header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Web scrapper software Markt naar verwachting Hit USD 1,085.9 miljoen met een CAGR van 13.5 y 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Oct 10, 2022 6:21 AM ET

Web Scrapper Software Marktoverzicht:

De stijgende vraag van de e-commerce-industrie is de primaire factor die de verwachte aanzienlijke stijging van de wereldwijde web scraper software markt in het verwachte tijdsbestek. Volgens MRFR zal de industrie voor web scraper software naar verwachting ontwikkelen met een CAGR van 13,5 van 2021 tot 2027, van 452,1 miljoen USD in 2020 tot 1.085,9 miljoen USD.

In de zeer competitieve wereld van vandaag, is iedereen op zoek naar innovatieve methoden om nieuwe technologieën te creëren en toe te passen. Web scraping, meestal aangeduid als web data extractie of data scraping, is een technologie waarmee consumenten automatisch gestructureerde webinformatie kunnen verwerven. Web scraping kan nuttig zijn als de openbare website waarvan men gegevens nodig heeft geen API heeft of als die er wel is maar de informatie slechts beperkt toegankelijk is. Een term hiervoor is web data harvesting. Web scraping heeft verschillende toepassingen, waaronder prijsmonitoring, prijsinformatie, nieuwsmonitoring, lead generation en industrieel onderzoek. Mensen en bedrijven die de enorme hoeveelheid beschikbare informatie willen gebruiken om betere beslissingen te nemen, maken gebruik van web data extractie.

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10796

Report Scope:

Parameter

Details

Winstverwachting in 2030:

USD 1,085.9 Miljoen

Groeipercentage:

CAGR van 13.5van 2020 tot 2027

Groeiperiode:

2020 -2027

Rapportdekking:

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Jinxdeepl82

Deze analyse van de wereldwijde markt voor web scrapper-applicaties biedt grondige gegevens over de marktdynamiek, marktomvang, industriële ontwikkelingen, concurrerende omgeving en potentiële mogelijkheden. De wereldwijde online scrapper software-industrie wordt in deze onderzoeksanalyse gesegmenteerd per type, verticaal en regio/land.

De COVID-19 epidemie in een vroeg stadium had een nadelig effect op de wereldeconomie, waardoor de bedrijfsoutput stilviel. Dit had een aanzienlijk effect op de verkoop en het creëren van inkomsten voor bedrijven in de world wide web scraper software industrie. Hoewel de wereldeconomie geleidelijk weer normaal wordt, wenden meer bedrijven zich tot digitale sites om hun goederen te verkopen en de verkoop te stimuleren, wat naar verwachting een positief effect zal hebben op de wereldwijde markt voor web scraper software in de loop van het geplande jaar. Als gevolg van vertragingen in de toeleveringsketen en internationale shutdowns tijdens de eerste fasen van de epidemie, heeft ook de e-commerce industrie aanzienlijk geleden.

De e-commerce sector maakt momenteel echter een consistente ontwikkeling door, vooral omdat meer mensen wereldwijd ervoor kiezen om online aankopen te doen in plaats van de deur uit te gaan. Als gevolg van de huidige staat van de wereld concentreren veel bedrijven zich veel meer op de e-commerce-industrie om de verkoop en de winst te stimuleren. Het gebruik van verschillende internettools voor het genereren van leads en verkoop wordt steeds belangrijker voor kleinere en middelgrote bedrijven. Als gevolg hiervan verwacht de e-commerce-industrie een merkbare toename van de belangstelling voor scraper-software naarmate de impact van de epidemie geleidelijk afneemt.

Browse Full Report:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/web-scrapper-software-market-10796

Web scrapper Software Market Segmentation:

Deze Web scrapper Software Market is gesegmenteerd in twee grote groepen die type en verticaal zijn.

Op basis van het type is deze onderverdeeld in webcrawlers voor algemene doeleinden, incrementele webcrawlers, gerichte webcrawlers en diepe webcrawlers. Op basis van de vertical is dit onderverdeeld in retail en e-commerce, onroerend goed, reclame & media, financiën en auto’s.

Web scrapper software Market Regional classification:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika zijn de geografische gebieden die door het onderzoek worden bestreken. De web scrapper software markt wordt naar verwachting gedomineerd door Noord-Amerika tijdens het onderzoek tijdsbestek.

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10796

Industrie nieuws:

De belangrijkste speler van deze Web scrapper Software Markt zijn:

  • UiPath (VS)
  • io (VS)
  • Mozenda
  • Inc. (VS)
  • Octopus Data Inc. (VS)
  • ParseHub (Canada)

Gerelateerde rapporten:

http://icrowdnewswire.com/in-memory-grid-market-2022-size-share-with-top-companies-regional-growth-rate-trends-future-opportunities-expert-review-and-global-industry-analysis-forecast-to-2028

http://icrowdnewswire.com/data-protection-as-a-service-market-2021-analysis-and-in-depth-research-on-market-size-trends-emerging-growth-factors-upcoming-trends-and-forecast-to-2028

http://icrowdnewswire.com/identity-analytics-market-by-trends-dynamic-innovation-in-technology-and-2027-forecasts-covid-19-analysis-expert-review

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire