header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor mechanische toetsenborden zal 3,63 miljard dollar bereiken met een CAGR van 12,7 in 2030.

Oct 11, 2022 3:16 AM ET

De wereldwijde Mechanisch toetsenbord markt ziet een aanzienlijke omzetgroei, getuige de enorme vraag. Het toenemende gebruik van deze toetsenborden in gaming zorgt voor een enorme markttractie. Bovendien verhoogt de grote vooruitgang in bedrade en draadloze mechanische toetsenbordtechnologieën de marktvraag. Het groeiende gebruik van mechanische toetsenborden onder professionele gamers en commerciële & persoonlijke gebruikers onderbouwt de marktomvang.

De markt zal naar verwachting pervasief naar verdere hoogten klimmen. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde markt voor mechanische toetsenborden tegen 2030 naar schatting 3,63 miljoen dollar zal bereiken, met een groei van 12,7 AGR tijdens de beoordelingsperiode (2020-2030). Andere factoren die de marktgroei ondersteunen zijn de bloeiende consumentenelektronica-industrie en gaming-sectoren wereldwijd.

Vooruitgang in de technologie van mechanische toetsenborden maakt het gebruik ervan voor steeds meer toepassingen mogelijk. De voordelen van mechanische toetsenborden ten opzichte van traditionele membraantoetsenborden stimuleren de verkoop op de markt. Mechanische toetsenborden hebben een langere levensduur en maken nauwkeurigheid bij het typen mogelijk, wat de type-ervaring ten goede komt. Snelle ontwikkelingen in de distributiekanalen breiden de aanwezigheid van mechanische toetsenborden op de wereldmarkt uit.

Get a Free Sample Copy @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1215

Verder bieden deze toetsenborden ook snelle reparatie en vervanging van schakelaars die gemak en kosteneffectiviteit toevoegen, waardoor hun adoptie onder verschillende gebruikers wordt gestimuleerd. Bovendien reageren mechanische toetsenborden snel op schakelaars, waardoor de algehele functionaliteit wordt verbeterd in vergelijking met membraantoetsenborden. Toonaangevende spelers in de sector faciliteren producten via meerdere distributiekanalen.

Een mechanisch toetsenbord met een unieke 75 % layout, een machinaal bewerkte aluminium behuizing en een toetsaanslagdempend plaatontwerp met pakking vereist normaal gesproken enorme investeringen. Ook het ontwikkelen van een zeer duur custom build of het betalen voor een crowd-sourced toetsenbord duurt maanden of jaren voor de productie. De hoge kosten en complexe ontwerpen van mechanische toetsenborden zijn dan ook belangrijke factoren die de groei van de markt belemmeren.

Report Scope:

Report Metrisch

Details

Marktomvang in 2030

USD 3.63 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR van 12.7van 2022 tot 2030

Voorspellingsperiode

2022-2030

Rapportdekking

Voorspellingsperiode, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Key Industry Trends

Mechanische toetsenborden zijn wereldwijd enorm populair. Vooral onder programmeurs en gamers zijn mechanische toetsenborden populairder en hebben ze de voorkeur vanwege hun precieze bediening, waardoor ze sneller en nauwkeuriger typen. Bovendien, een aanzienlijk langere levensduur en speciale functies, zoals een probleemloze rollover die sneller typen van mechanische toetsenborden mogelijk te maken, rijden de marktvraag overwegend.

Mechanische toetsenborden zijn gemakkelijk te reinigen, en hun schakelaars, keycaps, en sensoren zijn gemakkelijk te vervangen als gebroken of beschadigd. Ook zijn deze toetsenborden aanpasbaar aan elke pc-opstelling, waardoor ze een comfortabele, unieke en concurrerende invoer voor pc’s bieden. Mechanische toetsenborden kunnen echter behoorlijk lawaaierig, omvangrijk, zwaar en duur zijn in vergelijking met membraantoetsenborden.

De afgelopen jaren hebben mechanische toetsenborden de pc-gameruimte volledig overgenomen. Met een snelle verschuiving onder fabrikanten van randapparatuur naar de productie van mechanische toetsenborden, zijn ze een nicheproduct geworden dat uitsluitend gamers en programmeurs bedient en een van de populairste items die online worden gekocht.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/mechanical-keyboard-market-1215

Segmenten

De markt voor mechanische toetsenborden wordt gesegmenteerd in producttypen, technologieën, toepassingen en regio’s. Het segment producttype is onderverdeeld in tactiele schakelaars, klikschakelaars, lineaire schakelaars en andere.

Het technologiesegment is onderverdeeld in bedrade mechanische toetsenborden en draadloze mechanische toetsenborden. Het toepassingssegment is onderverdeeld in professionele gamers, commerciële en residentiële. Het regionale segment is onderverdeeld in het Midden-Oosten & Afrika, Azië-Pacific, Amerika, Europa en de rest van de wereld.

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde markt voor mechanische toetsenborden. Factoren zoals de uitgebreide basis van grote leveranciers en fabrikanten van mechanische toetsenborden hebben een positieve invloed op de groei van de regionale markt. Bovendien trekt de regio al geruime tijd buitenlandse investeerders aan met zijn grondstoffenvoordeel en de beschikbaarheid van kostenconcurrerende arbeidskrachten. Dit beïnvloedt bijgevolg het marktaandeel van de regio voor mechanische toetsenborden.

Daarnaast zorgen de grote O&O-investeringen van fabrikanten van mechanische toetsenborden voor innovatieve productontwikkelingen, naast het stijgende aantal professionele gamers en de brede acceptatie onder gameliefhebbers, voor een toename van de omvang van de markt voor mechanische toetsenborden. Japan, Zuid-Korea, China, Indonesië en India zijn de leidende markten voor mechanische toetsenborden.

Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1215

Competitief landschap

Met de aanwezigheid van een aantal gevestigde spelers blijkt de wereldwijde markt voor mechanische toetsenborden zeer concurrerend te zijn. Deze spelers maken gebruik van overnames, samenwerking, partnerschappen, uitbreiding en de lancering van technologie om een concurrentievoordeel te behalen en hun positie op deze markt te handhaven. Andere strategieën die de spelers in de sector hanteren zijn onder meer een grotere commercialisering van hun producten en promotie-initiatieven via vakbeurzen en meer samenwerking.

Op 15 maart 2022 bijvoorbeeld lanceerde , NZXT, een toonaangevende leverancier van op maat gemaakte gaming-pc’s, die aangepaste specificaties mogelijk maakt met behulp van een eenvoudige webtool, een functiemechanisch toetsenbord en liftmuis, die vooraf kunnen worden aangepast met verschillende kleuren vormfactoren, keycaps en schakelaars voordat ze worden besteld.

Het bedrijf besloot aanpasbare toetsenborden en muizen te verkopen om gebruikers in staat te stellen eenvoudig alle onderdelen van een mechanisch toetsenbord op maat samen te stellen, wat anders een kostbare onderneming kan zijn. NZXT’s Function keyboard customization opties omvatten MiniTLK, Tenkeyless, en Full-Size opties. De basis en keycaps van het toetsenbord zijn aanpasbaar en hebben een accentkleur om die belangrijke gametoetsen te benadrukken.

Players die toonaangevend zijn in de wereldwijde markt voor mechanische toetsenborden zijn Razer Inc. (VS), Lenovo (VS), Corsair (VS), ROCCAT GmBH (Duitsland), Rapoo Corporation (China), SteelSeries (Denemarken), HP Development Company, LP (VS), Dell (VS), Logitech (Zwitserland) en A4TECH (Taiwan), onder andere.

Gerelateerde rapporten:

Infrared Sensor Market Research Report: By Spectrum Range, By Type, By Detection by End User – Forecast till 2030

Bluetooth IC Market https://www.marketresearchfuture.com/reports/bluetooth-ic-market-8643Research Report: By Type, Application, By Region – Forecast till 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire