header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bouwpanelenmarkt Booming Growth, Onderzoeksgebied, Geavanceerde Technologie en Innovaties tegen 2030

Oct 12, 2022 8:16 AM ET

Tijdens de geprojecteerde periode zal de markt voor bouwpanelen naar schatting stijgen met een CAGR van 6,70% tot USD 2.18.492,20 miljoen.

Het groeiende tempo van verstedelijking is de drijvende kracht achter de industrie voor bouwpanelen, waardoor de wereld naar een meer verwezenlijkte buiten- en binnenwereld wordt gestuwd. De bouwpanelen geven klanten een adembenemend perspectief op de structuren en infrastructuur. De bouwpanelen zijn ook milieuvriendelijk en veroorzaken minimale milieuschade. Het is niet schadelijk voor het milieu, in tegenstelling tot andere synthetische panelen. Deze attributen dragen bij aan de gunstige groei van de bouwpanelenindustrie.

Verder moedigt het overheidsbeleid de markten aan om hun kenmerken te verbeteren en te gedijen in de marktsector. Bovendien bieden overheidssubsidies, wetten en andere programma’s goedkope bouwpanelen aan de bouwsector om de markt te stimuleren. Met een aanzienlijke vraag zou het aanbod van hoogwaardige bouwpanelen een groeipotentieel voor de markt creëren. Hoogwaardige bouwpanelen hebben een hoog energierendement en regulerende eigenschappen die de industriële en de bouwmarkt op twee manieren dienen. Het bouwen van een structuur met bouwpanelen is een kostenbesparende methode in de bouwsector, aangezien de panelen de typische grondstoffen, energie, tijd en arbeid die nodig zijn om een gebouw te bouwen, tot een minimum beperken. Bouwpanelen besparen bouwtijd, verminderen de behoefte aan arbeid, zijn kosteneffectiever, resulteren in minder materiaalafval dan bouw op locatie, verbeteren de veiligheid van de werknemers en zijn milieuvriendelijk. Deze voordelen en factoren, zoals de toenemende verstedelijking en industrialisatie, stimuleren de bouwpanelenindustrie. Productinnovaties en technologische vooruitgang in de markt zullen naar verwachting aanzienlijke investeringsmogelijkheden genereren.

Getekende PDF met TOC: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1878

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor bouwpanelen wordt gesegmenteerd in soorten beton, eindgebruikers, grondstoffen en toepassingen.

Volgens het betontype:

  • Structurele geïsoleerde panelen
  • Houten panelen
  • Betonpanelen
  • Vacuüm geïsoleerde panelen

Volgens de eindgebruiker:

  • Muren
  • Vloeren &daken
  • Staircases
  • Kolommen &balken

Volgens de grondstof:

  • Kunststof
  • Metaal
  • Silica
  • Beton
  • Hout

Volgens de toepassing:

  • Woningbouw
  • Niet-woningbouw

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1878

Regionale analyse:

De markt voor bouwpanelen is onderverdeeld in drie regio’s: Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific. Overheidsprogramma’s om energie-efficiënte architectuur te bevorderen, zorgen voor een groeiende vraag. Deze enorme stijging is ook te danken aan het toenemende bewustzijn van energie-efficiënt bouwen. De grootste markt bevindt zich in de regio Azië-Stille Oceaan. De markttrends in deze regio zijn verbazingwekkend. Anderzijds zal de Noord-Amerikaanse markt voor bouwpanelen een uitstekende groei kennen. De meeste structuren omarmen tegenwoordig snel bouwpanelen.

De bouwsector vertrouwt volledig op hedendaagse bouwapparatuur, vooral in de Verenigde Staten. Gebouwen profiteren van de veiligheid, energie-efficiëntie en lange levensduur van de panelen. De vraag van consumenten naar deze energiezuinige bouwpanelen stuwt de marktexpansie in Noord-Amerika. Bovendien zal de Aziatische markt voor bouwpanelen een enorme groei doormaken. De bouwsector in Europa breidt zich in hoog tempo uit. Deze drie regionale concurrenten dragen aanzienlijk bij aan de totale winstgevendheid van de bouwpaneelsector.

Key Players

De belangrijkste spelers op de markten voor bouwpanelen zijn Panasonic Corporation, Saint-Gobain, CRH Plc., Lafarge, Evonik Industries AG, Huntsman International LLC, Dow Corning Corporation, Fletcher Building Limited, Atlas international en Boral Limited.

Recente ontwikkelingen:

In maart 2022 zal de nieuwe ALMM, ‘Approved List of Models and Manufacturers’ van het Indiase ministerie van Nieuwe en Hernieuwbare Energie op 1 april toegankelijk zijn voor het publiek. De huidige lage vraag naar bouwpanelen staat in contrast met de trend dat de vraag snel zal stijgen omdat bedrijven zich haasten om panelen te verkrijgen voor komende projecten voordat het fiscale jaar eindigt.

Bekijk volledige rapport samenvatting: https://www.marketresearchfuture.com/reports/building-panels-market-1878

Related Report

Aluminum Doors and Windows Market Research Report: Informatie per product (buitendeur, patiodeur, schuifraam, vouwraam en andere), toepassing (residentieel en commercieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika) – voorspelling tot 2030

Fire Stopping Material Market Research Report: Informatie per type (dichtingsproducten, mortel, platen, plamuur en andere), toepassing (elektrisch, mechanisch en sanitair), eindgebruiker (residentieel, commercieel en industrieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Loader Market Research Report: Informatie per type lader (schranklader, graaflaadmachine, wiellader, rupslader, minilader), laadvermogen (3-5 ton, 6-10 ton, 11-15 ton, 15 ton en meer), toepassing (mijnbouw, bouw, afvalbeheer) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – voorspelling tot 2030

Mineral Wool Steel Sandwich Panel Market: Informatie per type oppervlakteafwerking (glad, gegolfd), per toepassing (wandpanelen, dakpanelen, geïsoleerde panelen), per eindgebruiker (woningbouw, commerciële gebouwen, industrie) en regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika)-Voorspelling tot 2025

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft de hoogste doelstelling om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire