header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Internet of Things (IoT) markt neemt toe als gevolg van de groeiende trend voor Smart City oplossingen | Met een 25,7 AGR

Oct 11, 2022 6:23 AM ET

Marktanalyse

De wereldwijde internet of things-markt zal tegen 2030 741,35 miljard dollar bereiken bij een AGR van 25,7, stelt het nieuwe rapport van Market Research Future.

IoT Market Drivers

Groeiende trend voor Smart City-oplossingen om de marktgroei te stimuleren

Deelnemers zijn onder druk gezet om hun penetratie in onontgonnen gebieden te vergroten als gevolg van de groeiende behoefte aan smart city-oplossingen. Deelnemers uit de sector denken dat het marktaandeel van Internet of Things (IoT) aanzienlijk zal toenemen met de toepassing van slimme technologieën.

Report Scope:

 

Parameter

Details

Winstverwachting in 2030

USD 741.35 Billion

Groeipercentage:

CAGR van 25.7van 2022 tot 2030

Studieperiode:

2022 -2030

Rapportdekking:

Omzetprognose, Concurrentielandschap, Groeifactoren en Trends

Vraag een sample aan van dit onderzoeksrapport @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1176

IoT Market Opportunities

Increasing Implementation across Different End-User Sectors to offer Robust Opportunities

Het toenemende gebruik van het IoT in verschillende eindgebruikerssectoren zoals gezondheidszorg, automotive en productie zal lucratieve kansen bieden voor deze markt in de beoordelingsperiode.

IoT Market Restraints

Limited IoT Experts to act as Market Restraints

The limited number of IoT professionals may act as a market restraint over the forecast period.

Uitdagingen

Slechte operationele efficiëntie als marktuitdaging

Het gebrek aan vooruitgang in communicatietechnologie in combinatie met een slechte operationele efficiëntie in ontwikkelingseconomieën kan fungeren als marktuitdagingen in de beoordelingsperiode.

IoT Market Segmentation

De internet of things-markt is onderverdeeld op basis van eindgebruik, organisatiegrootte en component.

Per component zal software de markt tijdens de prognoseperiode leiden.

Op basis van organisatiegrootte zullen grote ondernemingen de markt domineren tijdens de prognoseperiode.

Op basis van eindgebruik is de IoT-markt onderverdeeld in consumenten en industrie.

Bekijk het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/internet-of-things-market-1176

COVID-19 Analyse

De COVID-19 epidemie heeft een enorm effect gehad op de IoT business. De toeleveringsketen voor IoT-sensoren is in alle mondiale gebieden aanzienlijk beïnvloed. Door een inkrimping van het personeel en een vertraging in de levering van hardware is de inzet van IoT en sensoren in veel projecten opgeschort. De pandemie heeft de toeleveringsketen beïnvloed, waardoor veel productiebedrijven hun productie hebben verlaagd, waardoor de vraag naar IoT-artikelen onder de productie-eenheden is vertraagd. De epidemie heeft echter de verschuiving naar “thuiswerken” versneld, waardoor de behoefte aan automatisering en beheer op afstand toeneemt. IoT-systemen worden steeds belangrijker, met name om operationele effectiviteit en kostenbesparingen te garanderen met minder personeel. Om de geïnstalleerde IoT-functies te ondersteunen, zal de markt voor softwareoplossingen naar verwachting snel groeien. Veel fabrikanten van software erkennen de voordelen van oplossingen voor bewaking op afstand.

IoT Market Regional Analysis

North America to Lead Internet of Things Market

Omdat het een technologisch geavanceerde regio is, levert Noord-Amerika een van de grootste bijdragen aan de wereldwijde Internet of Things markt. Zowel de VS als Canada hebben een ontwikkelde economie, waardoor ze aanzienlijke investeringen kunnen doen in O & D-projecten. De Noord-Amerikaanse IoT-markt is gegroeid als gevolg van de snelle digitalisering in alle aandachtsgebieden van de industrie, het toenemende gebruik van slimme verbonden apparaten en technologische doorbraken. Het toegenomen gebruik van verbonden apparaten en de bijbehorende netwerkinfrastructuur, evenals de toegenomen samenwerking tussen aanbieders van hardware, netwerken en software, zijn de belangrijkste factoren die bijdragen aan de groei van de IoT-markt in het Noord-Amerikaanse gebied. In het gebied wordt veel gebruik gemaakt van slim vervoer, dat forenzen helpt om veilig hun bestemming te bereiken. Door IoT-mogelijkheden te omarmen, verbeteren en optimaliseren Canadese bedrijven hun bedrijfsvoering. Daarnaast produceren en vermarkten de bedrijven IoT-technologie om organisaties te helpen efficiënter te werken. In Noord-Amerika, waar er tal van bekende openbare veiligheidsorganisaties zijn, waaronder brandweer en medische nooddiensten, zijn slimme burgerdiensten een ontwikkelingsfacilitator. Het gebruik van slimme diensten setup is toegenomen als gevolg van technologische verbeteringen, het helpen van de regio bij het opzetten van een veilige omgeving die is gericht op de eisen van de bewoners.

Kijk korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1176

APAC to Have Favorable Growth in Internet of Things Market

Azië-Pacific is het grootste productiecentrum ter wereld, wat een enorme kans biedt voor de Internet of Things (IoT)-industrie om te bloeien. Door de vooruitgang in IT-infrastructuur heeft de regio een aanzienlijk potentieel om Internet of Things (IoT)-marktoplossingen toe te passen. China, India, Japan en de rest van Azië-Pacific zijn de landen waarin de regio is verdeeld. Verwacht wordt dat China tijdens de verwachte periode de leiding zal nemen en de grootste CAGR van alle landen zal hebben. Een aantal ontwikkelde en opkomende economieën zijn te vinden in Azië-Pacific, waaronder Singapore, India, Australië, China en Japan. Deze regio is uitgegroeid tot een waardevolle markt voor de IT-industrie dankzij de hoge mate van adoptie van nieuwe technologie.

Key Players

Eminente spelers uit de industrie die worden geprofileerd in het internet of things marktrapport zijn Amazon Web Services (VS), AT & T Inc. (VS), Cisco System Inc. (VS), Google Inc. (VS), Oracle Corporation (VS), Dell Inc. (VS), Microsoft Corporation (VS), Hitachi Data Systems (VS), Huawei Technologies Co. Ltd. (China), International Business Machines Corporation (IBM) (VS), Netobjex Inc. (VS) en Arctouch (VS).

Gerelateerde rapporten:

https://icrowdnewswire.com/2022/09/13/by-2030-metaverse-market-to-see-45-2-growth-metaverse-innovation-expected-to-be-a-105597-5-million-dollar-market/

https://icrowdnewswire.com/2022/09/14/global-live-streaming-market-to-flourish-at-a-cagr-of-over-29-3-by-2030/

https://icrowdnewswire.com/2022/09/14/procurement-software-market-to-flourish-at-a-cagr-of-10-1-by-2030/

https://icrowdnewswire.com/2022/09/14/web-3-0-blockchain-market-to-flourish-at-a-cagr-of-44-6-by-2030-web-3-0-to-have-a-promising-future-ahead/

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire