header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor industriële automatisering bloeit met een CAGR van 8,4 tot 2030.

Oct 11, 2022 3:03 AM ET

Industrial Automation Market Overview: Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR, Industrial Automation Market, By Type, End-User, Technology, and Region- Forecast to 2030, wordt verwacht dat de markt zal bloeien met een robuuste CAGR van ongeveer 8,4 ijdens de beoordelingsperiode van 2020 tot 2030. De rapporten voorspellen verder dat de markt tegen het einde van 2030 een waarde van meer dan 298,71 miljard dollar zal bereiken.

Marktbereik: Industriële automatisering trekt risicobeperking, reactievermogen, wendbaarheid, veelzijdigheid en een snellere time to showcase. Het verhoogt beperkt gebruik, het stimuleren van kapitaal belang in de meeste huidige robotisering ontwikkelingen. De nieuwe kaders verhogen de ernst en stimuleren de tewerkstelling van een intelligentere, machtigere mechanisatie en technologische arbeidskrachten. Organisaties gaan geleidelijk over op automatisering van assemblage- en aanverwante processen. Geautomatiseerde procedures worden gestuurd in ondernemingen zoals synthetische verbindingen, auto’s en gadgets. Geschikte overheidsstrategieën helpen om voordeel te halen uit de ontwikkeling van organisaties, innovatieleveranciers en de wereldmarkt voor industriële automatisering. Nieuwe automatisering ontwikkelingen empowerment hogere lonen worden verondersteld om de belangrijkste industriële robotisering markt patronen.

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2212

Competitieve analyse

De lijst van toonaangevende spelers op de wereldwijde markt voor industriële automatisering omvat bedrijven als:

  • Yokogawa Electric (Japan)
  • ABB Ltd. (Zwitserland)
  • ABB Ltd. (Zwitserland)
  • ABB Ltd. (Zwitserland)
  • ABB Ltd. (Zwitserland)
  • ABB Ltd. (Zwitserland). (Zwitserland)
  • Rockwell Automation Inc. (VS)
  • Honeywell International Inc. (VS)
  • Siemens AG (Duitsland)
  • Fanuc (Japan)
  • Emerson Electric Company (VS)
  • Ametek Inc. (VS)
  • Schneider Electric SE (Frankrijk)
  • Mitsubishi Electric Corporation (Japan)
  • General Electric Company (VS)
Report Scope:

Rapportkenmerk/Metric

Details

Marktomvang in 2030

USD 298.71 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR van 8.4% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode

2022-2030

Rapportdekking

Inkomstenprognose, concurrentielandschap, groeifactoren, en trends

Markt USP Covered

Marktdrivers

De wereldwijde markt voor industriële automatisering heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt, gezien factoren als de robuuste groei in de productiesectoren en de voortdurende technologische vooruitgang.

Marktrestricties

Aan de andere kant kunnen hoge installatiekosten en compatibiliteitsproblemen de groei van de markt belemmeren.

Getrouw de details van het rapport@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-automation-market-2212

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft het merendeel van de industriegebieden over de hele wereld getroffen. De pandemie heeft bijna 225 landen over de hele wereld bereikt. De wereldwijde gezondheidscrisis heeft gevolgen gehad voor de volksgezondheid en de wereldwijde financiële en industriële activiteiten. De opgelegde reisbeperkingen en sociale afstandsnormen hebben geleid tot massale verstoringen in de toeleveringsnetwerken voor de meeste industriële gebieden. Organisaties hebben problemen die variëren van het verkrijgen van grondstoffen en het aanbieden van eindproducten tot het terugkrijgen van werknemers uit quarantaines. Deze situatie heeft de automatisering als enige keuze in de hand gewerkt. Met de pandemie samenhangende logistieke problemen hebben de organisaties doen overwegen meer productie te lokaliseren voor hun klanten en henzelf. De nieuwste automatiseringstechnologieën die de hogere lonen compenseren, ondersteunen de deglobalisering door de efficiëntie te verhogen. Als gevolg daarvan verhogen bedrijven over de hele wereld hun middelen in automatisering. Ontwikkelde landen als Duitsland en de VS voeren automatisering in om de handel te bevorderen.

Door het tekort aan arbeidskrachten en de hogere lonen investeert de VS meer in industriële automatisering dan enig ander land. Het land verlaagt ook de waarde van de dollar ten opzichte van andere wereldvaluta’s, zodat de Amerikaanse productiecapaciteit voor meer dan 80% wordt benut. Aan de andere kant wordt verwacht dat de groeiende investeringen door bedrijven over de hele wereld de groei van de industriële automatiseringsmarkt in de beoordelingsperiode zullen stimuleren.

Segmentanalyse

Van alle typen zal het segment programmeerbare automatisering naar verwachting de wereldwijde markt voor industriële automatisering in de beoordelingsperiode domineren. De groei van het segment is vooral te danken aan de voordelen die het biedt.

Op basis van de technologie zal het segment SCADA- en HMI-technologieën naar verwachting de komende jaren de wereldwijde markt voor industriële automatisering leiden. Het segment staat bekend om zijn brede waaier aan toepassingsgebieden in verschillende eindgebruikerssectoren, zoals elektriciteitsopwekking, voeding & dranken, automobiel & transport, elektrische & elektronica, luchtvaart & defensie, mijnbouw & metalen, olie & gas, farmaceutica, chemie en verschillende andere.

Van alle eindgebruiksectoren wordt voorspeld dat het automobielsegment de wereldmarkt voor industriële automatisering de afgelopen jaren zal domineren. Automatiseringsapparaten worden op grote schaal gebruikt in de auto-industrie omdat ze een grotere directe integratie van de fysieke wereld in computergebaseerde systemen bieden, waardoor de financiële voordelen, nauwkeurigheid en efficiëntie toenemen. De groeiende vraag naar autonome voertuigen en efficiënte productiesystemen is het primaire aspect dat een verhoogde vraag naar het segment veroorzaakt.

Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2212

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor industriële automatisering wordt geanalyseerd in vijf grote regio’s: Azië-Pacific, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, Europa en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR zal de regio Azië-Pacific waarschijnlijk de wereldwijde markt voor industriële automatisering domineren tijdens de beoordelingsperiode. De groei van de regionale markt wordt toegeschreven aan factoren zoals technologische vooruitgang, de sterke aanwezigheid van productiebedrijven, integratie met de huidige productieomgeving en de jaarlijks groeiende toepassingsgebieden.

De markt voor industriële automatisering in de Noord-Amerikaanse regio zal de komende jaren naar verwachting aanzienlijk groeien. De groei van de regionale markt wordt toegeschreven aan factoren zoals bloeiende productiesectoren en een grote vraag naar halfgeleiderproducten in de hele regio.

Related Reports:

Consumer Robotics Market Research Report: Per Component, Grondstof, Eindgebruiker en Regio – Prognose tot 2027

Endpoint Detection and Response Market , Per Toepassing, Per Type, Per Geheugen – Forecast tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire