header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Electronics Market Register USD 415,73 miljard industrie waarde in 2030, registreren 7,35 AGR | OMRON, Robert Bosch, Infineon, Hitachi, HGM, Delta Electronics

Oct 11, 2022 6:31 AM ET

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de auto-elektronicamarkt naar verwachting 415,73 miljard dollar bereiken in 2030, met een groei van 7,35 AGR tijdens de evaluatieperiode (2022-2030). De toenemende vraag naar geavanceerde rijhulpsystemen creëert een enorme marktvraag.

Automotive Electronics Market Overview

De markt voor auto-elektronica groeit snel als gevolg van de stijgende vraag naar verbeterde motorcontrole, voertuigveiligheid en brandstofefficiëntie. Software en elektronica worden steeds belangrijker voor autofabrikanten en Tier 1-bedrijven, omdat deze hun vermogen om aantrekkelijke ervaringen in de auto te bieden en zich te onderscheiden van de concurrentie vergroten. Daarnaast hebben de toenemende steun en financiering van publieke en private organisaties een positieve invloed op de marktgroei. Toenemende investeringen door grote OEM’s, naast technische innovaties en vooruitgang in auto-elektronica en elektrische voertuigen, stimuleren de marktgroei.

Report Coverage

Metrics

Details

Marktomvang tot 2030

2030: USD 415.73 BN

CAGR

7.35 AGR (2022-2030)

Basisjaar

2021

Voorspellingsperiode

2022-2030

Report Coverage

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

belangrijkste marktkansen

Electronische brandstofinjectie

Geavanceerde bestuurdersassistentie

Vraag gratis voorbeeldpagina’s aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4191

De stijging van de voertuigproductie, voornamelijk geleid door de vraag naar personenauto’s, is een belangrijke drijvende kracht achter de marktontwikkeling. Daarnaast beïnvloeden overheidsvoorschriften over voertuigveiligheid en emissiewetten de marktwaarde. Ook de toenemende focus op het verbeteren van autonoom rijden, automatisch geleide voertuigen (AGV’s) en geavanceerde rijhulpsystemen stimuleren de marktomvang.

De stijgende verkoop van elektrische voertuigen en hybride auto’s stimuleert de verkoop van elektronische sensoren voor auto’s. Bovendien stimuleert de groeiende vraag naar motorbesturingseenheden (ECU’s) en voertuigveiligheidssystemen de marktwaarde. De toenemende aandacht voor de ontwikkeling van een betrouwbaar, snel detectie-, nabijheids- en waarnemingssysteem voor voertuigen stimuleert de marktvraag, waardoor de massaproductie van airbags voor aanrijdingen en andere veiligheidsmaatregelen mogelijk wordt.

Industry Trends

De wereldwijde auto-industrie blijft een sterke vraag naar verschillende elektronische systemen zien. Gezien de groeiende behoefte aan intelligentie & sensing en high-performance computing met geavanceerde system-on-chip connectiviteit, streven fabrikanten van auto-elektronica naar het versnellen van best-in-class oplossingen. Ook halfgeleiderbedrijven, Tier 1-leveranciers en OEM’s in de auto-industrie werken mee aan het creëren van de nieuwe wereld van transport.

Deze bedrijven zetten zich in om onderzoek, onderwijs en commerciële samenwerking te bevorderen en kennis van hun onderzoek te delen, evenals technologieën voor in de auto, verbonden en sterk geautomatiseerde voertuigen. Om de innovatie van auto-elektronica te helpen versnellen, versnellen toonaangevende leveranciers van system-on-chip (SoC) creatie.

Deze spelers ondersteunen intelligente transportsystemen om autonoom rijden, ADAS, cockpit & infotainment, vision, radar & lidar, body & chassis controle, en andere auto-subsystemen mogelijk te maken.

Vraag naar een verbazingwekkende korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4191

Automotive Electronics Market Segments

De markt voor auto-elektronica wordt gesegmenteerd in typen, verkoopkanalen, toepassingen en regio’s. Het type segment omvat geavanceerde hulpsystemen voor de bestuurder (ADAS), carrosserie-elektronica, entertainment, aandrijflijn, veiligheidssystemen en andere.

Het verkoopkanaal segment omvat OEM’s en aftermarkets. Het toepassingssegment omvat personenauto’s, lichte bedrijfsvoertuigen, zware bedrijfsvoertuigen, elektrische voertuigen, tweewielers en andere. Het regionale segment is onderverdeeld in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, APAC, MEA en de rest van de wereld.

Automotive Electronics Market Regional Analysis

Noord-Amerika staat aan het hoofd van de wereldwijde markt voor auto-elektronica, met een aanzienlijke groei in de auto-industrie. De toenemende toepassing van infotainmentsystemen en andere oplossingen voor autotechnologieën & in deze regio stimuleren de marktvraag. Bovendien bevorderen toenemende investeringen in productontwikkelingen en automobieltechnologieën de marktaandelen van de regio. Tegelijkertijd stimuleert de toenemende vraag naar geautomatiseerde systemen de regionale marktgroei.

De regio Azië-Pacific is een andere winstgevende markt voor auto-elektronica. De toenemende bezorgdheid over de veiligheid van voertuigen en de toegenomen vraag naar elektrische voertuigen & met extra veiligheidsvoorzieningen stimuleren de marktinkomsten. China, Zuid-Korea en Japan zijn leidende markten in de regio, waar veel voertuigen worden geproduceerd en meer gebruik wordt gemaakt van moderne elektronica.

Automotive Electronics Market Competitive Analysis

De markt voor auto-elektronica lijkt zeer concurrerend en wordt gekenmerkt door toenemende strategische deals, zoals uitbreiding, fusies & overnames, samenwerking en productlanceringen. Grote spelers investeren ook strategisch in onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en bevorderen hun uitbreidingsplannen.

Leidende fabrikanten van auto-elektronica ontwerpen een portfolio van technologieën, waarbij de toonaangevende ontwikkeling, supply chain, technologie, constructie en O & M expertise wordt gecombineerd. Industriële spelers bundelen de expertise die nodig is om hun doelstellingen voor het lokaliseren van de toeleveringsketen te bereiken.

Op 23 augustus 2022 bijvoorbeeld, kondigde Polyplastics Group (Japan), een gespecialiseerde fabrikant & marketeer van hoogwaardige harsen/ engineering plastics aan zijn levering van engineering plastics voor de automobiel-, elektronica- en medische industrie in Duitsland uit te breiden om zijn aanwezigheid in Europa te versterken.

Ask to Expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/4191

Het bedrijf zal zijn uitgebreide engineering thermoplastische portfolio & materiaal leveringsmogelijkheden tonen op de komende K 2022 tentoonstelling in Düsseldorf, Duitsland. Het heeft ook aanzienlijke investeringen gedaan in de uitbreiding van de productiecapaciteit om beter te kunnen inspelen op de marktgroei in Europa, de MEA, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika.

De belangrijkste spelers die actief zijn op de markt voor auto-elektronica zijn,

 • OMRON Corporation (Japan)
 • Robert Bosch GmbH (Duitsland)
 • Infineon Technologies AG (Duitsland)
 • Hitachi Ltd. (Japan)
 • Hitachi Ltd. (Duitsland). (Japan)
 • HGM Automotive Electronics (VS)
 • Delta Electronics Inc. (Taiwan)
 • ZF Friedrichshafen AG (VS)
 • Atotech (Duitsland)
 • Koninklijke Philips N.V. (Nederland)
 • Denso Corporation (Japan) e.a.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire