commerciële boilers. De overname draagt ook bij aan onze bedrijfsstrategie door onze marktpenetratie in Noord-Amerika te vergroten, capaciteit toe te voegen en onze distributiemogelijkheden te verbeteren.

Bovendien heeft de pandemie van het Coronavirus de wereldeconomie getroffen en verschillende industrieën getroffen. Verschillende regeringen wereldwijd hebben strenge lockdowns opgelegd, waardoor verschillende residentiële en commerciële infrastructuurprojecten werden stilgelegd. Dit heeft een negatief effect gehad op de groei van veel bedrijven, waaronder de markt voor woonboilers. De vraag naar boilers voor woningen daalde omdat mensen onnodige uitgaven vermeden en zich concentreerden op benodigdheden zoals boodschappen en medicijnen. Aan de andere kant wordt verwacht dat de wereldwijde markt voor woonboilers snel zal groeien tijdens de prognoseperiode.Talk To Expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10891 Report Scope:

Basisjaar2021Voorspellingsperiode2022-2030Keuze marktdriversTechnologische vooruitgang

Report Attribute/Metric Details
Grootte van de markt in 2030 USD XX miljoen
CAGR tegen 2030 6 AGR
Bepaalde segmenten Type, Technology, Fuel Type
Gebieden die worden bestreken Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld (RoW)
Keuze marktkansen Verhoogde aandacht voor energie-efficiëntie

Segmentatie van de markt voor boilers voor woningen: De wereldwijde markt voor woonboilers is gesegmenteerd op basis van brandstoftype, technologie en type.Volgens het type brandstof:

  • Gasgestookt
  • Oliegestookt
  • Kolengestookt
  • Anderen

Volgens de technologie:

  • niet-condenserend
  • condenserend

Volgens het type:

  • vuurbuisketel
  • waterbuisketel
  • elektrische ketel

Profiteer van een verbazingwekkende korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10891 Residential Boiler Market Regional analysis: De wereldwijde markt voor residentiële boilers is verdeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.De Azië-Pacific markt voor residentiële boilers groeit snel als gevolg van de sterke groei in de residentiële sector en de stijgende levensstandaard. De APAC-regio leidde de wereldwijde markt in omzetgroei in 2019 en zal dat naar verwachting blijven doen gedurende de prognoseperiode. Dit komt door een toegenomen vraag naar residentiële verwarmingssystemen in het gebied. De markt van de regio zal naar verwachting aanzienlijk groeien naarmate de verstedelijking en het beschikbare inkomen in de regio toenemen. Naarmate duurzame bouwprojecten, vooruitgang en nul-emissie bouwdoelen worden gehaald, zal de inzet van dergelijke eenheden toenemen.De stijgende vraag naar reinheid en milieubewustzijn heeft ertoe geleid dat de Noord-Amerikaanse markt voor woonboilers snel groeit. Woonketels zijn een uitstekende investering voor huiseigenaren, omdat ze de lucht schoon houden, verwarmings- en koelsystemen regelen en ervoor zorgen dat er altijd warm water beschikbaar is. Related Reports: Europe Boiler System Market Information Report by Type (Oil Fired, Gas Fired), by Capacity (up to 20 Tonnes, 20 to 40 Tonnes, 40 to 50 Tonnes) and by Countries (Germany, U.K., Italië, Spanje, Frankrijk, Polen, Nederland) – Forecast To 2030.Boiler System Market Information Report by & nbsp;Type (Oil Fired, Gas Fired), by Capacity (upto 20 Tonnes, 20 to 40 Tonnes, 40 to 50 Tonnes) – Forecast To 2030Steam Boiler Market Research Report: Informatie per Type (Dedicated & Multifunctional), Installatie (Generation, T & D), Station (Automated & Non-automated), Spanning (< 66kV, 66-220kV, & 220kV) en Regio’s- Voorspelling tot 2030Boiler Control Market Research Report: Information by Type (Water-tube, Fire-tube), Control Type (Modulating Control, On/Off), Component (Hardware, Software), End-User (Industrial and Commercial), and Region – Forecast till 2030 Over Market Research Future: Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire