header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Ethernet-switches zal tegen 2030 6,8 miljard USD bereiken met een AGR van 6,30. Snelle invoering van PoE zal de groei van de markt voor Ethernet-switches stimuleren.

Oct 11, 2022 6:19 AM ET

Ethernet switch markt Analyse

De wereldwijde Ethernet switch markt zal tegen 2030 6,8 miljard dollar bereiken met een AGR van 6,30, stelt het nieuwe rapport van Market Research Future.

Drivers

Rapid Adoption of PoE to Boost Market Growth

Het snelle gebruik van PoE voor verschillende toepassingen in combinatie met de convergentie van zakelijke en residentiële netwerken zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren.

Kansen

Groeiende behoefte aan platforms met hoge schakelsnelheid biedt robuuste kansen

De groeiende behoefte aan platforms met hoge schakelsnelheid biedt robuuste kansen voor de markt tijdens de prognoseperiode. De switches bieden redelijk geprijsde manieren om netwerkbrede gegevensdeling en bedrijfsproductiviteit te verhogen.

Report Scope:

Report Metric

Details

Marktgrootte in 2030

USD 6.8 miljard dollar

Groei:

CAGR van 6.30van 2022 tot 2030

Prognoseperiode

2022-2030

Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren, en trends

 

Restraints

Complicated Installation to act as Market Restraint

De complicatie van de installatie van Ethernet-switches en aanpassingsprocessen kunnen tijdens de prognoseperiode als een marktbeperking fungeren.

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4576

Uitdagingen

Beschikbaarheid van goedkopere alternatieven als marktuitdaging

De beschikbaarheid van goedkopere alternatieven zoals telecominternet en cellulaire netwerken kan tijdens de prognoseperiode als marktuitdaging fungeren.

Ethernet switch markt Segmentatie

De wereldwijde Ethernet switch markt is onderverdeeld op basis van eindgebruikers, switching poorten, en product type.

Per producttype is de Ethernet switch markt gesegmenteerd in Modular Ethernet switches en Fixed Configuration Ethernet switches (Unmanaged Switches, Smart Switches en Managed L2 en L3 Switches

Per schakelpoorten is de Ethernet switch markt gesegmenteerd in 100ME en 1GbE, 10GbE, 40GbE en 100GbE

Afhankelijk van de eindgebruikers zal het datacenter de markt tijdens de prognoseperiode leiden vanwege de voordelen en eigenschappen, zoals de mogelijkheid om redundantie en flexibiliteit te bieden voor een beter gebruik van IT-middelen, kunnen datacenters de productiviteit verhogen door de infrastructuur van het datacenter te consolideren. Bovendien helpen datacenters de veiligheid en energie-efficiëntie te versterken; deze aspecten dragen bij tot de groei van de datacenterindustrie. Door een toename van het aantal digitale datacenters en een stijging van het gebruik van de cloud groeit de behoefte van India aan datacenters snel. De toename van cloudadoptie, datalokalisatie en de invoering van geavanceerde technologieën zoals 5G en IoT stuwen de vraag naar datacenters in India.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/ethernet-switch-market-4576

COVID-19 Analyse

Op zakelijk gebied heeft COVID-19 een veelzijdige impact gehad. Door de sociale afstand zijn de menselijke arbeidskrachten niet beschikbaar in de industriële installaties, transportnetwerken en distributienetwerken. Ook de eindgebruikerssectoren ondervinden aanzienlijke verstoringen, wat een aanzienlijke impact heeft op de markt voor routers en Ethernet-switches. Bovendien is de economie van de grote landen na maanden van lockdowns in sommige landen begonnen in te storten. De COVID-19-epidemie heeft ongetwijfeld gevolgen gehad voor de markt, zo kan op basis van deze drie feiten worden gesteld. De pandemie heeft echter nog een ander belangrijk aspect naar voren gebracht. De meeste werknemers van bedrijven zijn nu gedwongen om vanuit hun huis officiële zaken te doen als gevolg van lockdowns. Hierdoor zijn op grote schaal routers en snelle Ethernet-switches geïnstalleerd voor miljoenen nieuwe klanten. Veel landen en bedrijven hebben tot nu toe een aanzienlijk deel van hun personeel toegestaan om thuis te werken.

Ethernet switch markt Regionale analyse

APAC to Sway Ethernet Switch Market

Het grootste marktaandeel (qua inkomsten) voor Ethernet-switches is in handen van de regio Azië-Pacific. Dit is een gevolg van het uitgebreide gebruik van cloud computing in deze regio, de hoge datacenterdichtheid en de hoge technologische adoptiegraad. De landen die het meest bijdragen aan de markt voor Ethernet-switches in Azië-Pacific zijn China, India en Japan. China’s bloeiende elektronica- en auto-industrie nemen het grootste deel van de Ethernet-markt in Azië-Pacific voor hun rekening. Als gevolg van de zich snel ontwikkelende IT- en telecommunicatiesector in landen als Japan en India, wordt verwacht dat de regio Azië-Stille Oceaan in de loop van de projectieperiode snel zal groeien. De markt voor Ethernet-switches in Azië-Pacific groeit als gevolg van de toenemende industrialisatie in de regio, met name in China en India. Tijdens de verwachte periode zal Asia Pacific de expansie van de markt stimuleren. De industrie zal naar verwachting groeien als gevolg van de snelle invoering van het internet en de toegenomen gegevensoverdracht. Verwacht wordt dat de groei van de markt in Azië-Pacific zal worden gestimuleerd door de toenemende cloud-gebaseerde inzet in China. India, waar de draadloze connectiviteit en de internetpenetratie toenemen, zal ook terrein winnen. Gezien de zware investeringen van de industrie in automatiseringsprocedures en het aantal multinationals die productiefaciliteiten in deze economieën hebben gevestigd, waaronder BMW en Mercedes, wordt verwacht dat India en China de grootste markten voor industriële Ethernet-switches zullen zijn.

Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4576

Noord-Amerika groeit aanzienlijk in de markt voor Ethernet-switches

Tijdens de voorspellingsperiode zal Noord-Amerika naar verwachting gunstig groeien in de wereldwijde markt voor Ethernet-switches. In de nabije toekomst zal de markt naar verwachting worden gedreven door de stijgende vraag naar cloud computing. 76% van de Amerikaanse huishoudens heeft in 2018 een smartphone, volgens de American Community Survey Reports, en naarmate meer mensen het internet gebruiken, zal de behoefte aan bandbreedte zeker toenemen. Een groot deel van de markt was in handen van de Noord-Amerikaanse regio, met een groeiende bevolking en een snelle uitbreiding van nieuwe, geavanceerde technologieën. Vanwege het hoge niveau van nieuwe technologische innovatie in de VS en Canada, evenals de stijgende overheidsinvesteringen en een toename van het aantal fabrikanten in ontwikkelingslanden, spelen deze twee landen een centrale rol in de groei van de markt.

Key Players

Eminente spelers uit de industrie die in het rapport over de wereldwijde Ethernet-switchmarkt worden geprofileerd, zijn onder meer Cisco Systms Inc, Arista, Hewlett Packard, Huawei, Juniper Networks, H3C, Brocade Communications Systems, D-link Corporation en Allied Telesis Inc.

Related Reports:

Cross Point Switch Market, By Type, By Form Factor, By End Users – Forecast 2027

Industrial Ethernet Switch Market Research Report By Type, Application Areas, Organization Size, End-Users – Forecast Till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire