header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde E-Visa markt zal naar verwachting 4,27 miljard USD bereiken met een AGR van 11,93 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR).

Oct 11, 2022 8:12 AM ET

Marktanalyse

De wereldwijde e-visa markt zal tegen 2030 4,27 miljard dollar bereiken bij een AGR van 11,93, stelt het nieuwe rapport van Market Research Future.

E-Visa Market Drivers

Increase in International Passengers to Boost Market Growth

De toename van het aantal internationale passagiers en de vermindering van de vertraging als gevolg van de verwerking van luchthavens zal de marktgroei tijdens de prognoseperiode stimuleren. E-visa helpen om reizigers & tijd te besparen bij het controleren van luchthavens waardoor de autoriteiten zich meer kunnen richten op verdachte passagiers.

Report Scope:

Parameter Details
Revenue Forecast in 2030: USD 4.27 Billion
Growth Rate: CAGR van 11,93rom 2022 to 2030
Forecast Period: 2022 -2030
Report Coverage Revenue Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Request a sample of this research report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8771

E-Visa Market Opportunities

Differente voordelen van E-Visas to offer Robust Opportunities

De verschillende voordelen van E-Visas zoals bescherming van de privacy, flexibiliteit in gebruik en hoge veiligheid bieden lucratieve kansen voor deze markt in de beoordelingsperiode.

Restraints and Challenges

High Costs to act as Market Restraint

The high cost related to initial deployment as well as replacement may act as market restraints over the forecast period.

E-Visa Market Segmentation

De wereldwijde e-visum markt is onderverdeeld op basis van toepassing, platform en component.

Per component zullen diensten de markt leiden tijdens de prognoseperiode.

Per platform zullen desktops de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Per applicatie, reizen zal de markt tijdens de prognoseperiode leiden.

COVID-19 Analyse

De nieuwe uitbraak van het coronavirus pandemie heeft de wereldeconomie verwoest en veroorzaakt momenteel meer problemen. De abrupte lockdown die zowel regionaal als wereldwijd werd doorgevoerd omdat mensen het virus bevatten en als overdrachtspunt fungeren, baarde zorgen. De markten voor e-paspoorten en e-visa vertoonden in deze periode een wereldwijde stijging van de vraag. In tijden van dergelijke tragedie en urgentie wilden mensen hun huidige locatie verlaten, terugkeren naar hun huizen en bij hun familie blijven. De angst om het virus te verspreiden en over te gaan naar het stadium van verspreiding van de gemeenschap was echter aanzienlijk groter en had een negatieve invloed op het vermogen van de wereld om te functioneren. Toen de verspreiding eenmaal was ingedamd, er minder slachtoffers waren en er meer middelen beschikbaar waren voor medicijnen en vaccinatie, was het voor de regeringen van de wereld noodzakelijk om hun grenzen open te stellen voor internationale reizen.

Browse Full Report: https://www.marketresearchfuture.com/reports/e-visa-market-8771

Regionale analyse

Noord-Amerika speerpunt e-visummarkt

Het grootste marktaandeel op de e-visummarkt was in handen van Noord-Amerika. De VS, Canada en & Mexico zijn de drie landen die samen de Noord-Amerikaanse markt vormen. De VS is het land dat de meeste toeristen en zakenreizigers ontvangt. De e-visumindustrie in de regio heeft zich uitgebreid dankzij het elektronisch systeem voor reistoestemming (ESTA) van de VS, de elektronische reistoestemming (ETA) van Canada en het universele e-visum van Mexico. Op de Noord-Amerikaanse e-visummarkt hebben de VS het grootste marktaandeel. Vanwege de snelle technologische vooruitgang en de aanwezigheid van de belangrijkste spelers op de markt daar, wordt voorspeld dat Noord-Amerika in 2021 het grootste marktaandeel zal hebben. Bovendien wordt voorspeld dat de groeiende trends in IoT-apparaten en het toegenomen regionale toerisme de uitbreiding van de markt zullen ondersteunen.

APAC to Have Favorable Growth in E-visa Market

Azië-Pacific is de op een na grootste e-visummarkt ter wereld. India, Vietnam, Thailand, Singapore, Maleisië, Australië en de rest van Azië-Pacific vormen samen de regio Azië-Pacific. De APAC-landen hebben de steun voor e-visa uitgebreid om het toerisme verder te stimuleren, wat de markt in het gebied heeft helpen groeien. De regio genereert 25% van de wereldwijde inkomsten uit toerisme. De markt voor e-visa in Azië-Pacific zal naar verwachting worden gedomineerd door Maleisië. Dankzij de groeiende economie van de regio, de geavanceerde technologie en de versnelde verstedelijking zal de markt in Azië en de Stille Oceaan in de prognoseperiode met een gezonde CAGR groeien. De aanwezigheid van een aanzienlijke jongerenpopulatie in de regio, die een technisch onderlegde generatie is, draagt ook bij tot de bloei van de markt. De groei van de markt wordt aanzienlijk beïnvloed door de invoering van internet in landen als China en India. Van januari tot december 2019 kwamen in totaal 29.28.303 bezoekers India binnen met een e-visum, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de 23.69.941 bezoekers in dezelfde periode vorig jaar, volgens cijfers van het Indiase ministerie van Toerisme. Een andere belangrijke factor die de expansie van de regionale industrie stimuleert, is de toename van uitgaande reizen. Zo zei de China Tourism Academy dat de uitgaande toerisme-industrie van het land in 2018 steeg tot 149 miljoen reizen, een stijging van 14,7van 2017, Chinese toeristen gaven in 2017 meer dan 130 miljard dollar uit in het buitenland, een stijging van meer dan 13van het jaar daarvoor.

Korting controleren: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8771

E-Visa Market Key Players

Belangrijke spelers uit de industrie die in het rapport over de wereldwijde e-visummarkt worden geprofileerd, zijn onder meer SCICOM (Maleisië), Gemalto NV (Nederland), CBN (Canada), Securiport LLC (VS), C Serve Corporate Services (Mozambique), Mühlbauer Group (Duitsland), 4G Identity Solutions Private Limited (India), VFS Global Group (UAE), BLS International (India), Swiss Authentis S.A (Zwitserland), en MITECH (Oman).

De belangrijkste spelers hebben verschillende tactieken toegepast om hun leidende positie te behouden, zoals partnerschappen, fusies en overnames, nieuwe productlanceringen, geografische uitbreidingen en nog veel meer.

Related Reports:

https://techplanet.today/post/metaverse-market-demand-and-growth-analysis-with-forecast-up-to-2030

https://techplanet.today/post/live-streaming-market-detailed-analytical-overview-by-2030-1

https://techplanet.today/post/iot-platform-market-is-set-to-experience-revolutionary-growth by-2030

https://techplanet.today/post/cloud-video-streaming-market-statistics-business-opportunities-competitive-la

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire