header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Video Game Market Share zal naar verwachting groeien met een CAGR van 14,5 van 2020 tot 2027.

Oct 10, 2022 6:19 AM ET

Video Game Market

De video game market werd gewaardeerd op 155.09 miljard dollar in 2019 en zal naar verwachting groeien met een Compound Annual Growth Rate (CAGR) van 14,5 van 2020 tot 2027.

Met de komst van nieuwe technologieën, zoals virtual reality, kunstmatige intelligentie en e-sports, is de videogame-industrie klaar voor verdere groei. Met name de markt voor mobiele games zal de komende jaren naar verwachting sterk groeien. Verschillende factoren drijven de groei van de videogamemarkt:

  1. Er is een groeiende vraag naar videogames van alle leeftijdsgroepen.
  2. De toenemende betaalbaarheid van videogameconsoles en pc’s is een andere belangrijke factor.
  3. De wereldwijde beschikbaarheid van breedbandinternet maakt het voor mensen gemakkelijker om toegang te krijgen tot online games.
  4. De toenemende populariteit van e-sports is ook een drijvende kracht achter de groei van de videogamemarkt.
  5. De opkomst van sociale mediaplatforms, zoals Twitch en YouTube, stimuleert de videogame-industrie doordat gamers hun game-ervaringen gemakkelijker met anderen kunnen delen.

Al deze factoren zullen naar verwachting bijdragen aan de groei van de videogame-markt.

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10594

Report Scope:

 

Parameter

Details

Omzetverwachting in 2019:

USD 155.09 Miljard

Groeipercentage:

CAGR van 14.5van 2020 tot 2027

Groeiperiode:

2020 -2027

Report Coverage:

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren, en trends

 

Drivers of the Video Game Market

Jinxdeepl82

De verbetering van de kwaliteit van videogames en de beschikbaarheid van internet hebben een rage onder jongeren over videogames teweeggebracht. Bovendien heeft de vooruitgang in multiplayer en cloud gaming de markt ook gestimuleerd.

 

COVID 19 analyse

 

Covid-19 heeft een diepgaand effect gehad op de videogamemarkt. De pandemie heeft veel mensen gedwongen binnen te blijven en hen meer tijd gegeven om videospelletjes te spelen. Deze pandemie heeft geleid tot een stijging van de verkoop van spelconsoles en spelletjes. De markt voor videospelletjes groeide al snel voordat de pandemie toesloeg. De pandemie heeft echter een aanzienlijke invloed gehad op de manier waarop mensen videospellen spelen. Nu meer mensen thuis blijven, is er een stijging van de vraag naar home entertainment-opties zoals spelconsoles en games.

 

Browse Full Report: https://www.marketresearchfuture.com/reports/video-game-market-10594

 

Regionale analyse

 

De wereldwijde markt voor videogames groeit snel, waarbij de regio Azië-Pacific het grootste aandeel heeft. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de grootste groei kennen door de toenemende populariteit van mobiele en online games. China is de grootste markt in de regio. Noord-Amerika is de tweede grootste markt en zal naar verwachting groeien. De regio is de thuisbasis van enkele van de grootste bedrijven in de sector, zoals Electronic Arts en Activision Blizzard. De Europese markt heeft een sterke aanwezigheid van onafhankelijke spelontwikkelaars en -uitgevers. De regio heeft een grote basis van mobiele gamers en is een van de snelst groeiende markten voor de videogame-industrie.

Jinxdeepl82

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10594

 

Marktsegmentatie

 

De videogamemarkt kan op verschillende manieren worden gesegmenteerd. Eén manier is volgens het type console. Er zijn drie belangrijke consoles: pc’s, spelconsoles en mobiele apparaten. Elke console heeft zijn eigen markt. De PC-markt omvat bijvoorbeeld online en offline games, terwijl de markt voor spelconsoles handheld-, home- en microconsoles omvat. De markt voor mobiele apparaten omvat zowel smartphones als tablets. Een andere manier om de markt voor videospellen te segmenteren is per regio. De vier belangrijkste regio’s zijn Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Ten slotte kan de markt voor videospellen worden onderverdeeld naar genre. De drie belangrijkste genres zijn actie, avontuur en shooter. Andere genres zijn rollenspel, simulatie en sport. De markt groeit dus in een snel tempo.

Related Reports

https://icrowdnewswire.com/2022/09/28/global-mobile-app-development-market-projected-to-hit-usd-366-34-billion-at-a-23-80-cagr-by-2030-report-by-market-research-future-mrfr/

https://icrowdnewswire.com/2022/09/27/at-47-6-cagr-5g-market-size-2022-2030-to-reach-usd-198-44-billion/

https://icrowdnewswire.com/2022/09/14/procurement-software-market-to-flourish-at-a-cagr-of-10-1-by-2030/

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire