header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor Clear Aligners is in 2030 goed voor 9,3 miljard dollar.

Oct 12, 2022 6:20 AM ET

Clear Aligners Market Overview:

De markt voor clear aligners had in 2021 een waarde van 2,71 miljard dollar en zal naar verwachting in 2030 9,3 miljard dollar bedragen tegen 22,09 AGR tijdens de prognoseperiode 2022-2030. Clear aligners hebben in minder tijd wereldwijd een enorme vraag gekregen. Zelfs als er onder tieners en volwassenen steeds meer problemen met het uitlijnen van het gebit waren, had dat geen invloed op de vraag naar deze markt. Het bewustzijn onder de mensen over de clear aligners is toegenomen in de afgelopen jaren. Bovendien zijn de mensen eigenlijk tonen hun meeste interesse om te besteden aan hetzelfde die daadwerkelijk bijdraagt aan de groei van deze markt.

Verder onderzoek heeft ook aangetoond dat de vrouwelijke bevolking is een belangrijke rol spelen in de groei van de clear aligners markt. De meeste vrouwen geven de voorkeur aan deze behandelingsoptie om hun glimlach en algemene uiterlijk te verbeteren. Er is ook een toename van de uitgaven voor gezondheidszorg voor deze behandelingsoptie die bijdraagt tot een betere gezondheidszorg voor de mensen. Het toegenomen gebruik van technologieën in de gezondheidszorg heeft ook geleid tot meer interesse bij de mensen voor dit soort orthodontistische behandelingen.

Vraag gratis proefexemplaar aan: https://www.marketresearchfuture.com/reports/clear-aligners-market-6974

Er is een enorme toename van verschillende tandheelkundige gevallen waardoor de vraag naar technologisch geavanceerde behandelingen ook is toegenomen. Technologieën zoals 3D-afdruksystemen, CAD/CAM-toestellen, incognito linguale beugels, digitale scantechnologie en duidelijke tijdelijke verankeringsapparaten, om er maar een paar te noemen, hebben meer vraag. Dergelijke technologieën hebben de vraag naar orthodontische behandelingen verder gestimuleerd en efficiënter en effectiever gemaakt dan voorheen.

De uitbraak van Covid-19 heeft een nadelige invloed gehad op de industrie van clear aligners. Er was ook een tijdelijke sluiting van de productiefaciliteiten die de vraag verder verzwakte. De primaire focus om de verspreiding van Covid-19 onder gezondheidswerkers tegen te gaan, was ook een reden om de levering van clear aligners stop te zetten. Dit resulteerde verder in grote omzetverliezen. Er is nu een geleidelijke opheffing van de blokkade, aangezien het aantal getroffen patiënten sterk is gedaald. Hierdoor zal de markt op mondiaal niveau waarschijnlijk sneller herstellen in de verwachte periode.

Clear Aligners Market Segmentation:

De markt voor clear aligners is gesegmenteerd per producttype, leeftijd, en kanaal

Als per producttype

  • Medium type
  • Hard type
  • Zacht type

Als per leeftijd

  • Volwassene
  • Tiener

Als kanaal

  • Distributeur
  • Directe verkoop

Key Players

De belangrijkste spelers op de markt zijn Align Technology Inc., Dentsply Sirona, Institut Straumann AG, Clarus Company, Danaher Corporation, 3M

Clear Aligners Market Regional Classification:

De regionale analyse die is gemaakt van de clear aligners laat zien dat Amerika het leidende land is met een enorm marktaandeel. De vraag naar deze markt is meer in Amerika vanwege de populariteit van esthetische tandheelkunde, samen met het brede scala aan gespecialiseerde diensten die beschikbaar zijn,

Bekijk gedetailleerde TOC met COVID-19 Impact Analyse op: https://www.marketresearchfuture.com/reports/clear-aligners-market-6974

Industry News:

Dentsply Sirona Inc is een bekend tandheelkundig technologiebedrijf dat in januari 2020 voor USD 1,04 miljard het bedrijf Byte, ontwikkelaar van clear aligners, overnam.

Bekijk verwante rapporten:

Dermal Filler Market Report, Size | Industry Analysis, 2030

Beauty Devices Market Report, Size | Industry Analysis, 2028

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. MRFR team heeft als hoogste doel het leveren van de optimale kwaliteit marktonderzoek en intelligentie diensten aan onze klanten.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
1 628 258 0071
Email: [email protected]
Tags:   United States, Wire