header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Met een groei van 24,8%: Online advertentiemarkt genereert inkomsten van 380,92 miljard dollar tegen 2030

Oct 11, 2022 3:01 AM ET

De wereldwijde Online Classified Market groeit snel door de opkomst van digitale media. Online advertenties worden een groeimotor voor bedrijven, waardoor de marktwaarde toeneemt. Gezien de toenemende volumes van reclame-inhoud verwacht Market Research Future (MRFR) dat de wereldwijde markt voor online advertenties tegen 2030 380,92 miljard dollar zal bedragen, met een AGR van 24,8 tijdens de prognoseperiode (2020-2030).

De introductie van gerichte reclameplatforms via live televisie en marketingapps versnelt de groei van de online advertentiemarkt. Bovendien zal de markt dankzij de aanzienlijke technologische vooruitgang de komende jaren een aanzienlijke inkomstenportefeuille kunnen creëren. Aanzienlijke investeringen door marktspelers om hun dienstenportfolio’s te verbeteren bepalen het toekomstige landschap van de wereldwijde online classifiedsmarkt.

Report Scope:

Parameter

Details

Winstverwachting in 2030

USD 380.92 miljard dollar

Groeipercentage:

CAGR van 24.8van 2022 tot 2030

Groeiperiode:

2022 -2030

Rapportdekking:

Omzetprognose, Concurrentielandschap, Groeifactoren en Trends

Vraag een sample aan van dit onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7555

Ze ontwikkelen geavanceerde technologieën die het klantenbestand kunnen stimuleren en gegevens kunnen genereren rond contentvoorstellingen & gebruikersgedrag, wat de groei van de markt positief beïnvloedt. De integratie van technologie biedt verschillende mogelijkheden, wat de inkomsten van de markt bevordert. De proliferatie van personal computing en mobiele telefoons bevordert de marktwaarde, waardoor adverteerders originele inhoud rechtstreeks aan de consument kunnen leveren.

Het aantal websites met rubrieksadvertenties en marktplaatsen is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Daarnaast wordt het groeiende marktlandschap bepaald door de stijgende internetpenetratie wereldwijd en het toenemende gebruik van online platforms door grote merken & dealers om hun verkoop te verhogen. Er is een onvermijdelijke uitbreiding van het genereren van leads in grote bedrijven in alle sectoren via online middelen.

Segmenten

De online geclassificeerde markt wordt gesegmenteerd in types, bedrijfsmodellen, inkomstenbronnen en regio’s. Het type segment is onderverdeeld in gezondheidsclassificaties, dienstenclassificaties en productclassificaties. Het segment bedrijfsmodel is onderverdeeld in verticale modellen en horizontale modellen.

Het segment inkomstenbron is onderverdeeld in banner classifieds, social media classifieds, search engine marketing (SEM), mobiele classifieds en website classifieds. Het regionale segment is onderverdeeld in Noord- en Zuid-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Online Classified Market Regionale analyse

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor online advertenties, voornamelijk vanwege het toenemende aantal internetgebruikers. Daarnaast zijn de grote technologische vooruitgang en de vroege toepassing van innovatieve technologieën voor het verbeteren van de efficiëntie en prestaties van online marketingactiviteiten de drijvende kracht achter de regionale marktgroei. Stijgende aantallen online analisten, social media managers en videografen, naast de sterke aanwezigheid van e-commerce bedrijven en de proliferatie van kunstmatige intelligentie en big data, stimuleren de marktgrootte.

Browse Full Report: https://www.marketresearchfuture.com/reports/online-classified-market-7555

Europa is een andere lucratieve markt voor online classified sites. Het stijgende aantal internetgebruikers en de toepassing van innovatieve technologieën om de efficiëntie van dagelijkse taken te vergroten, onderbouwen de omvang van de markt. Bovendien hebben de technologische vooruitgang en de stimulerende opkomst van platforms voor online marketingmedia in landen als Noorwegen en Frankrijk een positieve invloed op de marktgroei. Duitsland en het Verenigd Koninkrijk zijn de snelgroeiende online classifiedsmarkten, getuige de stijgende populariteit van online classifieds in verticale bedrijfsmodellen.

De online classifiedsmarkt in de regio Azië-Pacific is sterk in opkomst. Enorme investeringen in digitale reclame en het stijgende aantal bedrijven creëren aanzienlijke marktkansen. De toenemende populariteit van horizontale geclassificeerde modellen en het toenemende gebruik van geclassificeerde platforms door consumenten om koopwaar te zoeken in verschillende categorieën in deze regio beïnvloeden de marktinkomsten.

Online geclassificeerde markt Competitieve analyse

De online geclassificeerde markt lijkt gefragmenteerd met de aanwezigheid van talrijke gevestigde spelers. Deze spelers investeren zwaar in de verbetering van de productkwaliteit en de wereldwijde expansie. De belangrijkste spelers identificeren de behoefte aan online classifieds van wereldklasse en investeren in ultramoderne faciliteiten om diensten te verlenen.

Op 10 maart 2022 lanceerde het online platform PistonHeads bijvoorbeeld een nieuwe classifieds-site voor een verbeterde ervaring voor tweedehands auto’s. Het platform is van de grond af bijgewerkt met verbeterde diensten om leukere ervaringen te geven. De upgrade is uitgevoerd als onderdeel van een doorlopend investeringsprogramma in PistonHeads. PistonHeads wil het kopen van een tweedehands auto gemakkelijker maken dan ooit tevoren en bevestigt dat de geclassificeerde zoekmogelijkheden van de site zijn bijgewerkt om de browse-ervaring op alle apparaten te verbeteren en te versnellen.

Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/7555

In een ander geval, op 25 juni 2021 , kondigde Adevinta de overname aan van de geclassificeerde activiteiten van eBay Inc. EBay’s wereldwijde netwerk van websites met geclassificeerde advertenties omvat advertenties voor auto’s, onroerend goed en banen. Dit is een game-changing transactie voor Adevinta, waardoor het zich positioneert als marktleider in 16 landen. De deal vermindert het eigendomsbelang van eBay in Adevinta tot 33% of minder in de komende 18 maanden om de mededingingsbezwaren van de Oostenrijkse regelgevende instanties weg te nemen.

Partijen die de wereldwijde markt voor online advertenties leiden zijn Masig (Singapore), Singapore Press Holdings Ltd. (Singapore), Syokok, Singapore Press Holdings Co. Co. (Singapore), Syoknya (Maleisië), Jualo (Maleisië), Craigslist (VS), MY (VS), Mitula Group (Spanje), Facebook (VS), Claseek Pte. Ltd. (Singapore), en Microsoft Corporation (VS), onder anderen.

Gerelateerde rapporten:

https://icrowdnewswire.com/2022/09/07/growing-popularity-of-e-sports-and-video-games-to-boost-entertainment-and-media-market-growth/

https://icrowdnewswire.com/2022/09/07/growing-demand-for-mobile-gaming-among-youths-to-boost-gaming-market-growth/

https://icrowdnewswire.com/2022/09/07/shifting-of-business-associations-towards-iot-and-cloud-based-services-to-boost-strategy-consulting-market-growth/

https://icrowdnewswire.com/2022/09/07/shifting-of-business-associations-towards-iot-and-cloud-based-services-to-boost-strategy-consulting-market-growth/

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire