header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Betaïne markt wereldwijde vraag, groei, kansen, belangrijkste spelers en prognose tot 2030

Oct 12, 2022 7:46 AM ET

Marktoverzicht:

De markt voor betaïne zal naar verwachting 5.110,4 miljoen dollar bereiken in 2030, met een groei van 5,3 AGR tussen 2022 en 2030.

De belangrijkste factoren die de groei van de markt stimuleren, zijn het toenemende gebruik in de voedings- en drankenindustrie, het toegenomen commerciële gebruik als oppervlakteactieve stof en de stijgende vraag vanuit de persoonlijke verzorgingsindustrie. Het wordt gebruikt in de voedings- en drankenindustrie voor voedingssupplementen en in de farmaceutische industrie voor de behandeling van leveraandoeningen en hartziekten. Bovendien stimuleert de toenemende consumptie van energie- en sportdranken door atleten en jongeren de groei van de markt. Bovendien wordt de groei van de wereldwijde Betaïnemarkt aanzienlijk gestimuleerd door het toegenomen gebruik van betaïne in cosmetica.

De uitbraak van COVID-19 veroorzaakte problemen in sommige productie-eenheden. Dit was het gevolg van de door de overheid opgelegde lockdown en shutdown van het hele land. De uitbraak van de pandemie heeft de vraag naar het product verminderd. De arbeidskrachten waren sterk onderbezet. Investeerders stoppen geld in de markt en nemen voorzorgsmaatregelen om verliezen tijdens de prognoseperiode te vermijden. De markt voor betadine zal naar verwachting aan kracht winnen en het marktaandeel vergroten. Verstoringen in de toeleveringsketen hebben geleid tot extra werkonderbrekingen en arbeidstekorten.

Download Sample PDF@ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2637

Marktsegmentatie:

De wereldwijde betaïnemarkt wordt gesegmenteerd op basis van vorm, producttype en toepassing.

Volgens de vorm:

  • Betaïne HCL
  • Betaïne Monohydraat
  • Cocamidopropyl Betaine
  • Betaïne Watervrij
  • Anderen

Volgens het producttype:

  • Synthetische betaïne
  • Natuurlijke betaïne

Volgens de toepassing:

    • Detergenten
    • Diervoeders
    • Cosmetica
    • Levensmiddelen & Dranken
    • Persoonlijke verzorging
    • Anderen

Betaïnemarkt

Regionale analyse:

De wereldwijde betaïnemarkt is verdeeld in Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld op basis van de regionale analyse.

De Noord-Amerikaanse markt domineert de wereldwijde markt. De vraag naar betaïne in deze regio wordt vooral gedreven door de sterke vraag van industrieën die producten voor persoonlijke verzorging, diervoeding, voedingssupplementen en functionele dranken produceren. Door de toegenomen vraag van de farmaceutische en persoonlijke verzorgingsindustrieën hebben de Verenigde Staten de grootste markt van de regio. Het land is ‘s werelds grootste producent van geneesmiddelen en producten voor persoonlijke verzorging. Het land heeft zwaar geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe producten voor persoonlijke verzorging met zwavelvrije grondstoffen te innoveren. De ontwikkeling van generieke geneesmiddelen zal naar verwachting de komende jaren ook nieuwe kansen bieden voor de betaïnemarkt. Naarmate het bewustzijn van mensen ten aanzien van gezondheid en welzijn is gegroeid, is ook de vraag naar voedingssupplementen toegenomen. Om aan de vraag te voldoen, is de productie van voedingssupplementen toegenomen, waardoor de vraag naar betaïne in de regio toeneemt.

Er is ook ontdekt dat de regio Azië-Pacific goed is voor 29,20 t begin van de prognoseperiode in 2018. De vraag naar persoonlijke verzorgingsproducten toegenomen diervoeder gebruik, en de uitbreiding van de farma eindgebruiker industrieën stuwt de betadine markt grootte. Bovendien is de markt op landniveau in de regio Azië-Pacific geconcentreerd in China, India en Japan.

Bekijk de samenvatting van het rapport en de volledige inhoudsopgave@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/betaine-market-2637

Recente ontwikkelingen:

      • In juli 2019 lanceerden BASF SE en SOLAZYME Betaine, een nieuw en innovatief product. Deze handelsnaam werd toegekend na de naam Dehyton AO 45. Dit betaïne product is de beste vervanger voor handproducten, aminopropyl, vloeibare zepen, shampoo en afwasproducten.
      • In 2019 kondigde DowDuPont de volledige overname aan van de Health and Nutrition business van FMC Corporation, exclusief de Omega-3 en Crop Protection businesses.

Lees meer blogs:

Dietary Supplements Market Research Report – Global Forecast To 2030

Protein Supplements Market Research Report – Forecast to 2030

NOTA: Ons team van onderzoekers bestudeert Covid19 en de impact ervan op verschillende industrieën en waar nodig zullen we Covid19 Footprints overwegen voor een betere analyse van de markt en industrieën. Neem contact op voor meer details.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Tags:   United States, Wire