header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


NASL kondigt rebranding aan, verandert naam in Advion

Oct 11, 2022 8:26 AM ET

Washington, DC-

Vandaag tijdens de 33e jaarlijkse bijeenkomst van de National Association for the Support of Long Term Care (NASL), kondigde het NASL-bestuur aan, “NASL gaat een nieuw tijdperk in onder een nieuwe naam – Advion.”

De rebranding van de organisatie begon meer dan een jaar geleden met focusgroepen en discussies met NASL-leden, het bestuur en de belangrijkste belanghebbenden. Uit deze discussies kwam een consistent thema naar voren – de naam van de vereniging geeft niet de diversiteit weer van het werk waarbij NASL-leden betrokken zijn. Uit discussies met leden bleek ook dat de rol van NASL als belangenbehartiger voor haar leden en de sector als geheel een van de sterke punten van de vereniging is.

Board President Mike Capstick verklaarde: “De naam Advion vertegenwoordigt een samensmelting van onze sterke punten – als belangenbehartigers voor onze leden en degenen die zij bedienen en als kampioenen voor het werk van onze leden in een steeds diverser wordende sector voor langdurige en postacute zorg en diensten voor senioren.”

In de afgelopen 33 jaar heeft de naam NASL een aanzienlijke merkentrouw opgebouwd dankzij de waarde die de organisatie levert voor haar leden en de solide reputatie die NASL heeft opgebouwd in de beleidsarena. Chief lobbyist en Executive Vice President Cynthia Morton: “We zijn niet van plan om onze zuurverdiende reputatie op Capitol Hill en in vele regeringen op te geven. Daarom hebben we een slogan voor Advion aangenomen – De volgende generatie NASL. Deze nieuwe naam weerspiegelt beter de uitbreiding van onze leden naar diensten voor de ouderenzorgmarkt buiten de traditionele langdurige zorginstellingen.”

Advion zal later dit jaar een nieuwe website lanceren met de nieuwe naam en het nieuwe logo. Aanvullende details zullen worden vrijgegeven als onderdeel van een iteratief rebranding proces.

De aankondiging voor de NASL 33e jaarlijkse bijeenkomst werd beantwoord met een staande ovatie door de NASL

– nu Advion – leden.

 

##

 

Advion is een handelsvereniging van leveranciers van producten en diensten aan de postacute sector en senior living communities, die haar leden vertegenwoordigt op Capitol Hill in wetgevende en regelgevende kwesties die van invloed zijn op de kwaliteit van zorg aan patiënten in de langdurige en postacute zorg setting. Heeft u vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op met Advion op (202) 803-2385 [email protected]

 
 
 

Contactgegevens:

Name: Cynthia Morton
(202) 213-0289
Website: www.NASL.org
Email: [email protected]
Job Title: Executive Vice President
Tags:   United States, Wire