header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De omvang van de smartphone-markt zal tegen 2030 978,2 miljard dollar bereiken, met een groeipercentage van 6,80. Het stijgende besteedbare inkomen zal de marktgroei stimuleren.

Oct 11, 2022 6:06 AM ET

Smartphone Market Analysis

De wereldwijde smartphone markt zal 978,2 miljard dollar bereiken met een AGR van 6,80 in 2030, stelt het nieuwe Market Research Future rapport.

Drivers

Rising Disposable Income to Boost Market Growth

Het stijgende besteedbare inkomen over de hele wereld zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. Het beschikbare inkomen van de consument is wereldwijd gestegen, waardoor consumenten meer mogelijkheden hebben om te besteden aan media, entertainment, mobiele communicatieapparatuur en netwerken. De laatste tijd is er een aanzienlijke groei in de aankoop van elektronische gadgets zoals smartphones, tablets, computers en spelconsoles.

Kansen

Multiple Benefits of Using Smartphones to offer Robust Opportunities

De meerdere voordelen van het gebruik van smartphones zullen robuuste kansen bieden voor de markt tijdens de prognoseperiode. Deze voordelen omvatten marketing, het gebruik van sociale media, videogesprekken, het maken van presentaties, het schrijven van artikelen, bloggen, het maken van video’s, het afspelen van muziek, bellen en surfen op het web.

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktomvang in 2030

978 USD.2 miljard dollar

Groei:

CAGR van 6.80om 2022 tot 2030

Forecast Period

2020-2030

Report Coverage

Revenue Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, en trends

 

Restraints

Lack of Standard Industry Policy to act as Market Restraint

Het ontbreken van een standaard industriebeleid in verband met de overdracht van video/voicechat in het LTE-netwerk kan tijdens de beoordelingsperiode als een marktbeperking dienen.

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8165

Uitdagingen

Verzadiging in high-end markten kan fungeren als marktuitdaging

De verzadiging in high-end markten kan fungeren als marktuitdaging tijdens de prognoseperiode.

Marktsegmentatie

De smartphonemarkt is onderverdeeld op basis van distributiekanaal, besturingssysteem, invoerapparaat en type.

Per type zal media-centrisch de markt leiden tijdens de prognoseperiode.

Als invoerapparaat zal touchscreen de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Als besturingssysteem zal Android de markt leiden tijdens de prognoseperiode.

Als distributiekanaal zal e-commerce het leeuwendeel van de markt in handen hebben tijdens de prognoseperiode.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smartphone-market-8165

COVID-19 Analyse

De Covid-19 epidemie heeft het evenwicht tussen vraag en aanbod in de smartphonemarkt ernstig verstoord. Omdat China het wereldwijde productiecentrum is voor de meeste van deze toestellen en onderdelen, heeft de smartphone-industrie negatieve gevolgen ondervonden van vertraagde zendingen en een verminderde ontwikkeling van de volgende generatie producten. Bovendien is het land afgesneden van leveranciers, arbeidskrachten en logistieke netwerken. Bovendien is de vraag van consumenten naar mobiele telefoons, met name in de premiumcategorie, gedaald doordat de pandemie ertoe heeft geleid dat klanten hun luxe-uitgaven hebben teruggeschroefd en zich op de eerste levensbehoeften hebben gericht.

Regionale analyse

APAC to Lead Smartphone Market

China & India zijn de populairste locaties voor technologiebedrijven. Stijgend besteedbaar inkomen en een groeiende bevolking in deze regio zijn belangrijke factoren die de uitbreiding van de markt stimuleren. Mensen in Azië-Pacific maken steeds meer gebruik van nieuwe technologieën en diensten, waardoor de vraag naar smartphones in de nabije toekomst naar verwachting zal toenemen. Een groeiende bevolking, toenemende digitalisering, verbeterde cellulaire infrastructuur en stijgende besteedbare inkomens in landen als India en China stimuleren de groei in de APAC-smartphone-industrie.

De toegenomen vraag vanuit ontwikkelingslanden in de regio, zoals India en Indonesië, waar smartphones steeds meer toegang krijgen tot landelijke gebieden omdat lokale overheden aandringen op digitale en mobiele economieën, zal waarschijnlijk de vraag naar smartphones op instapprijzen stimuleren. Het Digital India-programma van de Indiase regering is bijvoorbeeld een vlaggenschipprogramma dat er grotendeels op gericht is het land om te vormen tot een samenleving met digitale mogelijkheden. Bovendien lanceerde India de PLI-regeling, waarbij gedurende vijf jaar een 6-4-aanslag werd toegekend op de incrementele verkoop van gefabriceerde telefoons in 2019-2020. Om de prijs te winnen, moesten high-end multinationale fabrikanten van mobiele telefoons, of degenen die handsets van meer dan 200 USD produceren, in 2020-21 voor 400 miljoen INR verkopen.

Dergelijke overheidsinitiatieven zullen de smartphonemarkt van het land waarschijnlijk verbeteren. De regio Azië-Stille Oceaan is een grote markt voor smartphones vanwege de snelgroeiende telecomsector en het grote klantenbestand in de regio. Bovendien voert de regio de investeringen in mobiele netwerken op. Landen als India, Australië, Japan, Singapore, & Zuid-Korea breiden hun investeringen in de groei van hun binnenlandse telecommarkten uit, wat de regionale industrie waarschijnlijk zal stimuleren. Het toenemende gebruik van smartphones en de beschikbaarheid van 4G hebben geleid tot een piek in het gebruik van mobiel internet op het Chinese vasteland, wat de opmars van het land in de waardeketen van de digitale samenleving ondersteunt. Meer dan 990 miljoen mensen maken gebruik van mobiele internetdiensten, met naar verwachting nog eens 200 miljoen tegen 2025.

Check Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8165

Europe to Have Favorable Growth in Smartphone Market

Europa is een van de landen die een lichte daling in inkomen en verzending hebben gezien. Deze daling is toe te schrijven aan de maturiteit van de markt; toch is er nog steeds groei te zien in de smartphonereparatiesector, omdat kopers in deze locaties hun oude toestellen niet routinematig vervangen. De regering heeft echter verschillende voorschriften en normen uitgevaardigd om de roamingkosten van alle netwerken af te schaffen en zo de communicatiekosten voor de consument te verlagen.

Key Players

Eminente marktspelers die worden geprofileerd in het rapport over de wereldwijde smartphonemarkt zijn Samsung Electronics Co. Ltd (Zuid-Korea), Apple Inc. (VS), Google LLC (VS), Xiaomi Corporation (China), Lenovo Group Limited (China), OnePlus Technology Co. Ltd (China), Microsoft Corporation (VS), Nokia Corporation (Finland), Huawei Technologies Co. Ltd (China), Guangdong OPPO Mobile Telecommunications (China), Vivo Communication Technology (China), HTC Corporation (Taiwan), Sony Corporation (Japan), ZTE Corporation (China) en LG Electronics Inc. (Zuid-Korea).

Related Reports:

Smartphone Display Market Research Report – By Type, Display Technology, Size, resolution – Forecast till 2030

Smartphone Screen Protector Market: Informatie per materiaaltype, producttype, grootte, toepassing, regio & Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire