header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Waarom kredietnemers een gewaarborgde persoonlijke lening zouden moeten overwegen

Oct 10, 2022 7:39 AM ET

persoonlijke leningen zijn een populaire leenoptie onder de millennial generatie om grote uitgaven te dekken, schulden te herfinancieren en krediet op te bouwen.

Gegarandeerde persoonlijke leningen zijn een bijzonder nuttige optie. Zij vereisen dat de lener een waardevol voorwerp als onderpand geeft. Vervolgens kan de kredietgever dit in beslag nemen en verkopen om zijn verlies te dekken als de kredietnemer in gebreke blijft. Dit vermindert het risico van de kredietgever, wat de kredietnemer op vele manieren ten goede komt. Dus, met dat gezegd, hier zijn vier redenen waarom particulieren een gewaarborgde persoonlijke lening zouden moeten overwegen:

1. Kan gemakkelijker zijn om in aanmerking te komen voor

Als je probeert je eerste lening te krijgen en je je zorgen maakt over de goedkeuringskansen, zijn gedekte leningen vaak gemakkelijker om je voor te kwalificeren dan ongedekte leningen. Dit komt omdat het onderpand het risico van de kredietgever compenseert dat jij in gebreke blijft. Als gevolg daarvan zal de kredietverstrekker milder zijn.

Sommige kredietverstrekkers hebben ook minder strenge credit score eisen voor beveiligde persoonlijke leningen. Ze willen misschien factoren zien naast je kredietscore, zoals bewijs van vast inkomen en werk, om een goedkeuringsbesluit te nemen.

2. Kan in staat zijn om een groter leenbedrag te ontvangen

Het onderpand vermindert het risico van de kredietverstrekker, en het leenbedrag is vaak ten minste gedeeltelijk gebaseerd op de waarde van het onderpand. Dit betekent dat u met een gedekte persoonlijke lening een groter leenbedrag kunt krijgen dan met een ongedekte. Bijvoorbeeld, als je een beleggingsrekening hebt met $30.000, kun je dat misschien gebruiken als onderpand om een grotere lening te krijgen.

3. Kan een lager tarief krijgen

Ook beveiligde leningen zijn minder riskant voor kredietverstrekkers. De kredietgever zal je dus niet zo’n hoge rente in rekening brengen als bij een ongedekte lening met hetzelfde bedrag en dezelfde looptijd. Dit kan u helpen een aanzienlijk bedrag aan rente te besparen gedurende de looptijd van de lening. Bovendien kan het uw maandelijkse betaling verlagen. Daardoor kunt u uw betalingen gemakkelijker in uw budget inpassen en de kans op wanbetaling minimaliseren.

4. Kan u helpen krediet op te bouwen

Veel mensen zijn misschien net begonnen met hun kredietscore, of ze hebben een lagere score als gevolg van economische onrust. Hoe dan ook, beveiligde leningen kunnen geweldige hulpmiddelen zijn voor het opbouwen van uw krediet. Veel leningen waarvoor een kredietcontrole nodig is, rapporteren uw betalingen aan de kredietbureaus, en een geschiedenis van op tijd betalen kan uw score na verloop van tijd aanzienlijk verhogen. Omdat gedekte leningen gemakkelijker te krijgen zijn, kunnen ze een goede eerste stap zijn in het opbouwen of herbouwen van uw krediet.

Gezekerde leningen kunnen uitstekend zijn voor sommige leners

Veel leners kunnen profiteren van gedekte persoonlijke leningen. Het onderpand compenseert het risico van de geldschieter, dus zijn ze vaak soepeler met de goedkeuringscriteria. Je kunt meestal ook lagere rentetarieven en grotere leningbedragen krijgen dan bij ongedekte persoonlijke leningen.

Gezekerde persoonlijke leningen kunnen om deze redenen ook geweldige kredietopbouwers zijn. Leners met geen of slecht krediet kunnen een beveiligde persoonlijke lening krijgen en krediet opbouwen door op tijd te betalen. Als u denkt dat een beveiligde persoonlijke lening voor u geschikt is, kijk dan goed rond en laat u vooraf kwalificeren. Dit zal u helpen de juiste voorwaarden voor uw behoeften te vinden terwijl u harde onderzoeken minimaliseert.

Contactgegevens:

Name: Michael Bertini
Email: [email protected]
Job Title: Consultant

Tags:   United States, Wire