header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Batterijmarkt Belangrijke Fabrikanten, Productie-Verkoop, Grootte, Groeianalyse, Trends, Kans en Wereldwijde Prognose 2030

Oct 11, 2022 6:12 AM ET

Batterijmarkt factoren voorspellen de grote bekendheid die batterijen krijgen en de aanzienlijke tractie die de markt in de toekomst zal krijgen. In dit verband stelt Market Research Future (MRFR) dat de nu al bloeiende batterijmarkt tegen 2028 naar schatting 270 miljard dollar zal bereiken, met een CAGR van 10,5 % tijdens de voorspelde periode (2021-2028).

Batterijmarkt Overzicht

De wereldwijde batterijmarkt groeit voortdurend als gevolg van de snel oprukkende batterij- en opslagtechnologieën. Bovendien ontwikkelen batterijen zich om gelijke tred te houden met recente technologieën die zijn ingebouwd in voertuigen met start-stopmogelijkheden, die doorgaans hogere eisen stellen. Tegenwoordig worden batterijen gebruikt in consumentenelektronica, voertuigen en meer. De enorme opkomst van batterijen in de auto-industrie is een belangrijke kracht achter de marktgroei.

Strengere milieuvoorschriften om de productie en verkoop van schonere, geëlektrificeerde voertuigen te versnellen, vergroten op hun beurt de uitdagingen voor autofabrikanten wereldwijd; het veiligstellen van een stabiele aanvoer van batterijmaterialen is een van die uitdagingen. Daarom vormen autofabrikanten strategische partnerschappen met batterijfabrikanten om een constante aanvoer van essentiële metalen die in batterijen voor elektrische voertuigen worden gebruikt, veilig te stellen.

Report Coverage

Metrics

Details

Marktomvang tot 2028

2030: USD 270 BN

CAGR

10.5 AGR (2021-2028)

Basisjaar

2020

Voorspellingsperiode

2021-2028

Key Market Drivers

Toenemende belangstelling voor productie in infrastructuur waarbij voertuigen worden opgeladen

Daling van de kosten van batterijproductie, bewaring, en verspreiding.

Vraag gratis voorbeeldpagina’s aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2930

Dergelijke investeringen helpen niet alleen spelers in de auto-industrie om zich te verzekeren van een stabiele acculeverancier, maar dragen ook bij aan de ontwikkeling van geavanceerde accu’s, die qua prestaties en kosten concurrerend zijn. Toonaangevende batterijfabrikanten bieden een mix van kosten en maatwerk om de ontwikkeling van batterijen te helpen versnellen.

Ze streven ernaar op software gebaseerde platforms in te zetten die de energiedichtheid aanzienlijk kunnen verhogen (30% of meer) en het gebruik kunnen verhogen. Batterijleveranciers beweren dat hun batterijpakketontwerp de kosten kan verlagen en krijgen van de meeste OEM’s in de auto-industrie eisen voor massaproductie.

Het vermogen om een end-to-end, in-house batterijoplossing te bieden en deze te ondersteunen van conceptualisering en prototyping tot homologatie en productie vergt veel inspanning en een hoog niveau van expertise. Industriële spelers richten zich in toenemende mate op niche-autobedrijven die doorgaans minder dan 10.000 voertuigen per jaar produceren en aan de minimale bestelvereisten kunnen voldoen.

Industry Trends

Tijdens het aanbieden van een verticaal geïntegreerde oplossing voor batterijproductie, inclusief homologatie en massaproductie, maken de belangrijkste spelers gebruik van een reeks volledig instelbare parameters die hun vermogen om automatisch ontwerpen te genereren vergroten. Bovendien stimuleert het toenemende gebruik van batterijen in energieopslagtoepassingen de marktwaarde. De toenemende vraag naar UPS in industriële sectoren zoals productie, chemie, gezondheidszorg en olie & gas onderbouwt de marktinkomsten.

Ook worden batterijen op grote schaal gebruikt in elektriciteitscentrales en onderstations, die het groeiende marktlandschap bepalen. Lopende smart grid-projecten, naast de toename in de toepassing van hernieuwbare energiesystemen en de verviervoudiging van de telecommunicatietorens, bevorderen de marktwaarde. Omgekeerd zijn de hoge productiekosten een belangrijke factor voor batterijfabrikanten en een beperking van de marktgroei.

Vraag om een verbazingwekkende korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2930

Batterij marktsegment

De markt wordt gesegmenteerd in typen, technologie, toepassingen en regio’s. Het type segment omvat primaire batterijen en secundaire batterijen. Het technologiesegment omvat een lood-zuur batterij, lithium-ion batterij, flow batterij, nikkel-metaal hybride batterij, kleine verzegelde lood-zuur batterij, natrium-zwavel batterij, zink-mangaandioxide batterij, nikkel-ion batterij, en andere.

Het toepassingssegment omvat autobatterijen (HEV, EV en PHEV), industriële batterijen {Motive, Stationary (UPS, telecom, ESS (energy storage systems)}, draagbare batterijen (consumentenelektronica), SLI-batterijen, batterijen voor elektrisch gereedschap en andere. Het regionale segment is onderverdeeld in het Midden-Oosten & Afrika, Azië-Pacific, Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Batterijmarkt regionale analyse

De regio Azië-Pacific domineert de batterijmarkt over de hele wereld. Factoren zoals veelbelovende overheidsvoorschriften die investeringen van publiek-private partnerschappen en directe buitenlandse investeringen aanmoedigen, stimuleren de marktomvang. Ook de groeiende markten in ontwikkelingslanden zoals China, Zuid-Korea en India zullen de batterijmarkt naar verwachting stimuleren.

Stijgende aantallen EV-verhuurwinkels & kiosken en grote spelers die zwaar investeren in elektrische mobiliteitsdiensten in de regio bieden aanzienlijke marktkansen. APAC zal tijdens de evaluatieperiode waarschijnlijk een zeer aantrekkelijke markt blijven voor batterijbeheersystemen. Bovendien bevordert de toenemende toepassing van batterijen voor een ononderbroken stroomvoorziening het marktaandeel.

Noord-Amerika is een andere lucratieve markt voor batterijen en energieopslagsystemen. Factoren zoals de proliferatie van EV’s en de aanwezigheid van belangrijke industriële spelers zijn belangrijke groeifactoren. Bovendien versnelt de toenemende inzet van verschillende energieopslagoplossingen en batterijen in de productiesector voor efficiënt energiebeheer de regionale marktgroei.

Ask to Expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/2930

Batterijmarkt Concurrentieanalyse

Deze markt lijkt zeer concurrerend, met verschillende gevestigde spelers die een concurrerend landschap vormen. Industriële spelers streven ernaar een breed scala aan energieopslagsystemen aan te bieden. Als gevolg van de verwachte innovaties en verbeteringen op het gebied van producten en diensten zal de markt naar verwachting binnenkort getuige zijn van intensievere concurrentie. Spelers nemen strategische initiatieven zoals samenwerking, overname, partnerschap, productlancering & en uitbreiding om een groter concurrentieaandeel te verwerven.

Op 07 september 2022 kondigde het Japanse Nissan Motor Co. bijvoorbeeld zijn plan aan om alle gemeenschappelijke aandelen in Vehicle Energy Japan Inc., een autobatterijbedrijf, te verwerven. De overname zou Nissan positioneren als de grootste aandeelhouder in de productie van lithium-ionbatterijen, en Vehicle Energy Japan zal zijn geconsolideerde dochteronderneming worden, met aandelen naast de bestaande aandeelhouders – Maxell Ltd en Hitachi Astemo Ltd.

Leiders op de batterijmarkt zijn onder meer,

  • Douglas Battery (VS)
  • Exide Technologies (VS)
  • Penn Manufacturing Company Inc. (VS)
  • The Furukawa Battery Co. Ltd.(Japan)
  • Johnson Controls Inc. (VS)
  • Zhejiang Haijiu Battery Co. Ltd. (China)
  • CamelGroup (Italië)
  • Chaowei Power Holding Ltd.(China)
  • en Fengfan Co. Ltd.(China)
  • onder andere.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire