header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Elektrische tweewieler marktgroei Registreer een 34,57 AGR door top fabrikanten, trends, verkoop, regio’s, omvang en wereldwijde prognose 2022 – 2030

Oct 11, 2022 7:58 AM ET

De wereldwijde elektrische tweewielermarkt zal tegen 2030 USD 1,55 miljard bereiken met een AGR van 34,57, aldus het nieuwe rapport van Market Research Future.

Electric Two-Wheeler Market Drivers

Low Maintenance and Operating Costs to Boost Market Growth

The low maintenance and operating costs of electric two wheelers will boost market growth over the forecast period. De stijgende kosten van aardolieproducten is een van de meest kritieke elementen die de elektrische scooter- en motorfietssector stimuleren. De belangrijkste drijfveer van de elektrische scooter & motorfiets markt is de stijgende kosten van benzine goederen. De stijgende benzineprijs heeft al gevolgen voor consumenten in ontwikkelingslanden. Elektrische tweewielers zouden lagere gebruikskosten en meer efficiëntie kunnen hebben dan traditionele voertuigen. Elektronische systemen presteren beter dan mechanische modellen in termen van efficiëntie en duurzaamheid omdat ze minder vaak stuk gaan door minder wrijving en slijtage. Daardoor gaan elektrische tweewielers in vergelijking met benzinevoertuigen langer mee en zijn ze minder belastend voor het milieu. Elektrische scooters en motorfietsen met een grotere actieradius dan de bestaande soort elektrische tweewielers zullen naar verwachting door fabrikanten worden ontwikkeld. Elektrische scooters en motorfietsen met een grotere actieradius dan de bestaande soort elektrische tweewielers zullen naar verwachting door fabrikanten worden ontwikkeld.

Report Coverage

<td=”401″>2022- 2030<td=”401″>2022- 2030.2030

Metrics

Details

Marktomvang tot 2030

2027: USD 1.55 miljard dollar

CAGR

34.57 AGR (2022-2030)

Basisjaar

2021

Voorspellingsperiode

2022- 2030

De belangrijkste marktkansen

De vraag uit zowel binnen- als buitenland

Key Market Drivers

De toevoeging of het verlies van vloeibare

Avail Free Sample Pa ges: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5456

Opportunities

Rising Adoption by Logistics Companies to offer Robust Opportunities

Het toenemende gebruik van elektrische tweewielers door logistieke bedrijven om snelle en gemakkelijke post- en leveringsdiensten te verlenen, en de groeiende e-commerce-industrie zullen robuuste kansen bieden voor de markt tijdens de prognoseperiode.

Restraints and Challenges

Lack of Charging Infrastructure to act as Market Restraint

The lack of charging infrastructure and incidents of fire & battery overheating may act as market restraints over the forecast period.

Electric Two-Wheeler Market Segmentation

De wereldwijde markt voor elektrische tweewielers is onderverdeeld op basis van spanning, batterijtype en type.

Per type zal de elektrische motorfiets de markt aanvoeren tijdens de prognoseperiode.

Per type batterij is de markt voor elektrische tweewielers onderverdeeld in Sealed Lead Acid, Lithium-Ion en andere.

De elektrische tweewielermarkt is onderverdeeld in 24 V, 36 V, 48 V en meer dan 48 V.

COVID-19 Analysis of Electric Two-Wheeler Market

De COVID-19-epidemie heeft zich over de hele wereld verspreid, waardoor lockdowns zijn ingesteld om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Deze sluitingen hebben geleid tot de tijdelijke sluiting van fabrieken en andere bedrijven, wat de verkoop van elektrische tweewielers in een aantal landen heeft geschaad. Productiebedrijven hebben aanzienlijke vertraging opgelopen bij de productie en, als gevolg daarvan, bij het op de markt brengen van nieuwe producten, waardoor de groei van de markt wordt belemmerd. Veel productiebedrijven hebben te kampen met inkomstenverlies als gevolg van de lockdowns, waardoor zij gedwongen zijn hun operationele uitgaven te verlagen om concurrerend te blijven. De pandemie heeft zich snel over Europa verspreid, wat heeft geleid tot de sluiting van productiefaciliteiten en bijgevolg tot een daling van de verkoop van elektrische tweewielers. De geleidelijke opheffing van de sluitingen in verschillende landen tijdens het derde kwartaal van 2020 zal naar verwachting helpen bij het opnieuw opstarten van de productieactiviteiten, waardoor de productie en de verkoop van elektrische tweewielers tijdens de prognoseperiode zullen stijgen.

Vraag naar een verbazingwekkende korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5456

Elektrische tweewielerWheeler Market Regionale analyse

APAC to Head Electric Two Wheeler Market

In de regio Azië-Pacific, de elektrische tweewielersector naar verwachting China, India en Japan domineren. Elektrische tweewielers en elektrische tweewieleronderdelen zijn de meest populaire goederen op de wereldmarkt van de groeiende economieën in de regio. Tijdens de prognoseperiode zal de markt voor elektrische tweewielers waarschijnlijk ook worden gestimuleerd door het aantal bezoekers. China is een belangrijke producent van elektrische tweewielers in de regio Azië-Stille Oceaan. EV-innovaties zullen worden gefinancierd door een nieuw gevormd budget van 47 miljard USD dat in 2018 door China’s hervormings- en ontwikkelingscommissie is vastgesteld. Om zowel lokaal als wereldwijd aan de stijgende behoefte aan elektrische tweewielers te voldoen, proberen overheidsinstanties de kosten van deze voertuigen te verlagen.

Met de groeiende productie van elektrische tweewielers en de uitbreiding van het netwerk van laadinfrastructuur zal de regio Azië-Pacific in 2022 de grootste markt voor elektrische scooters en motoren hebben, met een volumeaandeel van 86%. De marktgroei in de regio kan ook worden gekoppeld aan de toegenomen vraag naar energie-efficiënt woon-werkverkeer en aan de vele initiatieven van commerciële groepen en overheden. China’s snelgroeiende economie stimuleert de groei van elektrische tweewielers om de vervuiling door ICE-voertuigen in het land te minimaliseren.

Ask to Expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5456

De Indiase regering stimuleert elektrische tweewielers in het land door middel van projecten zoals FAME-II, dat kopers subsidies en belastingvoordelen biedt. De regering heeft de FAME-II-regeling, die eerder werd ingevoerd van 2019 tot 31 maart 2022, opnieuw met twee jaar verlengd, tot 31 maart 2024. Onder dit concept zou ook de nodige laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen worden aangelegd. De regering heeft ook de subsidiestimulansen in het kader van dit programma verhoogd van 10.000 Rs per kWh- 15.000 Rs per kWh.

Electric Two-Wheeler Market Key Players

Belangrijke spelers in de markt voor elektrische tweewielers zijn,

  • Jiangsu Xinri E-Vehicle Co. Ltd(China)
  • Ampere Vehicles(India)
  • Vmoto Limited(Australië)
  • Hero Electric(India)
  • GOVECS AG(Duitsland)
  • Energica Motor Company S.p.A.( Italië)
  • Niu International (China)
  • China Zhongneng Vehicle Group Co.(China)
  • Zero Motorcycles Inc(VS)
  • en Wuxi YADEA Export-Import Co. Ltd(China).

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire