header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De wereldwijde markt voor spraakherkenning zal naar verwachting 137,1 miljard dollar bereiken met een AGR van 13,7 in 2030 – rapport van Market Research Future (MRFR).

Oct 11, 2022 3:52 AM ET

Programmatic Advertising Market Overview:

De wereldwijde programmatic advertising market krijgt een aanzienlijke tractie. De stijging van het aantal mobiele gebruikers en mobiele toepassingen voor gaming, muziek en de levering van voedsel is de drijvende kracht achter de groei van de markt. Bovendien escaleert de toename van digitale media de marktwaarde, waardoor het volume van de geconsumeerde reclame-inhoud tijdens hun schermtijd toeneemt. De komst van verschillende entertainmentplatforms is een van de belangrijkste trends in de markt.

Programmatic Advertising Market Report Scope:

 

Parameter

Details

Winstverwachting in 2030

USD 137.1 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR van 13.7van 2022 tot 2030

Studieperiode:

2022 -2030

Report Coverage:

Report Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Vraag een sample aan van dit onderzoeksrapport https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3134

Door de proliferatie van nieuwe media is programmatic advertising een cruciaal kanaal geworden voor marketeers. Voor de komende jaren wordt een sterke groei van programmatic verwacht omdat marketeers hun advertentie-uitgaven willen maximaliseren & en het vertrouwen in de technologie groeit. Volgens MRFR zal de wereldwijde markt voor programmatic advertising tegen 2030 naar schatting 137,1 miljard dollar bereiken, met een groei van 13,7 AGR in de periode 2020-2030.

Meer nog, het toenemende gebruik van directe benaderingen van demand-side platforms (DSP’s) en header bidding hebben een positieve invloed op de marktgroei. Merken en bureaus zijn voortdurend op zoek naar manieren om first-party gegevens te gebruiken om klanten te targeten in digitale reclame. Adtech-partners zullen een belangrijke rol spelen bij het activeren van die strategieën.

De meeste inkopers voeren een Supply Path Optimization (SPO)-beoordeling uit om te reageren op de toenemende bezorgdheid over fraude en kwaliteit. In 2021 en 2022 wordt een gestage jaarlijkse groei van SPO-reviews gezien. Kopers stimuleren nu een groter deel van hun mediabestedingen via programmatic dan uitgevers inkomsten genereren via programmatic. Organisaties van alle groottes en industrieën streven ernaar de wereld van programmatic advertising te verkennen. Ze investeren steeds meer in het opbouwen van hun bedrijfsstrategie voor programmatic advertising.

Segm ents

Het wereldwijde programmatic advertising marktrapport is gesegmenteerd in apparaten, advertentieformaten, eindgebruikers en regio’s. Het apparaatsegment is onderverdeeld in desktops, mobiele telefoons en andere. Het segment advertentieformaten is onderverdeeld in desktopbanners, desktopvideo’s, mobiele banners, mobiele video’s en andere. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in onderwijs, reizen, financiën, detailhandel, media & entertainment en anderen. Het regionale segment is onderverdeeld in Amerika, Azië-Pacific, Midden-Oosten en Afrika, Europa en Rest van de Wereld.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/programmatic-advertising-market-3134

Programmatic Advertising Market Regional Analysis

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor programmatic advertising. Het grootste marktaandeel wordt toegeschreven aan de aanwezigheid van veel opmerkelijke spelers in de sector en gevestigde infrastructuren, waardoor een snellere ontwikkeling en vroegtijdige toepassing van geavanceerde technologieën mogelijk is. Bovendien stimuleert de groeiende vraag naar programmatic advertising in verschillende bedrijven de groei van de markt. De Noord-Amerikaanse markt voor programmatic advertising zal naar verwachting zijn dominante positie gedurende de geschatte periode behouden.

APAC is een andere lucratieve markt voor programmatic advertising-oplossingen. De regio is getuige van een toename van het aantal bedrijven die hun programmatische activiteiten uitbreiden. Bovendien hebben de meeste APAC-inkopers nu toegang tot gegevens van de eerste partij en zijn de respondenten zeer bezorgd over de kwaliteit van advertentiefraude. Bovendien versnellen de toegenomen investeringen van mediaprofessionals om hun programmatische reclameactiviteiten te vergroten de marktaandelen.

Zuidoost-Azië en India zijn de snelst groeiende digitale economieën in de regio en in de wereld. De sterke aanwezigheid van digitale reclameprofessionals, bureaus en uitgevers, naast de toenemende programmatische activiteiten in India, Australië, Indonesië en Japan, stimuleert de marktomvang van de regio. Bovendien wordt de marktgroei positief beïnvloed door de toenemende bezorgdheid over de afschrijving van identifiers en de kwaliteit van advertentiefraude.

De Europese markt voor programmatic advertising is wereldwijd in opkomst als een winstgevende markt. Factoren zoals de snellere implementatie van geavanceerde reclameoplossingen, de proliferatie van smartphones en de stimulerende opkomst in de muziek-, gaming- en voedselbezorgingssector ondersteunen de marktaandelen van de regio. Daarnaast bieden de opkomst van gedigitaliseerde reclameoplossingen en de invoering van programmatische reclamediensten lucratieve mogelijkheden.

Kijk op Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3134

Programmatic Advertising Market Competitive Analysis

Hoge concurrentie, de programmatic advertising markt lijkt gefragmenteerd met de aanwezigheid van talrijke gevestigde spelers. Deze spelers investeren zwaar in het verbeteren van de productkwaliteit en de wereldwijde uitbreiding. De belangrijkste spelers identificeren de behoefte aan programmatic advertising-oplossingen van wereldklasse en investeren in ultramoderne faciliteiten om diensten te verlenen.

Op 06 september 2022 kondigde Mediamond bijvoorbeeld een partnerschap aan met Adomik, een advertentieanalyseplatform, om zijn digitale programmatic Ad-campagnes te optimaliseren. Adomik is een in Parijs en New York gevestigd bedrijf dat uitgevers helpt bij het beheren en optimaliseren van programmatische campagnes om de inkomsten te maximaliseren.

Het partnerschap stelt Mediamond in staat om zijn verkoop van geautomatiseerde advertenties efficiënt te verhogen, beheerstromen te optimaliseren, leveringsprestaties te verbeteren en inkomsten te stimuleren. Mediamond kan verschillende tools gebruiken om controleprocessen te automatiseren om de leveringsefficiëntie te verbeteren, nieuwe zakelijke groeikansen te ontdekken en de reclame-inkomsten te verhogen.

Players die de wereldwijde programmatic advertising-markt leiden, zijn onder meer Adobe Marketing Cloud (VS), Adroll (VS), AdReady (VS), Centro, Inc. (VS), Choozle (VS), DataXu (VS), DoubleClick (VS), Outbrain (VS), PulsePoint, Inc. (VS), en Rubicon Project (VS), onder andere.

Gerelateerde rapporten:

https://bronzereview.com/some-interesting-facts-about-cloud-manufacturing/

https://techmodena.com/mobile-phones/antivirus-software/

https://factifying.com/artificial-intelligence-in-retail/

https://find24.info/blockchain-technology-uses-and-benefits/

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: sales@marketresearchfuture.com

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire