header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Flashgeheugenmarkt naar verwachting 80 miljard dollar bereiken tegen 2025, met een groei van 4,9 AGR door Toenemende vooruitgang in opslagtechnologieën stimuleren de wereldwijde markt.

Oct 11, 2022 6:16 AM ET

De flash-geheugenmarkt is snel aangetrokken door de toenemende vraag naar zeer schaalbare geheugenapparaten van smartphones, laptops en computerindustrieën. Bovendien creëert het toenemende gebruik van verbonden & draagbare apparaten een aanzienlijke marktvraag. Embedded systemen vertrouwen op SPI NOR flash voor opstartcode en parallelle NAND flash voor gegevensopslag.

De stijgende vraag naar flash-geheugenapparaten in industriële, medische en automobieltoepassingen zal de marktgroei in de komende jaren ondersteunen. Market Research Future (MRFR) stelt dat de wereldwijde flashgeheugenmarkt naar schatting zal escaleren van 62,06 miljard dollar in 2019 tot 80 miljard dollar in 2025, met een groei van 4,9 AGR tijdens de evaluatieperiode (2020-2025).

Vooruitgang in opslagtechnologieën versnelt de groei van de markt. Daarnaast stimuleren het toenemende gebruik van het internet en slimme verbonden apparaten de flashgeheugenindustrie, die gegevens genereert. De toenemende vraag naar niet-vluchtig RAM om voorwaardelijke toegangsbeveiligingssleutels en hackbestendige opslag met uitstekende bescherming van inhoud en netwerktoegang te bieden, beïnvloedt de groei van de markt.

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktomvang in 2030

USD 80.0 miljard dollar

Groei:

CAGR van 4.95rom 2022 tot 2030

Prognoseperiode

2020-2027

Rapportdekking

Inkomstenprognose, concurrentielandschap, Groeifactoren en trends

Markt USP Covered

Industry Trends

Veel markten schakelen over op SPI NAND flash-geheugenproducten om de BOM-kosten te verlagen. Dit biedt niet alleen superieure prestaties, maar ook een grotere betrouwbaarheid, sneller opstarten en hogere schrijfsnelheden in een kleinere vormfactor. Als gevolg hiervan neemt het gebruik van flash-geheugen in industriële toepassingen voortdurend toe, waardoor de groei van de markt escaleert.

Het toenemende gebruik van OTP NOR flash-geheugen met hoge capaciteit in chips voor de volgende generatie set-top box beïnvloedt de groei van de markt. Bovendien heeft de toenemende vraag naar flash-geheugen een positieve invloed op de groei van de flash-geheugenmarkt. Er is veel vraag naar effectieve inventariscontrole en volgsystemen die efficiënt kunnen inspelen op veranderende bedrijfsomstandigheden.

De toenemende toepassing van flash-geheugenapparaten in steeds meer bedrijven wereldwijd stimuleert de marktontwikkeling. Omgekeerd zijn de hoge initiële investeringen die nodig zijn voor de aankoop en implementatie van flash-geheugen een belangrijke factor die de marktgroei zal belemmeren. Industriële NAND-flashapparaten omvatten solid-state drives (SSD’s), standaard verwijderbare geheugenapparaten, kaarten, modules en IC’s voor cyberbeveiliging.

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/986

Segmenten

De flashgeheugenmarkt wordt gesegmenteerd in typen, componenten, toepassingen, eindgebruikers en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in NAND en NOR flash geheugen. Het componentensegment is onderverdeeld in geheugenchips, flashcontrollers en andere.

Het toepassingssegment is onderverdeeld in smartphones, digitale camera’s, USB flash drives, solid-state drives, tablets & laptops, spelconsoles, mediaspelers en andere. Het eindgebruikerssegment is onderverdeeld in ondernemingen, industrie, particulieren en anderen. Het regionale segment is onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/flash-memory-market-986

Regionale analyse

De regio Azië-Pacific domineert de wereldwijde flash-geheugenmarkt, getuige de significante toepassing van NOR- en NAND-geheugenapparaten in verschillende toepassingen. Daarnaast is de aanwezigheid van belangrijke spelers in de industrie, naast de snelle economische groei en industrialisatie in de regio, een drijvende kracht achter het marktaandeel. Een toenemend aantal startende bedrijven in de regio stimuleert de groei van de flash-geheugenmarkt en vraagt om back-up faciliteiten voor toenemende data-accumulatie.

Noord-Amerika is een andere lucratieve markt voor flash-geheugenapparaten. De sterke aanwezigheid van veel belangrijke spelers en gevestigde ontwikkelingscentra stimuleren de marktgroei, waardoor geavanceerde opslagtechnologieën snel kunnen worden toegepast. Bovendien wordt de groei van de regionale markt gestimuleerd door het brede gebruik en de vooruitgang op het gebied van opslagtechnologieën. Toenemende investeringen in technologische ontwikkelingen stuwen de marktaandelen van de regio.

De flashgeheugenmarkt in de Europese regio groeit snel door de toenemende vraag naar betrouwbare back-up- en herstelsystemen. Bovendien stimuleren het toenemende aantal bedrijven en technologische upgrades de omvang van de markt. Landen als Frankrijk, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk zullen naar verwachting bijdragen aan de marktwaarde als gevolg van de aanhoudende economische groei.

Korting@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/986

Competitieve analyse

De marktvooruitzichten voor flashgeheugen lijken zeer concurrerend, met verschillende gevestigde spelers die een concurrerend landschap vormen. De spelers richten zich op productontwikkeling & uitbreiding. De spelers in de sector zoeken naar mogelijkheden om de waardeketen uitgebreid te verbeteren, waarbij ze zich richten op O&O-investeringen en strategische initiatieven. Nieuwkomers betreden de markt met concurrerende prijzen om voet aan de grond te krijgen op internationale markten.

Op 13 september 2022 introduceerde IOXIA America, Inc. bijvoorbeeld een nieuw flashgeheugen van industriële kwaliteit – BiCS FLASH 3D Flash Memory, dat betrouwbaarheid, robuustheid en ondersteuning voor industriële temperaturen biedt. Deze nieuwe serie kan de unieke vereisten van industriële toepassingen ondersteunen, waaronder telecommunicatie, netwerken, embedded computing en nog veel meer. KIOXIA biedt ook een breed temperatuurbereik van SLC-flashgeheugenoplossingen met lage dichtheid, ontworpen om industriële toepassingen te ondersteunen.

De spelers die de wereldwijde flashgeheugenmarkt leiden, zijn onder meer Toshiba (Japan), Samsung (Zuid-Korea), Intel (VS), IM Flash (VS), SanDisk (VS), Micron Technology, Inc. (VS), SK Hynix (Zuid-Korea), Cypress Semiconductor Corporation (VS), STMicroelectronics (Zwitserland) en Qimonda (Duitsland), onder andere.

Gerelateerde rapporten:

Next-Generation Memory Market, Per Product, Per Toepassing – Forecast 2030

In-Memory Database Market: By Data Type, By Processing Type, Online Transaction Processing, Application- Global Forecast till 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: sales@marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire