header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Proof integreert met Clio om met één klik iedereen en overal te bedienen

Oct 11, 2022 1:53 AM ET

Een nieuwe integratie transformeert de manier waarop advocaten juridische documenten aanleveren – van het creëren van serveerstukken tot de uitvoering – allemaal binnen ‘s werelds toonaangevende juridische technologieplatform

DENVER, COLORADO-Oct. 10, 2022 – Proof, een innovatief service of process platform dat de levering van juridische documenten aandrijft, kondigde vandaag haar integratie aan met Clio-‘s werelds toonaangevende cloud-based juridische technologie. De integratie is een van de eerste embedded apps in Clio, waarbij klanten gemakkelijk gebruik kunnen maken van Proof legal document delivery direct vanuit Clio’s legal practice management software, Clio Manage.

Proof’s service of process platform verbindt advocatenkantoren rechtstreeks met een nationaal netwerk van onafhankelijke professionele process servers voor de levering van juridische documenten. Proof bezorgt documenten in alle 50 staten van de VS, inclusief grondgebieden. Duizenden advocatenkantoren gebruiken Proof elke maand voor een efficiënte en transparante levering van juridische documenten.

Met deze integratie kunnen de 150.000 juridische professionals die Clio gebruiken naadloos gebruik maken van een landelijk netwerk van servers op Proof. Serveerverzoeken kunnen in enkele seconden worden aangemaakt om dagvaardingen en dagvaardingen lokaal of nationaal te betekenen. Juridische professionals ontvangen geverifieerde updates wanneer deze zich voordoen, en chatten rechtstreeks met hun server voor updates en transparantie bij elke stap. Eenmaal geleverd, worden bewijs van betekening, facturen en kosten automatisch opgeslagen in Clio.

“Clio biedt een ongeëvenaard app-ecosysteem in juridische technologie met meer dan 200 integraties, en we zijn verheugd om deel uit te maken van de volgende iteratie van technologiepartners die rechtstreeks in Clio Manage zijn ingebed,” zei Proof-oprichter en CEO Eric Voogt. “Het maximaliseren van de efficiëntie van een advocatenkantoor is essentieel. Door Proof rechtstreeks in Clio’s software voor juridisch praktijkbeheer te integreren, wordt naadloze toegang tot documentlevering gegarandeerd op de plaats waar advocaten hun zaken beheren.”

Samen kunnen Proof en Clio een onmiddellijke impact hebben op het resultaat van een kantoor. Volgens Proof’s Cost Savings Calculator, kunnen bedrijven gemiddeld 1.800 uur aan werk besparen, 81.000 dollar aan kostenbesparingen per jaar en maar liefst 405.000 dollar aan jaarlijks opnieuw toe te wijzen factureerbare inkomsten.

“Als partner van een advocatenkantoor was ik gefrustreerd over de uren die advocaten en paralegals kwijt waren aan het vinden van een proces-server,” vervolgt Voogt. “Elke stap van het proces van betekening was traag en handmatig, van het verstrekken van de dagvaarding of dagvaarding aan de server, tot het zich afvragen wanneer pogingen werden ondernomen en het vragen om updates. Eenmaal betekend, was er weinig informatie beschikbaar om ervoor te zorgen dat de opdracht volgens de regels werd uitgevoerd. Proof verandert het hele systeem, en met Clio hebben we een nog grotere capaciteit om uit te breiden hoe documenten worden afgeleverd.”

“Het afleveren van documenten is een essentieel onderdeel van veel juridische zaken, en te belangrijk om verkeerd te worden afgehandeld. Proof heeft ongelooflijk werk geleverd door gebruik te maken van traceerbare technologie en leveringsinnovatie om deze juridische workflow te verbeteren”, aldus Jonathan Watson, Chief Technology Officer bij Clio. “Het gemak van het platform van Proof heeft ons als investeerder eerst enthousiast gemaakt. Die efficiëntie en transparantie rechtstreeks naar Clio brengen was een natuurlijke volgende stap. Klanten van Clio hebben nu toegang tot eenvoudige en efficiënte documentlevering terwijl ze hun bedrijf op Clio runnen.”

Clio’s cloud-based legal practice management, client intake, en juridische CRM software stroomlijnt de activiteiten van advocatenkantoren, verbetert de productiviteit, en stelt juridische professionals in staat om hun inkomsten te verhogen vanaf één centrale locatie. Clio is goedgekeurd door meer dan 90 balies en juridische genootschappen en biedt toonaangevende beveiliging en 24/5 klantenservice.

##

Over Proof

Proof is een revolutie in de betekening van processen. Proof is een juridisch technologiebedrijf dat een krachtig webgebaseerd platform heeft gecreëerd om advocatenkantoren onmiddellijk in contact te brengen met onafhankelijke gerechtsdeurwaarders in het hele land. Advocatenkantoren kunnen 24/7 elektronische betekeningsverzoeken aanmaken, live updates ontvangen, in kaart gebrachte verificatie van alle pogingen zien en direct contact maken met de servers via onze Live Chat functie. De technologie van Proof levert tijd- en datumgestempeld bewijs dat uw betekening met succes is uitgevoerd, plus een notariële beëdigde verklaring van de server. Proof biedt 1, 3 of 7 dagen service, zowel nationaal als internationaal. Meer informatie op proofserve.com<span=”font-weight: 400;”>.

Media Contact: Vas Edelen, VP Digital Marketing, Proof[email protected]

Over Clio

Clio verandert de juridische ervaring voor iedereen door het creëren van ‘s werelds toonaangevende cloud-gebaseerde technologieën voor advocatenkantoren – om advocaten en hun cliënten beter verbonden te houden gedurende het gehele juridische proces. Bedrijven van alle groottes en praktijkgebieden gebruiken Clio producten-Clio Manage, Clio Grow, en Lawyawom bedrijfsactiviteiten te beheren, facturering en betalingen te stroomlijnen, juridische documenten te automatiseren en de klantervaring te verbeteren. Na haar US$250M Series D-financiering, geleid door TCV en JMI Equity, en haar US$110M Series E-investering, geleid door T. Rowe Price Associates, Inc. en OMERS Growth Equity, heeft Clio geschiedenis geschreven door de eerste unicorn voor legal practice management ter wereld te worden. Meer informatie op clio.com.

Media Contact: Juliet Mafua, Senior Public Relations Specialist, Clio1-800-347-8314[email protected]

Contactgegevens:

Juliet Mafua, Senior Public Relations Specialist, Clio
1-800-347-8314
[email protected]