header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor industriële kleppen zal tegen 2030 naar verwachting 95,13 miljard dollar bedragen en groeien met 6,1 AGR.

Oct 11, 2022 3:57 AM ET

De industriële kleppenmarkt groeit snel en is getuige van een snel toenemende vraag. Factoren zoals het toenemende gebruik van industriële kleppen in alle belangrijke industrieën, zoals energie & energie, olie & gas, bouw, chemicaliën, en meer. Bovendien zorgt de stijgende behoefte aan regelmatig onderhoud in raffinaderijen voor hogere marktinkomsten. Bovendien versnelt de stijgende vraag in de O & G en energie-industrie de marktaandelen, waardoor een enorme vraag ontstaat.

Market Research Future (MRFR) stelt dat de waarde van de wereldwijde markt voor industriële afsluiters zal escaleren van 70,53 miljard USD in 2020 tot 95,13 miljard USD in 2030, met een groei van 6,1 AGR tijdens de verwachte periode (2022-2030). De markt voor industriële afsluiters zal blijven getuigen van een betere dienstverlening en waarde. Om aan deze vraag te voldoen, vormen industriële spelers strategische partnerschappen met leveranciers.

Daarnaast stimuleren toenemende investeringen in de ontwikkeling van deze kleppen, naast de opschaling van kerncentrales, de marktomvang. Bovendien beïnvloeden de voortschrijdende industrialisatie in ontwikkelingslanden zoals India en de voortdurende bevordering van de productie in productie-eenheden de marktgroei. Omgekeerd zijn fluctuerende prijzen en de kloof tussen vraag en aanbod van grondstoffen die nodig zijn voor de productie de belangrijkste factoren die de marktgroei naar schatting belemmeren.

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7536

Segmenten

De markt voor industriële afsluiters is onderverdeeld in typen afsluiters, afmetingen, materialen, eindgebruik en regio’s. Het segment afsluiters is onderverdeeld in subsegmenten. Het segment kleptypes is onderverdeeld in kogel-, vlinder-, terugslag-, schuif-, bol- en andere kleppen. Het grootte segment is onderverdeeld in 1″, 1″ tot 25″, 25″ tot 50″, en 50″ en meer. Het materiaalsegment is onderverdeeld in roestvrij staal, gietijzer, gelegeerd, cryogeen en andere. Het eindgebruik segment is onderverdeeld in olie & gas, energie & stroom, chemie, bouw, en andere. Het regionale segment omvat de MEA , Amerika, Europa, APAC, en Rest-of-the-World.

Report Scope:

Rapportkenmerk/Metric

Details

Marktomvang in 2030

95 USD.13 Miljard

Groeipercentage:

CAGR van 6.1om 2020 tot 2030

Prognoseperiode

2020-2030

Rapportdekking

Inkomstenprognose, concurrerend landschap, groeifactoren en trends

Geografische analyse

De regio Azië-Pacific heeft het grootste aandeel in de wereldwijde markt voor industriële afsluiters. Het grootste marktaandeel wordt toegeschreven aan de voortdurende infrastructurele ontwikkelingen en het snelle industrialisatietempo. Bovendien stimuleren de toenemende investeringen in eindgebruikerssectoren zoals energie, olie, gas, water, afvalwaterzuivering, chemicaliën en de bouw de regionale marktgroei.

Verder stimuleren de hervormingen in de regelgeving en de industrie de marktgroei, waardoor het aantrekkelijker wordt voor particuliere investeerders en plannen om publiek-private partnerschappen te bevorderen. Ook de toenemende aandacht voor energieopwekking en hernieuwbare energiebronnen stimuleert de groei van de regionale markt. De APAC-markt voor industriële afsluiters zal zijn dominantie tijdens de voorspellingsperiode behouden.

Noord-Amerika staat op de tweede plaats in de wereldwijde markt voor industriële afsluiters. Het toenemende gebruik van industriële kleppen in alle industriële sectoren is een belangrijke drijvende kracht. Ook de toenemende groei van windenergie, bio-energie en waterkracht stimuleert de regionale marktgroei. De VS domineert de regionale markt en draagt bij aan de totale opwekkingscapaciteit van hernieuwbare energie. Verwacht wordt dat de Noord-Amerikaanse markt voor industriële afsluiters tijdens de voorspellingsperiode aanzienlijk zal groeien.

De Europese markt voor industriële afsluiters groeit snel. Factoren zoals de toenemende aandacht voor de uitbreiding van de infrastructuur voor energieopwekking en de groeiende economie in de regio beïnvloeden de marktwaarde. Bovendien bevordert het toenemende gebruik van industriële afsluiters in de verviervoudiging van de olie & gas, energie & infrastructuur de ontwikkeling van de regionale markt. De Europese kleppenmarkt zal tijdens de prognoseperiode een aanzienlijke inkomstenbron creëren.

Get Complete Report Details @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-valve-market-7536

Competitive Analysis

Hoge concurrentie, de wereldwijde industriële kleppenmarkt lijkt gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende gevestigde spelers. De spelers in de industrie gebruiken strategieën zoals fusies & overnames, samenwerkingen, expansie en product- of technologielanceringen.

De fabrikanten van industriële afsluiters investeren in O & D om technologie en merkopbouw te ontwikkelen en hun bereik uit te breiden om hun concurrentiepositie te ondersteunen. Het beheersen van de kosten van grondstoffen is een topprioriteit voor fabrikanten. Om deze uitdaging het hoofd te bieden, zoeken bedrijven nieuwe manieren om de risico’s in verband met de instabiliteit van de grondstoffen te beperken. Dankzij dergelijke strategische deals kunnen marktspelers kleppen van hoge kwaliteit produceren tegen concurrerende prijzen.

Op 04 april 2022 kondigde ITT Inc, een toonaangevende fabrikant van hoogtechnologische kritische componenten & op maat gemaakte technologische oplossingen, bijvoorbeeld de overname aan van Habonim, een toonaangevende leverancier van industriële kleppen & actuators, waardoor het onderdeel wordt van zijn Industrial Process (IP) segment. De overname zal naar verwachting een positief effect hebben op de geconsolideerde EBITDA-marge van ITT. De resulterende kogelkranen en aandrijvingstechnologieën kunnen worden gebruikt voor zware toepassingen, zoals vloeibaar aardgas (LNG), chemische, farmaceutische en algemene industriële markten.

Partijen die de wereldwijde markt voor industriële afsluiters leiden zijn Schlumberger Limited (VS), Emerson (VS), IMI PLC (VS), Weir Group (VK), Flowserve Corporation (VS), Crane Co. (VS), Kitz Corporation (Japan), AVK Holding A/S (Denemarken), Neway Valve (Suzhou) Co, Ltd (China), Samson AG (Duitsland), Conbraco Industries Inc. (VS), Velan Inc. (Canada), Dwyer Instruments, Inc. (VS), Forbes Marshall (India), Avcon Controls (India), PR Valves LLC (VS), Dwyer Instruments (VS), en Danfoss A/S (Nordborg), en anderen.

Check Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7536

Related Reports:

Audio IC Market Research Report: Per Type, Audio DSP’s, Audio Converters, Toepassing en Regio – Voorspelling tot 2030

Microcontroller Unit (MCU) Market Research Report: By Class, Application and Region – Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire