header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Robert Mass, voormalig Goldman Sachs Global Compliance Head of the Sales and Trading businesses, treedt toe tot SEDA Experts als getuige-deskundige.

Oct 11, 2022 8:23 AM ET

New York, NY, 10 oktober 2022 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiële expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Robert Mass is toegetreden tot het bureau als Managing Director en getuige-deskundige.”We staan te popelen om Rob aan boord te hebben en toe te treden tot het hoge kaliber van vaardigheid en integriteit dat we bij SEDA Experts aanhouden,” zei Damiano Colnago, Managing Partner van SEDA Experts. “Rob’s ongeëvenaarde expertise in financiële compliance en ethiek, Hedge Fund/Private Equity Screening, en commodity, fixed income en derivaten compliance, als Senior Executive bij Goldman Sachs zal van onschatbare waarde zijn voor ons kantoor en onze cliënten in geschillen over financiële compliance.”Robert Mass heeft meer dan 25 jaar ervaring in de financiële dienstverlening, allemaal bij Goldman Sachs, waar hij als Participating Managing Director Global Compliance Head was voor al hun verkoop- en handelsactiviteiten, en later International Compliance Head, met als standplaats Londen en toezicht op alle niet-Amerikaanse kantoren. Hij beschikt over een brede expertise op het gebied van governance, toezicht en compliance in alle markten en bedrijfstypes – en is met name deskundig op het gebied van compliance inzake verkoop en handel, grondstoffen en derivaten. Hij was ook instrumenteel in de oprichting van het ethische programma van Goldman en expert in de ontwikkeling en het beheer van bedrijfsbrede ethische programma’s. Over SEDA Experts LLC SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiële diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiële sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiële dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, data-analyse, waardering en elite expertises en getuigenis diensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiële instellingen.

Contactgegevens:

Name: Damiano Colnago
Email: [email protected]
Job Title: Managing Partner