header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Concrete Cooling Market: toenemende vraag, opkomende trends, groeikansen en toekomstig bereik tegen 2027 – MRFR

Oct 12, 2022 8:12 AM ET

De Concrete Cooling Market zal tegen 2027 naar verwachting USD 1.723,4 miljoen waard zijn, met een CAGR van 5,72% tijdens de voorspellingsperiode (2021 – 2027).

De groeiende damconstructies in opkomende economieën zullen de marktgroei in de komende jaren stimuleren. Met de toegenomen aanleg van snelwegen die een grote hoeveelheid beton vereisen, zal de markt voor betonkoeling in de prognoseperiode naar verwachting aan kracht winnen. Bovendien zal de enorme behoefte aan infrastructuuruitbreiding in de opkomende economieën leiden tot een massale vraag naar beton, waardoor de markt gedurende de prognoseperiode nog sterker zal groeien. De groeiende vraag naar binnenluchtkwaliteit is een kritieke factor die de marktgroei aandrijft; het is ook zeer nuttig om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen. Andere belangrijke factoren zijn de stijgende populariteit van dergelijke betonkoelingssystemen, de toenemende bouwactiviteiten, de stijgende vraag als gevolg van hoge temperaturen en de toename van de sector infrastructuurontwikkeling. Bovendien zullen het toenemende gebruik van vloeibare stikstof voor het koelen van vers beton en de toenemende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten op de markt nieuwe kansen creëren voor de markt voor betonkoeling tijdens de prognoseperiode van 2021-2028.

Covid 19 heeft de markt op onverwachte manieren beïnvloed. In deze periode is er echter veel vraag naar de betonkoelindustrie. De neergang van de bouwsector heeft invloed op de betonkoelingsmarkt. Tegenwoordig is er veel vraag naar betonkoeling. Het aanbod en het gebruik van betonkoeling zijn echter gestaakt. De vraag naar betonkoeling zal na COVID-19 weer toenemen. De productie van betonkoeling zal na COVID-19 toenemen. De markt voor betonkoeling zal weer normaal worden. Bovendien richten de belangrijkste spelers van de markt zich de komende jaren op de markt in regio’s met hoge temperaturen.

Download Report Sample Copy: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1950

Marktsegmentatie:

De wereldwijde markt voor betonkoeling is gesegmenteerd op basis van toepassing en type.

Volgens de toepassing:

  • Nucleaire installatiebouw
  • Dammen & Sloten
  • Snelwegbouw
  • Havenbouw

Volgens het type:

  • Stikstofkoeling
  • Waterkoeling
  • Luchtkoeling
  • IJskoeling

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1950

Regionale analyse:

De wereldwijde markt voor betonkoeling is verdeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa en de rest van de wereld.

Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel tijdens de prognoseperiode. De aanwezigheid van grote spelers zoals Microsoft en Google zal de marktgroei helpen stimuleren door technologische vooruitgang in de productportfolio’s op te nemen. Verhoogde O&O-uitgaven van bedrijven zouden de marktgroei in de hele regio stimuleren.

Verder is de vraag naar betonkoeling extreem hoog in Azië-Pacific. Deze regio staat bekend om de snelle ontwikkeling van de infrastructuur. De vraag naar betonkoeling neemt toe naarmate er snelwegen en dammen worden gebouwd. De groeimogelijkheden en de groeisnelheid van de markt in Azië-Pacific zijn enorm.

Europa is ‘s werelds op één na grootste markt voor betonkoeling. De vraag en winstgevendheid van betonkoelmarmotten zijn matig in deze regio.

Key Players

De belangrijkste spelers van het wereldwijde rapport over de betonkoelmarkt zijn onder andere- Fujian Snowman Co, Ltd., North Star Ice Equipment Corporation, KTI-Plersch Kältetechnik GmbH, LINTEC Germany GmbH, Coldcrete Inc, ConCool LLC, Recom Ice Systems, Kirloskar Pneumatic Company Limited, Icelings, en Focusun Refrigeration Corporation.

Recente ontwikkelingen:

De betonkoelingsmethoden worden steeds populairder vanwege de grote vraag en nieuwe technieken vanwege de vraag naar wenselijke geografische regio’s.

De belangrijkste spelers op de betonkoelingsmarkt zijn op weg naar volledige dominantie. Verschillende landen, waaronder de Verenigde Staten, China en India, staan op het punt de mijlpaal te bereiken. De belangrijkste spelers op de markt stijgen snel en luiden een nieuw tijdperk in voor de betonkoelingsmarkt.

Bekijk de volledige samenvatting van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/concrete-cooling-market-1950

Related Report

Overhead Cranes Market Research Report: Per product (enkelligger rolbruggen, dubbelligger rolbruggen) en per eindgebruiker (auto, papier, utiliteit, ruimtevaart, overige) – Voorspelling tot 2028

Siding Market Informatie: per materiaal (vinyl, vezelcement, hout, beton en andere), toepassing (residentieel, commercieel en industrieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Tile Grout Market Research Report: Informatie per Type (Ongeschuurd Voegmiddel, Fijngeschuurd Voegmiddel, Steenspecie en Epoxy Voegmiddel), Toepassing (Residentieel, Commercieel en Industrieel) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Gordijngevelmarkt: Informatie per bouwtype (Nieuwbouw en Renovatie), systeem (Unitized, Stick-built en Semi-Unitized), eindgebruik (Residentieel en Commercieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Midden-Oosten & Afrika en Zuid-Amerika) – Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

MRFR team heeft als hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten te leveren aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten, stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & ontmoetingen met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact:

Market Research Future®

99 Hudson Street,5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future®
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Phone: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Tags:   United States, Wire