header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Met 47,6 AGR zal de omvang van de 5G-markt [2022-2030] 198,44 miljard dollar bereiken.

Oct 11, 2022 3:13 AM ET

Marktanalyse

De wereldwijde 5G Market zal tegen 2030 198,44 miljard dollar bereiken met een AGR van 47,6, stelt het nieuwe rapport van Market Research Future.

 

5G Market Drivers

Groeiende behoefte aan High-speed Data Connectivity to Boost Market Growth

De groeiende behoefte aan high-speed data connectiviteit voor unified IoT toepassingen zoals smart home energy management zal de marktgroei tijdens de beoordelingsperiode stimuleren.

 

Kansen

Verhoogde behoefte aan internetabonnementen biedt robuuste kansen

De toegenomen behoefte aan internetabonnementen in combinatie met de groeiende behoefte aan uitgebreide en hogesnelle netwerkdekking zal de markt tijdens de prognoseperiode grote kansen bieden.

Report Scope:

Parameter

Details

Winstverwachting in 2030:

USD 198.44 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR van 47.6van 2022 tot 2030

Voorspellingsperiode:

2022 -2030

Report Coverage:

Report Forecast, Competitive Landscape, Growth Factors, and Trends

Vraag een sample aan van dit onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2630

Restraints and Challenges

Small Cell Installations to act as Market Restraint

De installaties van kleine cellen en de hoge installatiekosten van het 5G-netwerk kunnen tijdens de prognoseperiode als marktrestricties fungeren.

 

 

5G Markt Segmentatie

De wereldwijde 5G-markt is onderverdeeld op basis van toepassingen en componenten.

Jinxdeepl82

De 5G-markt wordt op basis van componenten onderverdeeld in apparaat-naar-apparaat-communicatie en fantoomcel.

 

Aan de hand van de toepassingen wordt de 5G-markt onderverdeeld in gezondheidszorg, nutsbedrijven, energie, detailhandel, auto’s en consumentenelektronica.

COVID-19 Analyse

De verspreiding van de COVID 19-pandemie heeft aanzienlijke verstoringen veroorzaakt in bedrijven over de hele wereld. De huidige situatie is moeilijk, en talrijke bedrijven en bedrijfstakken in de hele wereld gaan ermee om en ontwikkelen methoden om de door de pandemie veroorzaakte verliezen te compenseren. De wereldwijde pandemie heeft de manier waarop bedrijven hun activiteiten uitvoeren aanzienlijk veranderd, en wat de 5G-uitroldiensten van de techgiganten betreft, is het primaire doel om diensten te verlenen aan de communicatieaanbieders in overeenstemming met de industrienormen en om het publiek bewust te maken van de invoering van de technologie in verschillende gevestigde industrieën. De communicatie-exploitanten krijgen onder COVID 19 opties om de omvang en het tempo van hun 5G-investeringen te vergroten.

Browse Full Report: https://www.marketresearchfuture.com/reports/5g-market-2630

5G Market Regional Analysis

Noord-Amerika is een van de topmarkten voor 5G-infrastructuur in termen van inspanningen op het gebied van onderzoek en ontwikkeling (R & D), netwerkontwerp en -uitrol, en de aanwezigheid van belangrijke industriële spelers. Het is bekend dat Noord-Amerika snel nieuwe, geavanceerde technologieën toepast, zoals draagbare technologie, autonome en gekoppelde voertuigen en het internet der dingen (IoT). De voor deze technologieën vereiste betrouwbare en snelle connectiviteit wordt aangepakt door 5G. De voornoemde markt in Noord-Amerika mag zich dan ook verheugen op sterke groeimogelijkheden. De markt voor 5G-diensten wordt in Noord-Amerika gedomineerd door de Verenigde Staten, de grootste geografische component. Door de toenemende behoefte aan 5G-netwerken groeit de markt voor 5G-diensten in Noord-Amerika. De regio zal in 2019 meer dan 270 miljoen 5G-abonnementen hebben, die meer dan 60% van alle mobiele abonnementen uitmaken, volgens het Mobility Report van Ericcson uit juni 2019. Dit suggereert dat de regio veel potentieel heeft voor 5G-diensten. Belangrijke regionale telecomspelers zijn gevestigd in Noord-Amerika en zij investeren voortdurend in de uitbreiding en modernisering van hun infrastructuur. Tijdens de projectieperiode wordt verwacht dat dit het gebruik van 5G-diensten zal doen toenemen.

 

APAC to Have Admirable Growth in 5G Market

China, Japan, & Zuid-Korea hebben de grootste marktaandelen in de Aziatisch-Pacifische 5G-dienstenmarkt, de regio met de snelste groei. Een van de belangrijkste elementen die de markt voor 5G-diensten in de regio Azië-Stille Oceaan bevorderen, is de inzet van nieuwe en verbeterde technologie. Marktdeelnemers omarmen geavanceerde technologieën zoals blockchain, edge computing en 5G-kerntechnologie om de ontwikkeling van de 5G-dienstenmarkt in de regio te bevorderen. De uitbreiding van de informatietechnologiesector helpt ook de markt voor 5G-diensten uit te breiden en te ontwikkelen. Vanwege de implementatie van de volgende generatie infrastructuur voor de productiesector, media & entertainment, gezondheidszorg en andere industrieën, wordt verwacht dat de 5G-dienstenmarkt de expansie van het gebied Azië-Pacific gedurende de projectieperiode zou versnellen.

Check Discount: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2630

 

5G Market Key Players

Eminente marktspelers geprofileerd in het wereldwijde 5G-marktrapport zijn Verizon Wireless (V.S.), LM Ericsson (Zweden), AT & T Inc. (VS), Alcatel-Lucent (Frankrijk), Huawei Technologies Co. Ltd. (China), China Mobile Ltd. (China), NTT DOCOMO, Inc. (Japan), Bharti Airtel Limited (India), en Vodafone Group PLC (VK).

De belangrijkste spelers hebben verschillende strategieën toegepast om voorop te blijven lopen, zoals fusies en overnames, partnerschappen, nieuwe productlanceringen, geografische uitbreidingen en andere.

Gerelateerde rapporten:

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire