header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aanneming van Managing Director breidt Intensity’s aanwezigheid in New York uit.

Oct 12, 2022 1:07 AM ET

San Diego, CA – Intensity, LLC, een economisch adviesbureau dat invloedrijk onderzoek en diepgaande analyses genereert, kondigde vandaag de belangrijke aanwerving aan van Managing Director John Montgomery, Ph.D., die zich aansluit bij het Intensity kantoor in New York City.

Dr. Montgomery brengt uitgebreide ervaring in financiële economie, effecten, waardering en meer naar de klanten van het bedrijf in New York en in het hele land. Hij is een doorgewinterde getuige-deskundige en heeft getuigd bij rechtszaken in federale en staatsrechtbanken en bij arbitrages.

“John Montgomery brengt een schat aan ervaring naar Intensity, vooral in financiën en effecten.” Patrick Sanders, CEO van Intensity: “Dit is een gebied van litigation consulting dat ik graag wil uitbreiden. Het uitbreiden van onze expertbank met zo’n sterke expert in financiële economie is een belangrijke toevoeging voor Intensity en onze klanten.”

Dr. Montgomery heeft analyses en getuigenissen geleverd over financiële economie en waarderingsvraagstukken in een breed scala aan complexe geschillen en handhavingszaken. Zijn ervaring omvat zaken met betrekking tot effecten en ERISA class actions, handel met voorkennis, handel en financiële marktstructuur, waardering van financiële transacties en instrumenten, beleggingsbeheer en internationale financiën.

“Ik ben verheugd om dit nieuwe hoofdstuk van mijn carrière bij Intensity te beginnen,” verklaarde dr. Montgomery: “Het kantoor in New York City is perfect gelegen om onze klanten te ondersteunen, en ik kijk ernaar uit om samen met het team daar een uitzonderlijk werkproduct af te leveren.”

Voordat hij bij Intensity begon, werkte Dr. Montgomery als consultant en getuige-deskundige bij Ankura Consulting Group, Navigant Economics, en NERA Economic Consulting. Eerder in zijn carrière werkte hij als econoom voor de Federal Reserve Board, President’s Council of Economic Advisers, Internationaal Monetair Fonds en Morgan Stanley. Dr. Montgomery heeft artikelen geschreven over bank- en financiële regelgeving en cursussen gegeven over bankregulering, financiële economie en andere onderwerpen.

Dr. Montgomery behaalde zijn Ph.D. in economie aan de Princeton University. Hij behaalde ook een M.Sc. in Economics van de London School of Economics en een B.A. in Economics van Yale University.

Over Intensity

Intensity is een professionele dienstverlener die krachtig onderzoek, analyses en expertise genereert om de meest complexe uitdagingen op de markt en in de rechtszaal op te lossen, met name op het gebied van economie, financiën en statistiek. Met behulp van academische training van wereldklasse en expertise uit de industrie, voeren Intensity professionals grondig onderzoek en analyses uit, ontwikkelen onafhankelijke conclusies en verwoorden deze conclusies op manieren die besluitvormers helpen – van bedrijfsleiders tot rechters en jury’s – geïnformeerde beslissingen te nemen. Het bedrijf heeft een reputatie opgebouwd van ongeëvenaarde kwaliteit, betrouwbaarheid en reactiesnelheid. Tot de klanten van het bedrijf behoren Fortune 500-bedrijven zoals Microsoft, IBM, Novartis, MasterCard en Adobe. Ga voor meer informatie naar intensity.com.

Contactgegevens:

Name: Sarah Morgan
Email: [email protected]
Job Title: Marketing Operations Manager