header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Tegen 2030 zal het marktaandeel van de e-wallet 23,40% groei vertonen.

Oct 10, 2022 7:02 AM ET

Marktanalyse

De e-walletmarkt zal tegen 2030 489,3 miljard dollar bereiken tegen een AGR van 23,40, stelt het nieuwe rapport van Market Research Future.

 

E-Wallet Market Drivers

Eenvoudige en veilige transactie om de marktgroei te stimuleren

De markt breidt zich uit omdat e-wallets gemakkelijk en veilig mogelijkheden bieden voor online betalingen van rekeningen en andere geldtransferdiensten. Bovendien is het aantal consumenten dat voor e-wallets kiest toegenomen vanwege de gebruiksvriendelijke interface.

Report Scope:

Parameter Details
Revenue Forecast in 2030 USD 489.3 Billion
Groeipercentage: CAGR van 23,40 van 2022 tot 2030
Forecast Period: 2022 -2030
Report Coverage Revenue Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

 

Vraag een sample aan van dit onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4633

 

Opportunities

Rising Penetration of the Internet to offer Robust Kansen

De stijgende penetratie van het internet & mobiele telefoons in het bijzonder in landelijke delen van ontwikkelingslanden zal lucratieve mogelijkheden bieden voor deze markt in de beoordelingsperiode.

 

Restraints and Challenges

Beschikbaarheid van cyberdiefstal als marktuitdaging

De beschikbaarheid van cyberdiefstal en het gebrek aan standaardnormen voor grensoverschrijdende transacties kunnen in de loop van de tijd als marktuitdagingen fungeren.grensoverschrijdende transacties kunnen tijdens de prognoseperiode als marktuitdagingen fungeren.

 

E-Wallet Markt Segmentatie

De wereldwijde e-wallet markt is onderverdeeld op basis van modus, type en toepassing.

Jinxdeepl82

Per modaliteit wordt de e-wallet markt onderverdeeld in m-wallet en online.

Per type zullen de semi-gesloten e-wallets de markt tijdens de prognoseperiode leiden.

Als toepassing is de e-wallet markt gesegmenteerd in retail, bankieren, transport en restaurants.

COVID-19 Analyse

De snelle verspreiding van COVID-19 heeft de e-wallet business vele expansiemogelijkheden geboden. De sluiting die door verschillende landen werd uitgevoerd om de verspreiding van het virus af te remmen, had een nadelig effect op de bedrijven door hun activiteiten te belemmeren. Door deze beperkingen zijn mobiele portemonnees een praktische manier geworden om de cashflow op peil te houden en het bedrijf overeind te houden. Een ander belangrijk element dat de e-wallet markt stimuleert is de toenemende afhankelijkheid van consumenten van online winkelsites om hun behoeften te kopen. Door het vermogen van de markt om contactloze betalingen te ondersteunen, wat helpt bij het handhaven van sociale afstandsnormen, wordt ook groei verwacht tijdens de projectieperiode. Aangezien gebruikers momenteel mobiele portemonnees zoals Paytm en Google Pay kiezen voor het uitvoeren van financiële transacties om fysiek contact met anderen te vermijden en zo de verspreiding van het coronavirus te beperken, wordt verwacht dat de markt voor mobiele portemonnees tijdens de Covid-19-epidemie enorm zal groeien.

Browse Full Report: https://www.marketresearchfuture.com/reports/e-wallet-market-4633

 

Regionale analyse

Noord-Amerika leidt E-Wallet Market

De Noord-Amerikaanse e-wallet markt zal naar verwachting zijn leidende positie tijdens de prognoseperiode behouden als gevolg van een stijgende trend onder consumenten in de regio om te kiezen voor gemak, aanbiedingen, besparingen en een betere klantenervaring. Bovendien is bijna een derde van de gehele regionale markt in Noord-Amerika in handen van Amerikaanse mobiele portemonnees. Android Pay, PayPal, en Google Pay zijn de E-Wallet Marktleiders in Noord-Amerika.

 

APAC to Have Admirable Growth in E-Wallet Market

De snelle economische groei van talrijke regionale naties met inbegrip van Australië, India, Japan, en China is één van de vele factoren die tot de projectie bijdragen dat de Azië-Pacific e-wallet markt aan een hogere CAGR tijdens de gehele beoordelingsperiode zal groeien. Bovendien zullen een stabiele omgeving voor de groei van de e-wallet betalingsindustrie in deze landen en de toenemende toepassing van technologische verbeteringen in de regio de markt in Azië en de Stille Oceaan naar verwachting stimuleren. Als het gaat om de regio Azië-Pacific, heeft China & India een sterke toename van het gebruik van e-wallets gezien in de afgelopen jaren. De groei van cashless transacties en het gebruik van het internet hebben deze industrie helpen uitbreiden. De leiders van de industrie en de overheid innoveren voortdurend en proberen hun markten uit te breiden. Banken zoals Axis Bank kochten gratis huur in een contante transactie voor 385 crores Rs om hun aanbod uit te breiden met e-wallet diensten. Citrus Pay, een start-up, werd gekocht door Naspers PayU om zijn activiteiten in India uit te breiden. Op soortgelijke wijze werden nog veel meer bedrijven aangespoord, gesteund of samengevoegd met marktreuzen om de economie in de richting van cashless te duwen. Overheidsinstanties geloven dat het gebruik van cashless het probleem van de zwarte markten zal helpen oplossen en het fysieke verkeer van valuta zal beperken. Enkele elementen die bijdragen tot de dominantie zijn het Android-besturingssysteem, dat meer mensen aanmoedigt om smartphones te gebruiken, en de verbetering van de economische situatie in de regio, die leidt tot meer besteedbaar inkomen en de consumptie van smartphones aanmoedigt. En naarmate er meer smartphones beschikbaar komen, stijgt ook het aantal mobiele portemonnees, wat weer een drijvende kracht is voor de expansie van de markt. Smartphonegebruikers zijn een drijvende kracht achter de uitbreiding van de markt, met Azië-Pacific met 30,68%, Apple, 12,57%, Samsung, 13,42%, Huawei, 8,32 Oppo, Xiaomi 9,81%, en 6,21% Mobecil-gebruikers, per StatCounter.

Jinxdeepl82

Korting controleren: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4633

Key Players

Key players profiled in the e-wallet market report include ACI Worldwide (US), 2Checkout (US), Adyen (Netherlands), Worldline (France), Aurus (US), WEX (US), Aliant Payments (US), Visa (VS), Alipay (China), Stripe (VS), Apple Pay (VS), Square (VS), Due (VS), Paysafe (VK), Spreedly (VS), PayPal (VS), Dwolla (VS), PayU (Nederland), Mastercard (VS), FattMerchant (VS), JPMorgan Chase (VS), PayTrace (VS), Intuit (VS), FIS (VS), Global Payments (VS) en Fiserv (VS).

Gerelateerde rapporten:

https://icrowdnewswire.com/2022/09/07/at-8-31-cagr-logistic-software-market-share-2022-2030-to-reach-usd-17-76-billion/

https://icrowdnewswire.com/2022/09/09/increase-in-smartphone-clients-to-boost-racing-games-market-growth-with-a-11-6-cagr/

https://icrowdnewswire.com/2022/09/09/arrival-of-robots-and-software-to-boost-translation-service-market-growth-resulting-in-a-projected-market-volume-of-us-47-21-bn-by-2030/

https://icrowdnewswire.com/2022/09/13/data-analytics-market-to-cross-usd-346-24-billion-by-2030-with-a-cagr-30-7/

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire