header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Battery Management System Market 2022: Groeiende behoefte aan EV’s stuwt het aandeel met 20,5 AGR door industriegrootte, technologie en wereldwijde trends tot 2030

Oct 11, 2022 8:03 AM ET

De global battery management system market zal tegen 2030 USD 6263,2 miljoen bereiken met een AGR van 20,5, aldus het nieuwe rapport van Market Research Future.

Marktdrivers

Groeiende behoefte aan EV’s om de marktgroei te ondersteunen

De groeiende behoefte aan EV’s zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode ondersteunen. EV zijn uitgegroeid tot een van de beste alternatieven voor een duurzaam milieu. De toenemende nadruk op milieubescherming stimuleert het gebruik van elektrische auto’s. Autofabrikanten investeren in onderzoek en ontwikkeling om de prestaties van elektrische voertuigen te verbeteren. Recente ontwikkelingen in batterijbeheersystemen geven aan dat draadloze batterijbeheersystemen voor elektrische voertuigen (EV) populairder worden dan conventionele batterijbeheersystemen vanwege hun verminderde complexiteit, verbeterde flexibiliteit en lagere kosten.

Key Players

Eminente marktspelers geprofileerd in het wereldwijde batterij management systeem marktrapport omvatten,

 • Toshiba Corporation (Japan)
 • Texas Instruments Incorporated (VS)
 • Robert Bosch GmbH (Duitsland)
 • Panasonic Corporation (Japan)
 • Johnson Matthey (VK)
 • Ricardo (UK)
 • Edition (US)
 • Mastervolt (Nederland)
 • Eberspächer (Duitsland)
 • East Penn Manufacturing Company (US)
 • Lithium Balance (Denemarken)
 • Midtronics Inc. (VS)
 • Microchip Technology Inc. (VS)
 • Nuvation (VS)
 • St@rtec Developpement (Frankrijk)
 • Deutz AG (Duitsland)
 • NXP Semiconductors (Nederland)
 • Lithium Werks (Nederland)
 • Auto Motive Power Inc. (US)
 • AVL (Oostenrijk)
 • Analog Devices Inc. (US)
 • Ewert Energy Systems Inc. (US)
 • en Merlin Equipment (UK).

Avail Free Sample Pages: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8577

Opportunities

Increasing Application of Lithium-ion Battery to offer Robust Opportunities

De toenemende toepassing van lithium-ion batterij zal robuuste kansen bieden voor de markt tijdens de prognoseperiode. Door constante O&O-initiatieven om de prestaties van deze batterijen te verbeteren, neemt het gebruik van lithium-ionbatterijen in verschillende industrieën aanzienlijk toe. Lithium-ion batterijen hebben een hoge vermogensdichtheid en een lage zelfontlading. Ze zijn ook relatief goedkoop. Daardoor zijn deze batterijen perfect voor gebruik in auto’s en andere toepassingen.

Restraints and Challenges

High Price to act as Market Restraint

De hoge prijs van batterijbeheersystemen en het gebrek aan bekwame arbeidskrachten kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

Marktsegmentatie

Het wereldwijde batterijbeheersysteem is onderverdeeld op basis van toepassing, topologie, component en batterijtype.

Als batterijtype zullen geavanceerde loodzuuraccu’s de markt tijdens de prognoseperiode leiden.

Als component is de markt voor batterijmanagementsystemen onderverdeeld in software en hardware.

Als topologie zal de gedistribueerde markt tijdens de prognoseperiode domineren.

Als toepassing zal de automobielsector tijdens de prognoseperiode de markt aanvoeren.

Regionale analyse

Noord-Amerika aan het hoofd van de markt voor batterijbeheersystemen

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor batterijbeheersystemen in 2021, goed voor ongeveer 29,90% van het totaal. De aanwezigheid van grote bedrijven, aanzienlijke investeringen in O & O-inspanningen om de mogelijkheden van BMS te versterken en een toename van de financiering voor de ontwikkeling van hybride elektrische voertuigen (HEV’s) en elektrische voertuigen (EV’s) kunnen allemaal worden toegeschreven aan de marktgroei van de regio. Het toenemende gebruik van elektrische voertuigen, in combinatie met gunstige overheidswetgeving, heeft een aanzienlijke invloed gehad op het batterijbeheersysteem in Noord-Amerika. De overheid voert diverse ondersteunende en monetaire maatregelen uit om de ontwikkeling van hybride elektrische voertuigen aan te moedigen. De stijging van de markt is het gevolg van een toename van de autoverkoop.

Vraag naar Geweldige Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8577

Voor de prognoseperiode van 2022 tot 2029 domineert de regio Noord-Amerika de markt voor batterijbeheersystemen vanwege de stijgende EV-penetratie in combinatie met een gunstig overheidsbeleid en de uitvoering van verschillende ondersteunende monetaire overheidsmaatregelen voor de ontwikkeling van HEV’s in combinatie met stijgende autoverkopen in de regio. Noord-Amerika zal tijdens de projectieperiode naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken als gevolg van de toegenomen penetratie van EV en de ondersteunende overheidsmaatregelen. De American Recovery and Reinvestment Act van de Verenigde Staten verstrekt fondsen aan bedrijven en openbare instellingen om HEV’s te ontwikkelen, wat naar verwachting de marktgroei in de nabije toekomst zal stimuleren.

Door de aanwezigheid van veel industriële rivalen en sterke R & D (Research and Development) inspanningen in power battery management systemen, was de Noord-Amerikaanse markt goed voor het grootste omzetaandeel in 2021. De groei van de BMS-marktinkomsten in Noord-Amerika zal naar verwachting verder worden gestimuleerd door het toegenomen gebruik van EV en gunstige overheidsinitiatieven. De American Recovery & Reinvestment Act financiert bijvoorbeeld de ontwikkeling van hybride elektrische voertuigen (HEV’s), waardoor de verkoop van batterijbeheersystemen in de Verenigde Staten naar verwachting zal toenemen.

APAC to Have Favorable Growth in Battery Management System Market

Dankzij een groei van het aantal elektronische autoretailers zal de regio Azië-Pacific tijdens de projectieperiode het op een na grootste marktaandeel hebben. De toename van de investeringen van belangrijke bedrijven in de regio om elektrische scooters voor kortere afstanden te produceren, zal de markt naar verwachting versterken. De regio Azië-Pacific zal ook profiteren van een bredere markt vanwege de aanwezigheid van veel autofabrikanten in deze gebieden. Door de stijgende verkoop van EV’s in landen als China en Japan zal Azië-Pacific waarschijnlijk de markt voor batterijbeheersystemen domineren. Deze stijging is het gevolg van de aanzienlijke inspanningen van regeringen om de uitstoot van broeikasgassen te minimaliseren. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken tijdens de prognoseperiode vanwege de aanwezigheid van verschillende autofabrikanten in de regio, wat de marktgroei binnen de regio zal stimuleren.

Ask to Expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/8577

1 EXECUTIVE SUMMARY

1.1 MARKT ATTRACTIVENESS ANALYSIS 19

1.1.1 GLOBAL BATTERY MANAGEMENT SYSTEM (BMS) MARKET, BY BATTERY TYPE 20

1.1.2 GLOBAL BATTERY MANAGEMENT SYSTEM (BMS) MARKET, BY COMPONENT 21

1…1.3 GLOBAL BATTERY MANAGEMENT SYSTEM (BMS) MARKET, BY TOPOLOGY 22

1.1.4 GLOBAL BATTERY MANAGEMENT SYSTEM (BMS) MARKET, BY APPLICATION 23

1…1.5 GLOBAL BATTERY MANAGEMENT SYSTEM (BMS) MARKET, BY REGION 24

2 MARKTINLEIDING

2.1 DEFINITIE 25

2.2 SCOPE VAN DE STUDIE 25

2.3 ONDERZOEKSDOELSTELLING 25

2.4 MARKTSTRUCTUUR 26

2.5 KERNCRITERIA 26

3 ONDERZOEKSMETHODE

3.1 ONDERZOEKSPROCES 27

3.2 PRIMAIR ONDERZOEK 28

3.3 TWEEDE ONDERZOEK 29

3.4 ESTIMATIE VAN DE MARKTGROOTTE 29

3.5 FORECAST-MODEL 31

3.6 LIJST VAN Aannames 32

4 MARKTINZICHTEN

5 MARKTDYNAMIEK

5.1 INLEIDING 36

5.2 DRIVERS 36

5.2.1 GROEIENDE ADOPTIE VAN BMSS IN EVS 36

5.2.2 GROEIENDE NOODZAAK VAN BATTERIJBEHEER IN VERNIEUWBARE ENERGIESYSTEMEN 37

5.3 RESTREINTES 37

5.3.1 HOGE KOSTEN VAN BMS 37

…Vervolg.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire