header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Smartwatch markt zal 109.28 miljoen dollar overschrijden tegen 2027 | groeit aan 17.34 AGR door de stijging van het gebruik van smartphones

Oct 11, 2022 3:06 AM ET

Smartwatch Market Overview:

Smartwatch Market Research Report, by Application, Operating System, and Region – Forecast till 2030; de markt zal naar verwachting tegen het einde van 2027 een waarde van ongeveer 109,28 miljoen dollar vertegenwoordigen. Het rapport voorspelt verder dat de markt zal floreren met een robuuste CAGR van meer dan 17,34% in de beoordelingsperiode van 2020 tot 2027.

Market Scope: Een smartwatch verwijst naar een digitaal apparaat dat om de pols wordt gedragen en atoomklokprecisie biedt. Het is gekoppeld aan een smartphone om meldingen van inkomende oproepen, berichten en e-mails aan te bieden. Het omvat verschillende toepassingen die extra functionaliteit bieden, zoals het tonen van kaarten en weersinformatie en het noteren van aandelenkoersen. Het kan ook & tekstberichten versturen en telefoongesprekken voeren. Omdat het beschikt over hartslagmeters en stappentellers om gebruikers te helpen bij het monitoren van hun gezondheid, neemt de vraag ernaar wereldwijd toe. De wereldwijde smartwatchmarkt heeft de afgelopen jaren buitengewoon gepresteerd. De belangrijkste reden voor het stimuleren van de groei van de markt is de groeiende penetratiegraad van verstedelijking over de hele wereld.

Bovendien heeft de groeiende vraag naar esthetisch aantrekkelijke geavanceerde producten om beter tegemoet te komen aan de behoeften van de klant, zoals tijdschema’s en verschillende kenmerken in één apparaat, de groei van de vraag naar smartwatches wereldwijd gestimuleerd. Anderzijds heeft een aanzienlijke millenniumbevolking smartwatches geïmplementeerd vanwege de toegenomen uitgaven voor controle en luxestandaarden tijdens hun reguliere werkuren. De meeste van deze horloges zijn ontwikkeld om te worden verbonden met smartphones om te functioneren als informatie-ingangen, zodat deze horloges telefoonnotificaties kunnen delen.

Get a Free Sample Copy @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/967

Competitieve analyse

De lijst van prominente leiders op de wereldwijde markt voor smartwatches omvat spelers als:

  • Google Inc.
  • Amazfit
  • Samsung Electronics Co. Ltd.
  • Apple, Inc.
  • LG Electronics Inc.
  • Fitbit Inc.
  • Imoo
  • Fossil Group
  • Huawei Technologies Co. Ltd.
  • Garmin Ltd.
Report Scope:

Report Metric

Details

Marktgrootte in 2030

USD 109.28 miljoen

Groei:

CAGR van 17.34% van 2022 tot 2030

Prognoseperiode

2022-2030

Rapportdekking

Inkomstenprognose, concurrentielandschap, Groeifactoren en Trends

Markt USP Covered

Markt Drivers

De wereldwijde markt voor smartwatches is de afgelopen tijd buitengewoon gegroeid. De belangrijkste factor die de groei van de markt veroorzaakt is de verschuiving in consumentenvoorkeuren, horloges en high-tech elektronica. Bovendien zullen factoren als een hogere mate van connectiviteit en constante technologische ontwikkelingen naar verwachting de groei van de markt in de komende jaren katalyseren.

Marktbeperkingen

Aan de andere kant kunnen factoren als de hoge kosten van smartwatches en het risico van ontladen op het moment dat het nodig is, de marktprestaties beperken.

Get Complete Report Details @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/smart-watch-market-967

COVID-19 Impact

De wereldwijde gezondheidscrisis in de vorm van COVID-19 heeft een enorme impact gehad op het merendeel van de industriegebieden over de hele wereld. De pandemie heeft zich verspreid naar bijna 225 landen. Om de snelle verspreiding van de ziekte over de wereld tegen te gaan, hebben de regeringen van deze landen gedeeltelijke of volledige lockdowns afgekondigd. De reisbeperkingen en sociale afstandsnormen die in verschillende regio’s zijn opgelegd, hebben de toeleveringsnetwerken van de meeste industriesectoren ernstig verstoord. In tegenstelling tot alle andere marktgebieden kende de wereldwijde markt voor smartwatches de laatste tijd een onverwachte positieve groei. Zo blijkt uit enkele rapporten van MRFR dat met de toenemende prevalentie van de pandemie over de hele wereld, de verwachte consumptie en vraag naar smartwatches tijdens de pandemie toenam. Met de toenemende vaccinatiegraad over de hele wereld komen ook de wereldwijde industriële activiteiten weer op gang. De wereldwijde markt voor smartwatches zal naar verwachting toenemen in de beoordelingsperiode.

Segmentanalyse

Onder alle ordertypes zal het segment One UI horloge naar verwachting de wereldwijde markt voor smartwatches domineren in de beoordelingsperiode.

Onder alle toepassingsgebieden zullen het segment gezondheid, fitness en persoonlijke veiligheid naar verwachting de wereldwijde markt voor smartwatches leiden in de beoordelingsperiode. Het groeiende bewustzijn met betrekking tot persoonlijke gezondheid is het centrale aspect dat de groei van het segment stimuleert.

Check Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/967

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor smartwatches wordt bestudeerd in vijf grote regio’s: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika.

Volgens de onderzoeksrapporten van MRFR wordt verwacht dat de Noord-Amerikaanse regio de komende jaren de wereldwijde markt voor smartwatches zal domineren. de regio heeft toonaangevende groeibetalers zoals Canada en de VS. De belangrijkste parameter die de groei van de regionale markt stimuleert, is het hoge beschikbare inkomen in de hele regio.

De Europese regionale markt voor smartwatches zal naar verwachting de tweede positie wereldwijd innemen in de beoordelingsperiode. De regio heeft toonaangevende groeiers zoals Italië, Frankrijk en Duitsland. De grotere toepassing van draagbare technologieën is de primaire factor die de groei van de regionale markt stimuleert.

De smartwatchmarkt voor de regio Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste CAGR vertonen tijdens de beoordelingsperiode. De belangrijkste reden voor het stimuleren van de groei van de regionale markt is de technologische vooruitgang door regionale spelers zoals Titan en de opening van toonaangevende wereldwijde spelers. Bovendien is de stijgende vraag naar high-end draagbare apparaten een ander belangrijk aspect dat de groei van de regionale markt in de komende jaren stimuleert. de regio is verder opgesplitst in landen zoals India, Japan en China.

Gerelateerde rapporten:

Narrowband IOT (NB-IOT) Chipset Market Research Report- By Component, Application, Deployment, End-User– Forecast Till 2027

Nanoelectronics Market Research Report – By Type, By Application, By End-users – Forecast till 2027

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een volledige en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Tags:   United States, Wire