header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Verblijf in America’s First Mirror Hotel in Asheville, North Carolina

Oct 11, 2022 8:29 AM ET

Wees een van de eersten die een verblijf in een van deze ongelooflijke “onzichtbare hutten” kan meemaken!”

Nesteld in de opvallende Blue Ridge Mountains van North Carolina, opent de vlaggenschiplocatie van “Mirror Hotel” net buiten Asheville. Mirror Hotel beschikt over 18 aangepaste “onzichtbare hutten” bedekt met architecturale spiegelbekleding. Samen ontworpen door Joanna Cahill en Yurko Walter Architecture and Design, zijn de vrijstaande suites ontworpen om letterlijk op te gaan in hun omgeving!

Locatie op slechts 25 minuten buiten Asheville, deze met spiegels beklede hutten dompelen gasten volledig onder in de natuur terwijl ze de luxe voorzieningen van een boetiekhotel bieden. De grootste van de twee onzichtbare hutten is geschikt voor maximaal 6 gasten en is uitgerust met een volledige keuken en badkamer, samen met 3 slaapkamers.

De buitenkant is net zo indrukwekkend als de binnenkant en omvat een uitgestrekt dek met een ingebouwde hangmat en een eethoek buiten, compleet met een propaan grill en pizza-oven. Sluit uw avond af door te genieten van de zonsondergang over de bergen en sterren te kijken vanuit uw eigen vuurplaats of hot tub.

“Het idee voor Mirror Hotels werd uitgebroed in 2019 terwijl we droomden van unieke ontwerpen voor vakantieverhuur. We wilden een natuurverblijf creëren dat gasten aanmoedigt om zich onder te dompelen in het buitenleven en tegelijkertijd 5-sterrenaccommodaties te ervaren,” aldus Patrick Lovett- mede-eigenaar van Mirror Hotel.

“We stelden ons een hut voor die in het landschap verdween, en het gebruik van spiegels werd voor ons de voor de hand liggende manier om dat te bereiken.

Tijdens het zoeken naar iets vergelijkbaars om te bezoeken, ontdekten we dat er in Europa enkele prefab spiegelhutten werden verhuurd met plannen om uit te breiden naar de VS. Nadat we ze persoonlijk hadden bezocht, beseften we hoe krap ze van binnen waren en dat de spiegel eigenlijk tweewegglas was waar je doorheen kon kijken.

We zijn meteen de uitdaging aangegaan om onze eigen luxueuze ontwerpen te bedenken om meer gasten, voorzieningen en privacy mogelijk te maken. We kunnen niet wachten tot onze gasten de magie ervaren die we hier hebben gecreëerd!”

Gasten kunnen kiezen uit twee verschillende suites in het Mirror Hotel: De grotere “Elevated Invisible Cabin” die plaats biedt aan 6 personen en de “Grounded Invisible Cabin,” die nog steeds bijna 600 sq ft aan leefruimte biedt aan maximaal 4 gasten.

Het maakt niet uit welk ontwerp je kiest, alle gasten zullen genieten van een prachtig uitzicht op de bergen vanuit hun onzichtbare hut.

Deze langverwachte spiegelhutten zullen deze herfst reserveringen vrijgeven aan hun e-maillijst! Registreer hier om je plek te bewaren en bij de eerste gasten van het Mirror Hotel te zijn: Mirrorhotel.com.

Geregistreerde leden krijgen de kans om vóór het publiek te reserveren met 30 tot 40% korting!

Contactgegevens:

Name: Daniel Klein
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire