header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


CNC Machine Markt Belangrijke Fabrikanten Analyse, Groei, Grootte, Huidige Trends, Ontwikkelingen, Regio’s, Vraag en Wereldwijde Voorspelling 2030

Oct 11, 2022 3:46 AM ET

CNC Machine Market Demand Grows by Rising Industry 4.0 Approach Globally

Volgens Market Research Future (MRFR) zal de wereldwijde CNC machine markt een waarde bereiken van USD 90 BN in 2026, met een 5 AGR tijdens de evaluatieperiode (2022-2030). Industrie 4.0 stimuleert de marktvraag door het gebruik van robotica, genetwerkte machines en analyse. Er is een grote vraag naar snij- en slijpgereedschappen in de erfgoedindustrie, wat de marktgroei zou ondersteunen.

CNC Machine Market Overview

De CNC-machinemarkt groeit snel, getuige de toenemende vraag van industrieën zoals lucht- en ruimtevaart & defensie, landbouw, auto’s, bouw en elektronica. Daarnaast stimuleren de snel groeiende sectoren voor het maken van gereedschappen, technologische upgrades en automatisering om te voldoen aan de vraag van klanten naar meer efficiëntie de groei van de markt. Naar verwachting zal de markt de komende jaren verder escaleren.

Report Coverage

Metrics

Details

Marktomvang tot 2026

2026: USD 90 BN

CAGR

5 AGR (2022-2030)

Basisjaar

2021

Voorspellingsperiode

2022-2030

Key Market Opportunities

Noodzaak voor 3D en CAD-CAM technologie

Modern age technologies

CNC machine reduceert de tijd, arbeidskosten en operationele kosten

Minder werkruimte in kleine fabrieken

Vraag gratis voorbeeldpagina’s aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10107

Er is een grote vraag naar machines die compact en automatisch zijn, waardoor het niet langer nodig is dat operators/toezichthouders de machinebewerkingen voortdurend controleren. Bovendien verhoogt de stijgende vraag naar machines die minder stilstandtijd in beslag nemen en minder manuele arbeid vergen & de operationele kosten om componenten te produceren.

Desondanks de veelbelovende vooruitzichten kent de markt nog steeds uitdagingen met betrekking tot diensten en diverse strategieën. Enkele van de CNC-bewerkingsproblemen die de marktgroei beperken, zijn moeilijkheden bij gegevensverwerking en programmeerfouten als gevolg van de complexe structuur, hoge aankoopkosten & reparatiekosten, complexiteit van materiaalselectie, oververhitting & onjuiste instellingen van machines en communicatiestoringen.

Industry Trends

Er is een enorme vraag naar geavanceerde snijgereedschappen vanwege hun eigenschappen, zoals gereedschapsimulatie met behulp van 3D & CAD-CAM-technologieën en de mogelijkheid om kleine series te produceren, waardoor een grotere flexibiliteit mogelijk is, met name vereist voor matrijzen en mallen. Bijna alle industrieën hebben CNC-machines nodig voor nauwkeurige en complexe bewerkingen, die met traditionele methoden moeilijk te maken zijn.

De productiesectoren wereldwijd schakelen steeds meer over op automatisering en maken gebruik van geavanceerde software en automatiseringsoplossingen om aan de verspaningsbehoeften van klanten te voldoen. Bovendien moedigen het tekort aan geschoolde arbeidskrachten, de beperking van het aantal werkuren en de stijgende arbeidskosten, naast de hogere vraag naar kwaliteitscontrole, productiebedrijven aan om hun fabrieken verder te automatiseren.

Segmenten

De markt voor CNC-machines wordt gesegmenteerd in types, eindgebruikers en regio’s. Het type segment omvat draaibanken, freesmachines, lasermachines, slijpmachines, lasmachines en wikkelmachines. Het segment van de draaibanken heeft het grootste marktaandeel vanwege het grote aantal meerassige machines dat op de markt beschikbaar is.

Het segment van eindgebruikers bestaat uit lucht- en ruimtevaart, & defensie, auto’s, bouwmachines, industrie, energie en andere. Hiervan zijn de automobiel-, energie- en industriële segmenten de grootste eindgebruikers van CNC-machines, die een grote vraag creëren naar massaproductie van goedkope werkstukken die minimale tijd vergen. Het regionale segment is onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld. Van deze regio’s domineert de regio Azië-Pacific de wereldwijde markt voor CNC-machines.

Avail an Amazing Discount: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10107

Regionale analyse

APAC is de grootste markt voor CNC machines vanwege het voordeel van de grondstoffen en de beschikbaarheid van kostenconcurrerende arbeidskrachten. Bovendien stimuleren de toenemende automatisering in de productiesectoren en de snelle industrialisatie in de regio de verkoop van CNC-machines. De grote vraag naar producten vanuit bloeiende productiesectoren stimuleert de regionale marktgroei.

De sterke aanwezigheid van belangrijke fabrikanten, zoals Yamazaki Mazak Corporation, Okuma Corporation en DMG Mori Co., Ltd., heeft een positieve invloed op de groei van de CNC-machinemarkt. India, China en Japan zijn belangrijke markten voor CNC-machines, waardoor het marktaandeel van de regio toeneemt. De APAC CNC machine markt zal naar verwachting ook in de komende jaren zijn leidende positie behouden.

Noord-Amerika is een andere lucratieve markt voor CNC machines. Grote vooruitgang in CNC-technologieën en de groeiende vraag naar geautomatiseerde productieprocessen doen de marktwaarde stijgen. Ook de toenemende toepassingsgebieden en integratie van CNC machines met de huidige productieomgeving vergroten de marktomvang.

De CNC machine markt in Europa laat een positieve groei zien. De digitale revolutie in de regio heeft het gebruik van CNC-machines doen toenemen. De snelle automatisering van besturingssystemen en de stijgende vraag naar auto’s en energiecentrales in de regio stimuleren de groei van de CNC-markt. Ook de toenemende vraag naar zuinige voertuigen en lichtgewicht auto-onderdelen creëert een aanzienlijke marktvraag.

Competitieve analyse

De zeer concurrerende CNC-machinemarkt lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van veel gevestigde spelers. De belangrijkste spelers in de sector hanteren strategische benaderingen, zoals fusies & overnames, samenwerking, expansie en product/technologie lanceringen. Ze doen strategische investeringen om hun onderzoek & ontwikkelingsactiviteiten en uitbreidingsplannen te stimuleren. Fabrikanten streven naar complete oplossingen voor gereedschapsbeheer.

Ask To Expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/10107

Op 10 aug. 2022 demonstreerde Zimmermann Milling Solutions bijvoorbeeld zijn drie nieuwe portaalfreesmachines voor precisiefrezen op IMTS 2022. Deze apparatuur levert een hoge thermische stabiliteit en stijfheid, vereist voor het maken van gereedschappen en matrijzen in de lucht- en ruimtevaart en de automobielindustrie. Drie nieuwe portaalmachines passen in werkgebieden met verschillende afmetingen, verplaatsingen, freeskoppen en CNC-besturingen.

De belangrijkste spelers die de markt voor CNC-machines leiden zijn,

  • Amera Seiki (VS)
  • Fanuc Corporation (Japan)
  • Amada Co. Ltd. (Japan)
  • MG Mori (Duitsland)
  • Dalian Machine Tool Group Corporation (DMTG – China)
  • Datron AG (Duitsland)
  • Okuma Corporation (Japan)
  • Shenyang Machine Tool Co. Ltd. (SMTCL – China)
  • Haas Automation Inc. (VS)
  • Hurco Companies Inc. (VS)
  • Yamazaki Mazak Corporation (Japan) en onder andere.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire