header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Baked Chips Market 2021-2028: Markttrends, vraag en bedrijven groeianalyse

Oct 12, 2022 6:32 AM ET

Marktoverzicht

Er wordt verwacht dat de markt voor gebakken chips van 2021 tot 2028 47,5 miljard dollar zal bedragen met een CAGR van 6,5 procent. Gebakken chips is een vorm van snack die door veel mensen wordt geconsumeerd. Het is een van de populaire snacks die mensen gebruiken en wordt wereldwijd geconsumeerd. Ze zijn in opkomst als populaire snack door de voortdurende vraag. Mensen maken zich zorgen over hun levensstijl en proberen gezonde voedingsgewoonten aan te houden. Deze markt stimuleert mensen om beter te worden en dit product te gebruiken als een gezonde voedingsgewoonte. Ze zijn gemakkelijk te maken omdat alle essentiële grondstoffen voor gebakken chips gemakkelijk verkrijgbaar zijn.

Gelijktijdig zijn ze gemakkelijk te verpakken en lang houdbaar. Deze kwaliteit maakt gebakken chips tot een winstgevende investering voor de hoofdrolspelers. COVID 19 heeft een gemengd effect op de markt. Als gevolg van de pandemie werd de Gebakken chipsmarkt belemmerd doordat de bevoorradingsketen en de productie-eenheid stilvielen, waardoor de marktwaarde afnam. Nadat de situatie beter werd, groeide de markt echter ook omdat er een lockdown was, en mensen voedselproducten bestelden omdat het in die tijd als essentieel wordt beschouwd. Enkele belangrijke drijfveren van de markt verbeteren de markt. De ontwikkeling van nieuwe producten door de spelers en de voortdurend veranderende levensstijl van mensen om chronische ziekten te voorkomen, zullen de marktgroei in de prognoseperiode stimuleren. De toename van nieuwe factoren van de chips en de aanzienlijke groei van de detailhandel zal de marktgroei in de komende jaren vergroten. Het slechte aanbod en de hoge prijzen van de gebakken chips ten opzichte van de gefrituurde chips zullen de markt in de verwachte periode belemmeren.

Get Free Sample PDF Brochure@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3244

Marktsegmentatie

De markt voor gebakken chips is onderverdeeld in verschillende soorten. De basissegmenten van de markt zijn distributiekanaal, bron en functionaliteit. De markt is verdeeld in natriumarm, caloriearm, glutenvrij, biologisch en andere op basis van de functionaliteit. Bij de bron wordt de markt voor gebakken chips onderverdeeld in granen, fruit, groenten, granen en andere. Het groentesegment zal de markt domineren en daarmee het grootste marktaandeel krijgen. De subsegmenten van het distributiekanaal zijn winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd. De subsegmenten in winkels zullen het grootste marktaandeel hebben, aangezien het hypermarktsegment het grootste marktaandeel zal hebben.

Baked Chips Market

Regionale analyse

De omvang van de markt voor gebakken chips wordt geanalyseerd in de belangrijkste delen van de wereld. De prominente regio’s zijn Noord-Amerika, Azië-Pacific, Afrika, het Midden-Oosten en andere delen van de wereld. Van alle regio’s zal Noord-Amerika naar verwachting een hoge marktwaarde registreren in de prognoseperiode. De groei wordt toegeschreven aan de toenemende aanpassing van instant levensmiddelen als gevolg van de drukke agenda van mensen. De aanwezigheid van prominente marktspelers in de regio is ook een reden voor de marktgroei. Europa zal naar verwachting de tweede plaats innemen in de marktgroei en heeft een marktaandeel van 30% in de prognoseperiode. De grote vraag naar gebakken chips en gemaksvoeding zal de marktgroei in de prognoseperiode verbeteren.

Browse In-depth Market Research Report@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/baked-chips-market-3244

Industry news

Reading Bakery Systems (RBS) heeft een nieuw productiesysteem voor pitachips geïntroduceerd dat gebakken, gesplitste pitachips en een verscheidenheid aan andere gebakken knapperige snacks produceert.

Lees meer Blogs:

Potato Chips Market Research Report – Global Forecast To 2030

Organic Chips Market Research Report – Forecast to 2030

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en zijn impact op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en de industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Tags:   United States, Wire