header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LAN-kabelmarkt groeit met 4,8 AGR tegen 2030 | Toegenomen datatransmissie-eisen creëren aanzienlijke vraag naar LAN-kabels

Oct 11, 2022 3:55 AM ET

De wereldwijde LAN-kabelmarkt zal naar verwachting een grote vraag kennen. LAN/lokale netwerken zijn belangrijk voor computernetwerken en aangesloten apparaten. Een LAN-kabel verbindt computers, apparaten en hardware met een LAN. De groei van de markt wordt gestimuleerd door de toegenomen datatransmissieactiviteiten wereldwijd.

Met de toename van de behoefte aan hogesnelheidsinterconnecties van computers zal de markt de komende jaren een aanzienlijke impuls krijgen. Market Research Future (MRFR) verwacht dat de wereldwijde LAN-kabelmarkt waardering zal escaleren van USD 5.778,9 MN in 2020 tot USD 9,60 BN in 2030, met een groei van 4,8 AGR tijdens de beoordelingsperiode (2021-2030).

LAN’s zijn noodzakelijk geworden in het huidige verbonden tijdperk, het verbeteren van de gebruikerservaring op vele verschillende manieren, of het nu gaat om het spelen van online games of het ontwerpen van computer graphics. Het gebruik van LAN-kabels om verschillende aangesloten apparaten, computers, switches en een router/modem met elkaar te verbinden is de gangbare manier om een LAN op te zetten. Ook kan een LAN via deze kabels op een ander LAN worden aangesloten.

Draadloze repeaters en draadloze routers zijn de meest voorkomende WiFi-apparaten die op een paar verschillende manieren via een LAN-kabel worden aangesloten. Ondanks al het gemak van draadloze technologie, wordt voor een betrouwbaarder netwerk meer de voorkeur gegeven aan een bekabelde LAN-verbinding, omdat harde bedrading een sterkere verbinding oplevert dan WiFi, vooral op een netwerk met veel gebruikers, wat prestatievoordelen oplevert op smart-tv’s, computers, spelconsoles en andere.

Get a Free Sample Copy@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10130

Report Scope:

Report Attribute/Metric

Details

Marktgrootte in 2030

USD 9.60 miljard dollar

Groei:

CAGR van 4.8van 2020 tot 2030

Forecast Period

2020-2030

Report Coverage

Revenue Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, en trends

Competitieve analyse

De LAN-kabelmarkt lijkt zeer concurrerend en wordt gekenmerkt door toenemende strategische deals, zoals uitbreiding, fusies & overnames, samenwerking en productlanceringen. Grote spelers investeren ook strategisch in onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en bevorderen hun uitbreidingsplannen. Toonaangevende LAN-kabelfabrikanten ontwerpen een portfolio van technologieën, waarbij de toonaangevende ontwikkeling, supply chain, technologie, constructie en O & M expertise wordt gecombineerd.

Op 16 juni 2022 heeft Sanwa Electric Instrument Co. (Japan) de beschikbaarheid aangekondigd van zijn LAN-kabeltester LAN-256003PRO, die de verbindingsstatus en schildstatus kan controleren. De onderneming is ook begonnen met de verkoop van de LAN-kabeltester, die op een klein display wordt gepresenteerd. Naast LAN-kabels kan de tester ook telefoonkabels en coaxiale CATV-kabels testen, waarbij de toestand van de verbinding, omgekeerde bedrading, kortsluiting, open, verkeerde bedrading, split pair, schildstatus, kabellengte, enz. worden gecontroleerd.

Vooraanstaande spelers op de LAN-kabelmarkt zijn Fiberstore (FS.COM Inc. – VS), OTSCable.com Co Ltd. (China), Black Box Corporation (OTSCable.com Co. Co Ltd. (China), Black Box Corporation (VS), Belden Inc. (VS), Hitachi Ltd. (Japan), Infinite Electronics Inc. (Japan), Infinite Electronics International Inc. (VS), DBA Primus Cable (VS), Huzhou Shumai Cable Co., Ltd. (China), Nexans SA (VS). (China), Nexans SA (Frankrijk), LEONI AG (Duitsland) en General Cable Technology Corporation (VS), onder andere.

Get Complete Report Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/lan-cable-market-10130

Industry Trends

Digitale communicatie explodeert verder, waardoor een enorme vraag ontstaat in de markt voor high-speed Ethernet-kabels. Bovendien hebben drastisch veranderende communicatiemethoden gevolgen voor de onderliggende bekabelingsinfrastructuur. De prestaties van lokale netwerken moeten voortdurend worden verbeterd om aan de groeiende vraag te voldoen en congestieproblemen te voorkomen. Dit onderbouwt de vraag naar draadloze LAN-kabels.

De toegenomen behoefte aan snel internet creëert een enorme vraag naar LAN-kabels en glasvezel. Ook is de vraag naar glasvezel en LAN-kabels gestegen omdat mensen die thuis werken op zoek zijn naar goed internet. Een nadeel van deze groei zijn de hoge prijzen die de volumes beïnvloeden. Daarom breiden fabrikanten de productiecapaciteit en het portfolio van LAN-kabels uit. Ze richten zich ook op 5G voor groei en 5G-producten in glasvezel, waardoor de middelen voor de uitbreiding van distributienetwerken toenemen.

Factoren die het marktlandschap verhogen zijn onder meer de toenemende adoptie van LAN-kabels in kantoren, industrieën en huizen en grote implementaties van LAN-kabels in de industrieën. Bovendien escaleren de toenemende investeringen in de ontwikkeling van LAN-kabels en de uitbreiding van de lijncapaciteit de marktwaarde. De toenemende digitalisering in het bedrijfsleven en de snelle industrialisering en verstedelijking in opkomende regio’s genereren een enorme marktvraag.

Grote investeringen van de belangrijkste spelers om innovatieve oplossingen te bieden aan het MKB en te voldoen aan de toenemende vraag naar LAN-kabels vanuit de sectoren gezondheidszorg, detailhandel en e-commerce beïnvloeden de marktaandelen. Explosieve digitale communicatie en de vraag naar snelle Ethernet-kabels en veranderende communicatiemethoden hebben een impact op de onderliggende bekabelingsinfrastructuur.

Check Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10130

De proliferatie van de productiesector en de snelle adoptie van slimme fabrieken & IoT-infrastructuur zijn belangrijke groeidrijvers. Lokale netwerken moeten de LAN-kabelprestaties voortdurend verbeteren om aan de groeiende vraag te voldoen en congestieproblemen te voorkomen. Dit zou op zijn beurt de vraag naar draadloze LAN-kabels onderbouwen. Ook het toenemende aantal datacenters en de vraag naar snelle gegevensoverdracht bieden aanzienlijke mogelijkheden.

De opkomst van eenvoudige off-the-shelf apparaten, waarbij LAN-kabels worden gebruikt om de snelheids- en afstandsbeperkingen van multimodale glasvezel over bestaande legacy multimodale infrastructuur tot enkele kilometers te vervoeren, beïnvloedt de marktinkomsten. Toenemende implementaties van single-mode wavelength division multiplexing (WDM) technologieën door netwerkbeheerders drijven de groei van de LAN-kabelmarkt.

Related Reports:

Industrial Radiography Market Research Report: By Component, Imaging Technology, Radiation Type, End-Users and Region – Forecast till 2027

P2P Antennas Market Research Report: By Type, Polarization, Diameter, Frequency Range, Application and Region – Forecast till 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire