header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Else lanceert in China, ‘s werelds grootste markt voor zuigelingenvoeding, geschat op 33 miljard dollar

Oct 11, 2022 8:33 AM ET

Na een succesvolle samenwerking in juni met Baozun, een Chinese toonaangevende eCommerce distributeur, opende Else eind september officieel haar Tmall winkel voor Chinese consumenten, met andere winkels op grote e-Commerce platforms die binnenkort zullen volgen.

 

VANCOUVER, BC, 11 oktober 2022 – ELSE NUTRITION HOLDINGS INC. ( BABY ) ( BABYF ) ( 0YL.F ) (“Else” of de “Onderneming”), kondigt aan dat het op 29 september zijn vlaggenschip Chinese winkel op Tmall Global heeft gelanceerd en nu Else Nutrition Toddler Formula en Baby Cereal producten rechtstreeks aan Chinese consumenten verkoopt via de winkel. De opening van de Chinese markt is de derde markt voor Else in haar internationale expansie. Dit is de tweede nieuwe markt voor Else dit jaar, nadat het bedrijf in juni Canada betrad.

“De verkoop van onze innovatieve, plantaardige, schone kindervoedingsproducten in China is een belangrijke mijlpaal in het strategische plan van het bedrijf om een speler te worden op de wereldwijde markt voor kindervoeding. Na onze recente groei in Noord-Amerika zijn we op weg naar wereldwijde uitbreiding. We zijn zeer verheugd dat we kunnen voldoen aan de toenemende vraag in China naar een zuivelvrij alternatief voor kindervoeding en dat we de jongste generatie in China evenwichtige, plantaardige, zuivere, zuivel- en sojavrije alternatieven kunnen bieden.4%, de bijkomende vermoedelijke lactose-intolerante bevolking van ongeveer 25%, en het percentage zuigelingen en peuters jonger dan 2 jaar die beweren allergische symptomen te ondervinden is maar liefst 40,9% (3,7 miljoen zuigelingen/peuters).

Een andere indicator van de behoefte aan plantaardige alternatieven is het stijgende bewustzijn van de Chinese consument op het gebied van gezondheid en duurzaamheid, dat heeft geleid tot de toenemende consumptie van plantaardige melk, vooral onder Gen Z en Gen Y consumenten. De gemiddelde jaarlijkse groei van de Chinese plantaardige melkindustrie zal de komende jaren naar verwachting boven de 20% blijven, en de marktomvang zal tegen 2025 naar verwachting 300 miljard Yuan (56,65 miljard dollar CDN) bereiken”, aldus Hamutal Yitzhak, de CEO en medeoprichter van Else.

De wereldwijde markt voor zuigelingenvoeding was in 2021 goed voor ongeveer 77 miljard dollar. Verwacht wordt dat de markt zal groeien en tegen 2026 ongeveer 110 miljard dollar zal bedragen. China zal marktleider blijven met ongeveer 40% van het wereldwijde marktaandeel. De Chinese markt voor zuigelingenvoeding zal naar verwachting groeien met een CAGR van 8%, van 30 miljard dollar in 2021 tot 40 miljard dollar in 2025. Else koos ervoor om samen te werken met Baozun, de grootste e-commerce dienstverlener in de markt, om de meest effectieve penetratie te garanderen. De flagship store is al open op Tmall, en WeChat, JD en Douyin winkels zijn gepland om in de loop van het kwartaal te openen om het bereik en de bekendheid van de consument te vergroten.

“De samenwerking met Baozun, met hun ervaring en status als “zes-sterren” partner van Tmall, was een strategische keuze voor Else. Een die we zijn ervan overtuigd dat de weg zal leiden naar een sterke markttoegang en voortdurende groei in China” voegde Hamutal Yitzhak, CEO, en mede-oprichter van Else Nutrition toe. “We kijken uit naar vele mijlpalen in de Chinese markt, waaronder onze aanstaande winkellancering op WeChat, met zijn 1,25 miljard actieve gebruikers.”

Voor meer informatie, bezoek: www.elsenutrition.com of volg Else Nutrition op LinkedIn

Over Else Nutrition Holdings Inc.

Else Nutrition Holdings Inc. is een voedings- en voedingsbedrijf in de internationale expansiefase gericht op het ontwikkelen van innovatieve, schone en plantaardige voedings- en voedingsproducten voor baby’s, peuters, kinderen en volwassenen. Haar revolutionaire, plantaardige, niet-sojaformule is een schoon alternatief voor melkformules. Else Nutrition (voorheen INDI) won de prijs “2017 Best Health and Diet Solutions” op de Global Food Innovation Summit in Milaan. De holding, Else Nutrition Holdings Inc, is een beursgenoteerd bedrijf, genoteerd op de TSX Venture Exchange onder het handelssymbool BABY en staat genoteerd op de Amerikaanse OTC Markets Q.X. board onder het handelssymbool BABYF en de beurs van Frankfurt onder het symbool 0YL. Sinds de lancering van zijn Plant-Based Complete Nutrition for Toddlers, gemaakt van hele voedingsmiddelen, amandelen, boekweit en tapioca, heeft het merk duizenden krachtige getuigenissen en beoordelingen van ouders ontvangen en nationale retailer ondersteuning gekregen van Sprouts Farmers Market, en een snelle verkoopgroei bereikt. Else werd de #1 Best Seller op Amazon in het najaar van 2020 in de categorie New Baby & Toddler Formula. Het won onlangs de ‘Best Dairy Alternative’ Award 2021 op World Plant-Based Expo en was een Nexty Award Finalist op Expo West 2022 in de Plant-Based lifestyle categorie.

Investor Relations Contact:

RBMG – RB Milestone Group LLC

Trevor Brucato, Managing Director

E: [email protected]

www.rbmilestone.com

Lytham Partners, LLC

Mr. Ben Shamsian

New York | Phoenix

E: [email protected]

P: 646-829-9701

TSX Venture Exchange

Neither the TSX Venture Exchange nor its regulation services provider (as that term is defined in the policies of the TSX Venture Exchange) accept responsibility for the adequacy or accuracy of this release.

Caution Regarding Forward-Looking Statements

Dit persbericht bevat verklaringen die “toekomstgerichte verklaringen” kunnen vormen in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Toekomstgerichte verklaringen worden doorgaans gekenmerkt door woorden als “zullen” of soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht omvatten verklaringen met betrekking tot de verwachte data voor het indienen van de financiële documenten van de onderneming. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen weerspiegelen huidige schattingen, overtuigingen en veronderstellingen, die gebaseerd zijn op de perceptie van het management van de huidige omstandigheden en verwachte toekomstige ontwikkelingen, alsmede andere factoren die het management in de gegeven omstandigheden passend acht. Er kan geen zekerheid worden gegeven dat het voorgaande juist zal blijken te zijn. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan onder meer uit van de verwachting dat er geen onderbrekingen of storingen in de toeleveringsketen zullen optreden als gevolg van COVID-19 en dat de overeenkomst met de vennootschap inzake productie, bemiddeling en logistieke levering niet wordt beëindigd. De werkelijke resultaten kunnen afwijken van de schattingen, overtuigingen en veronderstellingen die in de toekomstgerichte verklaringen worden uitgedrukt of geïmpliceerd. Lezers wordt geadviseerd niet overmatig te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen, die slechts de verwachtingen van het management weergeven op de datum van dit persbericht. Het bedrijf wijst elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, tenzij dit wettelijk verplicht is.

Contactgegevens:

RBMG – RB Milestone Group LLC
Trevor Brucato, Managing Director
E: [email protected]
www.rbmilestone.com
Lytham Partners, LLC
Mr. Ben Shamsian
New York | Phoenix
E: [email protected]
P: 646-829-9701
Tags:   United States, Wire