header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Automotive Navigation Systems marktgroei bereikt USD 30.134,3 miljoen door integratie van smartphones met systemen in voertuigen

Oct 11, 2022 8:09 AM ET

De wereldmarkt voor autonavigatiesystemen zal tegen 2030 30.134,3 miljoen dollar bereiken met een AGR van 7,9, aldus het nieuwe rapport van Market Research Future.

Marktdrivers

Integratie van smartphones met In-voertuigsystemen om de marktgroei te stimuleren

De integratie van de smartphones met in-vehicle systemen (IVS) zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Het gebruik van smartphones is de laatste tijd toegenomen, waardoor de behoefte aan op tablets of smartphones gebaseerde navigatiesystemen zal toenemen.

Kansen

Stijgende voorkeur van de consument voor Betere navigatiefuncties in het dashboard biedt grote kansen

De stijgende voorkeur van de consument voor betere in-dash navigatiefuncties in combinatie met een toename van de autoproductie die is uitgerust met navigatiesystemen zal de markt in de prognoseperiode robuuste kansen bieden.

Key Players

Belangrijke spelers uit de industrie die in het rapport over autonavigatiesystemen worden geprofileerd, zijn onder meer Continental, Alpine, Robert Bosch GmbH, Denso, Aisin Seiki, Faurecia Clarion, Garmin Ltd., NNG Software, TomTom, Harman, HERE Technologies, JVC Kenwood, Pioneer en Telenav.

Gratis monster aanvragen – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7865

Restraints and Challenges

High Cost to act as Market Restraint

De hoge prijs van navigatiesystemen en het aanhoudende tekort aan halfgeleiders wereldwijd kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor autonavigatiesystemen is onderverdeeld op basis van verkoopkanaal, aandrijving, voertuigtype en apparaattype

Als apparaattype zal het in-dash navigatiesysteem de markt tijdens de prognoseperiode leiden.

Als voertuigtype zal de personenauto de markt tijdens de prognoseperiode domineren.

Als verkoopkanaal zal de aftermarket de markt tijdens de prognoseperiode leiden.

Als aandrijving is de markt voor autonavigatiesystemen onderverdeeld in ICE en EV.

COVID-19 Analyse

Als het nieuwe coronavirus zich over de wereld blijft verspreiden, sluiten autofabrikanten fabrieken als laatste redmiddel om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan. Terwijl meer Europese bedrijven hun activiteiten stopzetten en Amerikaanse en Aziatisch-Pacifische autofabrikanten hun sluitingsperiode verlengen, is het scenario nog steeds troebel. De plannen van de autofabrikanten voor de Noord-Amerikaanse productie zijn een poging om de verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan, hoewel het gebied momenteel wereldwijd het centrum van de uitbraak is, met dagelijks meer bevestigde gevallen dan in enig ander gebied. Staats- of provinciale, federale en lokale acties zijn allemaal opgenomen in de reactie van de regering in de VS & Canada. Regeringen in andere gebieden leggen steeds strengere beperkingen op voor sociale contacten, reizen en aanwezigheid op het werk. De automobielindustrie bevindt zich in het epicentrum van deze onrust, en deze regio’s maken vergelijkbare omstandigheden door die grote gevolgen hebben voor de samenleving en de economie. De regionale effecten van de pandemische uitbraak zijn zeer variabel, maar naarmate deze zich uitbreidt, biedt de situatie in de zwaarst getroffen gebieden een voorproefje van wat er in de nabije toekomst te zien is. In februari 2020 daalde de automarkt in China met 79%. Als gevolg daarvan vroegen Chinese automakers de regering om subsidies, belastingvoordelen en tijdelijke vrijstellingen van vervuilingsnormen te gebruiken om de markt te stimuleren.

Vraag om een geweldige korting – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7865

Regionale analyse

APAC to Steer Automotive Navigatiesystemen Markt

In de nabije toekomst, wordt de markt voor navigatiesystemen voor auto’s naar verwachting gedomineerd door de regio Azië-Pacific. Vanwege opkomende landen zoals China & India, die vaker high-end auto-onderdelen zoals navigatiesystemen gebruiken, zal Azië-Pacific naar verwachting een grote CAGR hebben gedurende de studieperiode. Bovendien zal de uitbreiding van de markt voor autonavigatiesystemen naar verwachting worden geholpen door de snelle industrialisatie van de regio als gevolg van de betaalbare productiekosten. In de komende jaren wordt voorspeld dat de aanwezigheid van grote autofabrikanten zoals Toyota Motor Corporation, Suzuki, Nissan, Daihatsu, Tata Motors en vele anderen de uitbreiding van de markt zal stimuleren. Door de aanwezigheid van meerdere fabrikanten in deze regio zal de markt voor autonavigatiesystemen in Azië-Pacific tijdens de prognoseperiode het grootste aandeel in de inkomsten hebben van alle andere regionale markten. De markt voor autonavigatiesystemen in APAC zal tijdens de prognoseperiode naar verwachting groeien als gevolg van factoren zoals een hoog besteedbaar inkomen, toenemende verstedelijking, stijgende vraag van consumenten naar auto’s, toenemende carpoolactiviteiten, toenemend gebruik van smartphones in verband met toenemende internetconnectiviteit, en de aanwezigheid van zowel internationale als lokale leveranciers. Daarnaast zal de markt waarschijnlijk profiteren van snelle technologische ontwikkelingen en een stijgende vraag naar bedrijfsvoertuigen.

Ask To Expert – https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/7865

Europe to Have Significant Growth in Automotive Navigation Systems Market

Tijdens de projectieperiode zal de Europese markt naar verwachting een aanzienlijke omzetgroei kennen. De Europese automarkt beschouwt navigatie als een veiligheidsmaatregel in auto’s en wordt het meest beïnvloed door veiligheids- en beveiligingsdiensten. Als gevolg hiervan zijn overheidsfunctionarissen van plan GPS-apparaten verplicht te stellen voor alle auto’s. Het Europees Comité voor Normalisatie (ECS) en het Europees Instituut voor Telecommunicatiespecificaties (ETSI) hebben de eerste reeks normen voor coöperatieve intelligente transportsystemen (CEN) vrijgegeven. Als onderdeel van het voorgestelde programma zou elke nieuwe auto moeten beschikken over GPS en 3G- of 4G-systemen, waarmee de basis wordt gelegd voor autonavigatiesystemen.

TABLE OF CONTENTS

1 EXECUTIVE SUMMARY

1.1 MARKT AANTREKKINGSANALYSE

1.1.1 GLOBAL AUTOMOTIVE NAVIGATION SYSTEMS MARKET, BY DEVICE TYPE

1.2 MARKT ATTRACTIVITEIT ANALYSE

1.2.1 GLOBAL AUTOMOTIVE NAVIGATION SYSTEMS MARKET, BY VEHICLE TYPE

1.2.2 GLOBAL AUTOMOTIVE NAVIGATION SYSTEMS MARKET, BY PROPULSION

1…2.3 GLOBAL AUTOMOTIVE NAVIGATION SYSTEMS MARKET, BY SALES CHANNEL

2 MARKTINLEIDING

2.1 DEFINITIE

2.2 SCOPE OF THE STUDY

2.3 MARKTSTRUCTUUR

3 ONDERZOEKSMETHODE

3.1 ONDERZOEKSPROCES

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK

3.3 TWEEDE ONDERZOEK

3.4 ESTIMATIE VAN DE MARKTGROOTTE

3.5 TOP-DOWN EN BOTTOM-UP APPROACH

3.6 FORECAST-MODEL

3.7 LIJST VAN Aannames

4 MARKTDYNAMIEK

4.1 OVERZICHT

4.2 DRIVERS

4.2.1 Toenemend toepassingsgebied van NAVIGATIESYSTEMEN

4.2.2 UITZONDERLIJKE MOGELIJKHEDEN VAN NAVIGATIESYSTEMEN OM ECHTE VERKEERSGEGEVENS TE BIEDEN, VERSTERKT DE GROEI VAN DE MARKT

4.3 RESTRINTEN

4.3.1 HOGE KOSTEN VAN DE NAVIGATIESYSTEMEN

4.4 OPPORTUNITEITEN

4.4.1 INKOMSTEN IN DE TOEVOEGING VAN AUTO-GPS-NAVIGATIE-SYSTEMEN

4.5 TRENDS

…Continued.

Koop Rapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7865

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire