header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Wereldwijde markt voor antivirussoftware zal naar verwachting USD 7,16 miljard bereiken met een AGR van 8,4 in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR).

Oct 11, 2022 8:14 AM ET

Marktanalyse

De wereldwijde antivirussoftware markt zal tegen 2030 USD 7,16 miljard bereiken bij een AGR van 8,4, stelt het nieuwe rapport van Market Research Future.

Antivirus Software Market Drivers

Rise in Cyber-Attacks to Boost Market Growth

In de komende jaren zal de markt voor antivirussoftware waarschijnlijk groeien door de toename van het aantal cyberaanvallen. Een cyberaanval is een opzettelijke verstoring, uitschakeling, vernietiging of manipulatie van een computer of ander apparaat dat plaatsvindt in cyberspace. Het gebruik van virussen of malware om computers, laptops en mobiele apparaten te hacken neemt toe, evenals inbreuken op gegevens. Cyberaanvallen kunnen worden gestopt met antivirussoftware, die virussen en andere malware kan blokkeren of verhinderen het apparaat te infecteren.

Report Scope:

Parameter

Details

Winstverwachting in 2030

USD 7.16 miljard

Groeipercentage:

CAGR van 8.4van 2022 tot 2030

Studieperiode:

2022 -2030

Rapportdekking:

Omzetprognose, Concurrentielandschap, Groeifactoren en Trends

Vraag een sample aan van dit onderzoeksrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10301

Antivirus Software Market Opportunities

Increasing Use of Mobile Devices to offer Robust Opportunities

Het toenemende gebruik van mobiele apparaten in combinatie met het gebruik van externe apparaten zoals mediakaarten & USB’s zal de markt tijdens de prognoseperiode grote kansen bieden.

Andere factoren die de marktgroei aanwakkeren zijn een toename van het gebruik van betaalde antivirussoftware & antivirusbeschermingsproducten en overheidsinitiatieven op het gebied van cyberbeveiliging.

Antivirus Software Market Restraints and Challenges

Concerns about Data Security to Remain Market Challenge

De groei van antivirussoftware zal naar verwachting van antivirussoftware zal naar verwachting aanzienlijk worden beperkt in de bovengenoemde geschatte periode door de toename van het aantal aanbieders van oplossingen die software op proefbasis of gratis gepirateerde antivirussoftware aanbieden. Bovendien kunnen de toenemende zorgen over gegevensbeveiliging en het tekort aan interne expertise de groei van de antivirussoftware markt ook belemmeren.

Antivirus Software Markt Segmentatie

De wereldwijde antivirussoftware markt is onderverdeeld op basis van toepassing en type.

Per type zal pc de markt tijdens de prognoseperiode leiden.

Per applicatie zullen ondernemingen de markt tijdens de prognoseperiode domineren.

COVID-19 Analyse

De COVID 19 pandemie heeft de uitbreiding van de markt voor antivirussoftware aanzienlijk vertraagd. Het aantal gevallen van cyberinbreuk is sinds COVID 19 aanzienlijk toegenomen. In het eerste kwartaal van boekjaar 2020 is het aantal cyberfraudegevallen met ongeveer 20% toegenomen, volgens het Cybersecurity and Infrastructure Security Agency (CISA). Alleen al in 2019 zou volgens CISA 3,5 miljard USD verloren zijn gegaan aan cybercriminaliteit.

De wereldwijde lockdown van het coronavirus leidde tot aanzienlijke financiële verliezen voor alle industrieën en de sluiting van talrijke fabrieken, waardoor de productie werd vertraagd, maar toch is de markt voor antivirussoftware blijven groeien. De markt voor antivirussoftware zal naar verwachting blijven groeien op basis van de trend van de COVID-19-crisis, wanneer individuen nog steeds sociale afstand houden en thuis werken.

Browse Full Report: https://www.marketresearchfuture.com/reports/antivirus-software-market-10301

Met iedereen die thuis werkt als gevolg van de recente COVID 19-crisis, zijn innovatieve antivirale oplossingen cruciaal geworden voor het mogelijk maken van live streaming, e-learning en andere dagelijkse activiteiten. Bovendien stimuleren de voortdurende voordelen van antivirale technologie bij het uitbreiden van een WiFi-voetafdruk om te voldoen aan de groeiende vraag naar internetverbinding in het hele huis de uitbreiding van de markt. Tijdens de projectieperiode wordt voorspeld dat dit scenario de groei van de markt zal versnellen.

Regionale analyse

Noord-Amerika zal de markt voor antivirussoftware leiden

Tijdens de projectieperiode zal Noord-Amerika naar verwachting de wereldwijde markt voor antivirussoftware leiden. De markt zal naar verwachting stijgen als gevolg van de hoge besteedbare inkomens van de bevolking en de ontwikkeling van digitale technologie. Bovendien helpen het wijdverbreide BYOD-beleid in de meeste ondernemingen en de stijgende cybercriminaliteit in de regio om het marktaandeel voor antivirussoftware te vergroten. Het gebruik van antivirussoftware en cloudtechnologie en de talrijke overnames, partnerschappen en samenwerkingsverbanden tussen regionale concurrenten dragen allemaal bij tot de expansie van de markt. Door de aanwezigheid van belangrijke technologische bedrijven als Malwarebytes, NortonLifeLock Inc. en Webroot, domineren de VS de regionale industrie en hebben zij een aanzienlijk marktaandeel. Gedurende de studieperiode zal de Amerikaanse antivirusindustrie naar verwachting aanzienlijk groeien, terwijl de huidige groeipatronen gehandhaafd blijven.

Europa heeft gunstige groei in markt voor antivirussoftware

In de wereldwijde markt voor antivirussoftware heeft Europa nu het op een na grootste marktaandeel. Er is een aanzienlijke marktvraag als gevolg van factoren zoals de toenemende digitalisering in de regio en de toename van cybercriminaliteit. Daarnaast heeft het toenemende gebruik van antivirussoftware voor zowel persoonlijke als zakelijke doeleinden een impact op de ontwikkeling van de lokale industrie. Bovendien groeit de toepassing van antivirussoftware om privégegevens te beschermen tegen diefstal, phishing, malware en piraterij bij overheidsinstellingen.

Korting controleren: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10301

Antivirus Software Market Key Players

Belangrijke spelers uit de industrie die in het rapport over de wereldwijde markt voor antivirussoftware worden geprofileerd, zijn onder meer Symantec Corporation (VS), ESET, S RO (Slowakije), Mcafee LLC (VS), Bitdefender (Roemenië), Trend Micro Incorporated (Japan), Kaspersky Lab (Rusland), Avast Software SRO (Tsjechië), F-Secure (Finland), Fortinet Inc. (VS), Data Cyberdefense AG (Nordrhein-Westfalen), Beijing Qihu Keji Co. Ltd. (China), Avira Operations GMBH & CO. KG. (Duitsland), Tencent (China), Comodo Security Solutions Inc. (VS), AHNLAB INC. (Zuid-Korea), Microsoft Corporation (VS), Cheetah Mobile Inc.(China), Beijing Rising Information Technology CO. LTD.(China), en Quick Heal Technologies Limited (India), onder anderen.

Gerelateerde rapporten:

https://understandingecommerce.com/metaverse-market-booms-exponentially/

https://www.rfidjournal.com/iot-platforms-adoption-features-and-applications

https://www.learntek.org/blog/metaverse-a-technological-revolution-to-look-forward-to/

https://www.coinideology.com/blockchain-ai-to-bring-transparency

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en accurate analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft de voorname doelstelling om de optimale kwaliteit onderzoek en granulaire onderzoek aan te bieden aan klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

1 628 258 0071 (US)

44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Tags:   United States, Wire